MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Egyedül olyan egyhangú, és nem is lakok olyan szép környéken mint egyesek. Attól függ, mekkora a "környék". Ha a közvetlen ház és utca, akkor szebb környéken laksz, mint Oldie. És erre is vannak szép helyek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Akiket érdekel jelzem, hogy 2 új oldal került fel... Linket nem adok, hogy a többiek meg ne csábuljanak el. XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Akiket érdekel jelzem, hogy 2 új oldal került fel... Linket nem adok, hogy a többiek meg ne csábuljanak el. XD Szégyeld magad, hogy így húzod a népet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Szégyeld magad, hogy így húzod a népet Fenn kell tartani az érdeklődést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Üdvözlet mindenkinek! Visszatértem. Így utólag visszagondolva, annyira nem nevezném tanulmányútnak, bár tény, hogy voltunk a Központi Bankban, a Nato-ban, az Európai Parlamentben és a Számvevőszéken is, de inkább bulizás volt ezerrel Amszterdamban mindenkinek legalább egyszer meg kell látogatnia a vörös lámpás negyedet. Elképesztő Később még, ha lesznek képek, mutatok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hali! Ahogy olvasom jól elvoltatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. (szerkesztve) Üdvözlet mindenkinek! Visszatértem. Így utólag visszagondolva, annyira nem nevezném tanulmányútnak, bár tény, hogy voltunk a Központi Bankban, a Nato-ban, az Európai Parlamentben és a Számvevőszéken is, de inkább bulizás volt ezerrel Amszterdamban mindenkinek legalább egyszer meg kell látogatnia a vörös lámpás negyedet. Elképesztő Később még, ha lesznek képek, mutatok Megfogadtad a tanácsot, és ellátogattál "oda"? Szerkesztve: 2010. Április 26. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Donát, üdv újra itt Az a lényeg, hogy remek utatok volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Remélem kellemes utatok volt. Biztos jó lehetett odakint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Donát, üdv újra a sagan Remélem megosztasz velünk egy hosszabb beszámolót, kb. Sky féle TCW elemző mennyiségben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hm. Amszterdam. Szóval jönnek majd az átpöfékelt, vad orgiás, vörös lámpás-béli sztorik. Ejnye-bejnye. Donát, engem igenis az érdekel, hogy milyen volt az EU parlament belülről, akárcsak a NATO. Még ha ezt magamnak se hiszem el. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Végre Donát! Örülök, hogy visszatértél pajtás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. (szerkesztve) Köszönöm a fogadtatást! Szívni nem szívtam, de anélkül is jó buli volt, sőt. Én vigyáztam a többiekre. Nagyon szépek a lányok, és csak 50 euro egy teljes szolgáltatás. Bár mi nem próbáltuk, inkább maradtunk a nézelődésnél Szerkesztve: 2010. Április 26. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Szívni nem szívtam A vulkán miatt sem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. A vulkán miatt sem? Ezt akartam én is kérdezni! Donát, mivel mentetek? Örülök h jól sikerült! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. A vulkán miatt sem Buszoztunk, így sok helyen mi voltunk az egyetlen csoport, amelyik időben megérkezett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Én aggódtam kicsit, hogy mi van, ha repülővel mentetek, de aztán rájöttem, hogy ennyi városba az nagyon nem lenne gazdaságos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Meg aztán kár lenne a sok útközbeni látnivalóról lemondani Bár busszal lassabb, de azért útközben is látni ezt-azt Kivéve, ha végig autópályán kell menni, ott kevesebb a látnivaló, mert nem mennek keresztül a városokon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Üdv újra itthon Donát A tegnapi nap egyébként először kihasználva, hogy egy HD kamera közelébe jutottam kamerázgattam egy kicsit Budapest Lipótváros nevü részében. Nem vagyok egy Spielberg (többek között ennek köszönhetőek az indokolatlan zoomolások), de cserébe néhol egész nagy mázlim volt. A bazilikánál pont akkor harangoztak mikor ott "forgattam" (mivel itt nagyon pici a youtube ablak ezért a link a Youtube oldalra, ahol azért picit szebb, pláne 1080p-re váltva) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Művész úr, legközelebb kérjük alá a "Budapest, Budapest, te csodás..." című hangulatos nótát, illetve lesz szíves operatőri munkája előtt egy felest bedobni, hogy stabilizálódjon az a kamera Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Jó lett, mindig öröm 1080p-s videókat nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Jó kis videó, Bomarr. Jó végre kizöldült, napsütéses tájakat látni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Szép video Bomarr, 1080p-ben pedig káprázatos. Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Jó kis cucc lehet ez a kamera. Most már csinálhatjuk az SW filmünket, a technika adott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. A belváros valóban most már egészen szépen alakul. A Szabadság téri szökőkútnál mi is jártunk már, és nagyon jópofa, ahogy reagál az emberi közelségre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Jó mozi lett Bomarr.A kamerádat elfogadnám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Köszi mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Boldog születésnapot, Bomarr és Bambu! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Isten éltesse Bomarrt és Bambut! Ma iszunk az egészségetekre is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Boldog szülinapot az ünnepelteknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.