Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Anyám arra tanított (kár, hogy messze nem volt módom alkalmazni) hogy amíg valaki nem házas, addig szabad. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Anyám arra tanított (kár, hogy messze nem volt módom alkalmazni) hogy amíg valaki nem házas, addig szabad.Erre nem mondok semmit, mert álszent lenne tőlem. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Azta! Tavasz van, de ezt az erdőben is megtárgyaltuk! A hangyát Mánfa felé találtuk és vagy még 1o másik királynőt vele együtt! Én pont ezért szeretem a tavaszt, virág illat, napsütés, jó idő......ha az ember épp facér, akkor lehet ismerkedni. Na nem is folytatom tovább. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Anyám arra tanított (kár, hogy messze nem volt módom alkalmazni) hogy amíg valaki nem házas, addig szabad. Ez nem egészen így van.Nem szabad megbántani senkit. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Anyám arra tanított (kár, hogy messze nem volt módom alkalmazni) hogy amíg valaki nem házas, addig szabad. Az se garancia semmire Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Anyám arra tanított (kár, hogy messze nem volt módom alkalmazni) hogy amíg valaki nem házas, addig szabad. Na az ilyenre kinyílik a bicska a zsebemben... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Tudjátok, hogy szól a fáma: szerelemben, háborúban mindent szabad Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Más téma, kissé át szeretnék építeni a Szépművészetit és a Hősök terét. Olvassátok el, ha nem tetszik, akkor nyugodtan alá lehet jrni, bár sztem nem sok értelme van. De hátha. Pénz beszél, kutya ugat. http://askclan.extra.hu/index.php Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Na az ilyenre kinyílik a bicska a zsebemben...Nem egy szimpatikus hozzáállás az már biztos. Más nőjére/csajára nem szép ráhajtani. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Más téma, kissé át szeretnék építeni a Szépművészetit és a Hősök terét. Olvassátok el, ha nem tetszik, akkor nyugodtan alá lehet jrni, bár sztem nem sok értelme van. De hátha. Pénz beszél, kutya ugat. http://askclan.extra.hu/index.php Előbb lefújták ezt afajta bővitést mielött elkezdtek volna gyülni az aláirások. Baán László, a múzeum igazgatója gyakorlatilag az első negativ kritikákra visszakozott. Ettől függetlenül bővités lesz csak nem igy: nem vágnak bele a lépcsőbe és nem lesz kőkocka a múzeum elött, helyette visszatérnek ahhoz az eredeti koncepcióhoz, hogy egy üveg-valami fogja jelezni a felszin alatti bővitést. Az eredeti bejárat pedig megmarad. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Nagyon jó, hogy mégis marad az eredeti bejárat Remek érzés azon a lépcsősoron felmenni, és úgy betérni ebbe az impozáns épületbe. A bővítés teljesen oké, csak a módja így nem igazán jött be nekem sem. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Nem tudom mennyire lehet hinni a wiwinek de ha igen akkor a füled érjen Yodáig Te öreg harcos! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Boldog születésnapot Oldie Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Kudar, ennyire azért lehet hinni neki Boldog születésnapot Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Nem tudom mennyire lehet hinni a wiwinek de ha igen akkor a füled érjen Yodáig Te öreg harcos! Hazudik az átkozott. Nem is akarok erről a mai napról tudni.Főleg, hogy még ti is figyelmeztettek erre. Rosszak vagyok. Nagyon rosszak. Nem is tudom, hogy most megköszönjem e nektek. Estig gondolkodom rajta. :D Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Boldog születésnapot, Oldie! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Mi van, te vén f*sz, eljött ez a nap is? :D Boldog születésnapot Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Sok Boldog Szülinapot Oldi! Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Boldog szülinapot báty! Hányadik ez a 22. tán? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Boldog szülinapot! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Boldog szülinapot, Oldie! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Kösz mindenkinek srácok. Idővel majd belétek is Mi van, te vén f*sz, eljött ez a nap is? Boldog születésnapot El, a rosseb enné meg. Boldog szülinapot báty! Hányadik ez a 22. tán? Minimum a duplája húgi. De mondhatnám a tripláját is, csak nem akarok itt túllicitálni egyeseket. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Minimum a duplája húgi. De mondhatnám a tripláját isNa most eszembe jutott az amikor a főtörzs megkérdi Lütyőt hogy hány éves.- Mondja Lütyő hány éves maga? - 1...2...3. - Szerintem mondhatná legalább a dupláját. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Boldog születésnapot Oldie! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Boldog szülinapot Oldie! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Isten éltessen Te vén trottyos. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Kösz nektek is Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Boldog szülinapot, Oldie! Engem úgysem tudsz túlszárnyalni években. :D Maximum az életérzésünk különbözik. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Boldog szülinapot, Oldie! Engem úgysem tudsz túlszárnyalni években. :D Maximum az életérzésünk különbözik. Ch, ugyan, 18 éves csajokat bármikor lekörözök :DKöszi szépen Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Boldog szülinapot Oldie.Bár még marha fiatal vagy. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.