Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Kevesebb, mint 1000 óra! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Kevesebb, mint 1000 óra! Ez tetszik! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Kevesebb, mint 1000 óra! Induljon a hype! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Induljon a hype! Már nagyon bizsereg a fénykardom Ha letelik a visszaszámláló, mi lesz itt!! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Itt semmi, mert mindnyájan moziban leszünk Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Bizony ám! Kíváncsi leszek ki fog írni ide éjfélkor, pedig biztos lesz olyan. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Zééé-n kívül (bocsi ) esetleg az, aki éppen a moziban a mobilján pöntyögi be, hogy kezdődik Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Remélem nem, mert engem idegesíteni szokott a sok világító mobil mozizás közben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 6. A második sorból valószínűleg ez a veszély nem fenyeget. Hátha Zééé is megnézni premieren valahol. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Nekem is eszembejutott, hogy itt drukkolunk a visszaszámlàlónak, de nullázódni nem fogja látni senki. Más: Nem voltam még 0:01 perces premieren. Ilyenkor ugyanúgy divat a a negyed óra reklàm és ajánló, vagy kapjuk a filmet? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Korábban nem volt reklám. Most nem tudom mi lesz, de szerintem egyből belevágnak a lecsóba. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Hozzászólás ideje: 2015. November 7. A TDKR éjféli premierén volt reklám, kb 15 perc. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Én az SW -re gondoltam. 2005 -ben nem volt reklám. Hátha most se lesz az éjféli előtt. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Remélem, nem lesz reklám. Remélem nem, mert engem idegesíteni szokott a sok világító mobil mozizás közben. Ezt max. az első percben tudom elképzelni, mert az éjféli premieren talán csak azok lesznek, akiket a film minden pillanata érdekel. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Akkor ez azt jelenti hogy ha hamarabb latom mint egyesek akkor ne is meseljek. a fu wá hu azta bakker elsirom magam es hasonlok )))) 16 ejfelkor ulok be angol 3d 17 nemetul estig addig kialszom magam Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 7. De írhatsz róla a spoileres topikban. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Hozzászólás ideje: 2015. November 7. De írhatsz róla a spoileres topikban. oh kis unnepronto Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Hozzászólás ideje: 2015. November 7. De írhatsz róla a spoileres topikban. Nem lenne logikusabb nyitni majd egy "EPVII elemzése" topic-ot? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Hozzászólás ideje: 2015. November 7. "Kedvenc jelenet" és "Értékeld a filmet" topik is jöhet majd hamarosan Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Korábban nem volt reklám. Most nem tudom mi lesz, de szerintem egyből belevágnak a lecsóba. Egy rövidke Star Wars Rouge One teasernek én speciel örülnék. Utána következhetne is a film. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 7. oh kis unnepronto Nincs megtiltva a spoilerezés de csak a megadott helyen. 40 nap! Már nem sokáig! Nem lenne logikusabb nyitni majd egy "EPVII elemzése" topic-ot? De igen, majd ha kijön a DVD és a BD. Előtte az "Értékeld a filmet" topik jön. "Kedvenc jelenet" és "Értékeld a filmet" topik is jöhet majd hamarosan Amint eljön az idő megnyílnak. Már nem kell sok neki. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. November 8. Hozzászólás ideje: 2015. November 8. Akkor ez azt jelenti hogy ha hamarabb latom mint egyesek akkor ne is meseljek. a fu wá hu azta bakker elsirom magam es hasonlok )))) De igen, annyit írjál majd részletek nélkül, hogy mennyire tetszett Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. November 16. Hozzászólás ideje: 2015. November 16. Cinema City-től: "Tisztelt Star Wars Rajongó Jegyvásárlónk! A film jegyelővételekor Önt ért rendszerhiba által okozott kellemetlenség miatt szeretnénk megajándékozni Önt egy darab Star Wars – Az ébredő erő filmplakáttal, amit bízunk benne, hogy örömmel fogad majd." Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 16. Ez szép gesztus! Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. November 16. Hozzászólás ideje: 2015. November 16. Cinema City-től: "Tisztelt Star Wars Rajongó Jegyvásárlónk! A film jegyelővételekor Önt ért rendszerhiba által okozott kellemetlenség miatt szeretnénk megajándékozni Önt egy darab Star Wars – Az ébredő erő filmplakáttal, amit bízunk benne, hogy örömmel fogad majd." Amennyire ideges voltam mikor levonták csak a pénzeket, most annyira örülök ennek a kárpótlásnak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. November 16. Hozzászólás ideje: 2015. November 16. Nem biztos, Pesten fogok járni az átvétel idején, kéne tudni az időpontot is, mert valószínűleg megkérnék valakit, hogy vegye át az enyémet. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 16. Hozzászólás ideje: 2015. November 16. Nem biztos, Pesten fogok járni az átvétel idején, kéne tudni az időpontot is, mert valószínűleg megkérnék valakit, hogy vegye át az enyémet. Én szívesen átveszem, ha megadod a koordinátákat (mikor, hol). Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Nem biztos, Pesten fogok járni az átvétel idején, kéne tudni az időpontot is, mert valószínűleg megkérnék valakit, hogy vegye át az enyémet. Ki lehet választani, hogy melyik moziban vedd át (ha van CC a városodban, akár ott is átveheted) és december 3-tól egészen január 31.-ig bemehetsz érte Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.