Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Az Erő éltessen KisKósa! Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Köszi szépen. ^.^ Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Boldog szülinapot! Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Boldog szülinapot! Köszike. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Boldog Szülinapot KisKósa és MrHihetetlen! Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Boldog Szülinapot KisKósa és MrHihetetlen! Köszi. ^.^ Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Obi1, szerettem volna suli ügyben pm-et küldeni, de sajnos nem tudtam, gondolom, tele van a postafiókod. Tudsz törölni belőle? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Obi1, szerettem volna suli ügyben pm-et küldeni, de sajnos nem tudtam, gondolom, tele van a postafiókod. Tudsz törölni belőle? Persze, bocsi. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Holnaptól gondoljatok rám, mert az Országos Esettanulmánymegoldó Versenyen próbálunk átlagon felül szerepelni. Ami jó a dologban, hogy bármi történjék is, szombattól keddig (addig tart majd a verseny) ezen a helyen leszünk elszállásolva (khm, khm. ): http://www.mercure.com/gb/hotel-1765-mercure-budapest-korona/index.shtml Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Megy a drukk! Nem tudom, milyen lehet a szálloda szolgáltatása, de legalább a környék jó Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Ez nem rossz. Sok sikert a csapatnak. Aztán irány a bár. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Nem semmi viskó. Sok sikert Én meg el se merem hinni, hogy vége a sulinak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Még a vizsgák hátravannak. Na az egy igen érdekes két nap lesz. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Gyerekek ez a Chatroulette hihetetlen Olyan jól lehet szivatni azokat a férfiakat akik hát...khmm... testi örömökre vágynak hogy besz*rás Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Gyerekek ez a Chatroulette hihetetlen Olyan jól lehet szivatni azokat a férfiakat akik hát...khmm... testi örömökre vágynak hogy besz*rás Hogyan lehet őket szívatni? Mert azért a hímneműek többsége csak vágyik testi örömökre. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Hogyan lehet őket szívatni? Mert azért a hímneműek többsége csak vágyik testi örömökre. Ki kell adni magad nőnek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Ki kell adni magad nőnek Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Ki kell adni magad nőnek What??????????? Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. What??????????? Na jó akkor csak én vagyok elborult Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. (szerkesztve) De most komolyan ebben mi a jó? És miket írsz nekik? Mennyire lecidáznád őket vagy mit? Betegségnek tartottam régen is az ilyet, de hogy Te is ezt csinálod....hááááát. Szerkesztve: 2012. Március 2. - Ody Mandrell Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Na jó akkor csak én vagyok elborult Nem kicsit Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Miről van szó? Mi az a chatroulette? Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. De most komolyan ebben mi a jó? És miket írsz nekik? mennyire lecidáznád őket vagy mit? Betegségnek tartottam régen is az ilyet, de hogy Te is ezt csinálod....hááááát. Nem kicsit Ha komolyan gondolnám akkor lenne gáz nem? Na jó, úgy érzem most elástam magam Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Ha komolyan gondolnám akkor lenne gáz nem? Na jó, úgy érzem most elástam magam Ha péntek este ennyire unatkozol inkább menj és guríts le egy két korsó sört a haverokkal. Higgy nekem, jobban jársz. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Ha péntek este ennyire unatkozol inkább menj és guríts le egy két korsó sört a haverokkal. Higgy nekem, jobban jársz. Nem unatkozok csak vannak néha elborult pillanataim Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Rájöttem. Idióta vén fazonoknak beadod hogy te 16 éves csaj vagy aki mindenre hajlandó, mégpedig egy chatoldalon. Hát ez tényleg nem szép. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. NorbiLordi nem vagy semmi! Megosztanám erről magvas véleményem: LOL! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Rájöttem. Idióta vén fazonoknak beadod hogy te 16 éves csaj vagy aki mindenre hajlandó, mégpedig egy chatoldalon. Hát ez tényleg nem szép. Épp ez az hogy idióták, én meg röhögök rajtuk NorbiLordi nem vagy semmi! Megosztanám erről magvas véleményem: LOL! Kösz Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Rájöttem. Idióta vén fazonoknak beadod hogy te 16 éves csaj vagy aki mindenre hajlandó, mégpedig egy chatoldalon. Hát ez tényleg nem szép. Én mondjuk azokat a vén fazonokat sem sajnálom, akik nyilvánvaló célból chatelnek 16 éves csajokkal, majd koppannak egyet... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.