Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Koszi szepen a koszontest! Boldog nevnapot a Zoltanoknak! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Köszi szépen a többieknek is a köszöntést Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Boldog nőnapot a hölgyeknek, boldog névnapot a Zoltánoknak! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Minden kedves hölgy fórumozónak boldog nőnapot kívánok. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Boldog Zoltán és nőnapot! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Gyerekek lenne egy kérdésem. Ha betöltöttem a 18-at akkor magamnak tudok suli hiányzást igazolni? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Gyerekek lenne egy kérdésem. Ha betöltöttem a 18-at akkor magamnak tudok suli hiányzást igazolni? Szép álmok. Nálunk felnőttképzésen is akárhová szólított a dolgod igazolás kellett onnan. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. (szerkesztve) Szép álmok. Nálunk felnőttképzésen is akárhová szólított a dolgod igazolás kellett onnan. Kár :S Ma sikerült elaludnom, anyám csak 3 napot tud igazolni, amiből már nem maradt semmi, háziorvos ma meg nincsen Lehet elmegyek hétfőn dokihoz h adjon igazolást, mást nem tudok Szerkesztve: 2012. Március 9. - NorbiLordi Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Én anno nyomtattam. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Én anno nyomtattam. Csak nálunk meg csak ellenőrzőbe fogadják el az igazolást Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Na most egy elalvás nem azt jelenti, hogy pont tanítási nap végére ébredtél fel nemdebár. Szóval ha egy-két óráról hiányzol azt még szóban is meg lehet magyarázni. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Na most egy elalvás nem azt jelenti, hogy pont tanítási nap végére ébredtél fel nemdebár. Szóval ha egy-két óráról hiányzol azt még szóban is meg lehet magyarázni. Az első 8:16-os bejegyzést látva dettó ez jutott eszembe Ez nem elalvás, inkább lustaság Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Gyerekek lenne egy kérdésem. Ha betöltöttem a 18-at akkor magamnak tudok suli hiányzást igazolni? Hát, ez erősen suli/tanárfüggő. Nálunk egy srác 50 igazolatlan hiányzásából kettőt dokumentáltak félévkor, ami azért nem gyenge. De egy osztály kikapott egy olyan kretén tanárt, aki a hivatalos, lepecsételt orvosi papírt sem fogadta el, mert "Biztos hamis!". Én eddig még csak 6 napot igazoltam le magamnak, pedig a megengedett elvileg 3 lenne. De mint mondtam, erősen tanárfüggő a dolog. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Igazolatlan órákat nem tudom hogy lehetne "kidumálni", nálunk vasszigorral kezelték a hiányzást. Aki meg nem akar igazolatlant semmiképp, az jobban jár ha leigazoltat orvossal egy napot, mintsem hogy kapjon 3-4 óra igazolatlant. Orvos ellenörzőbe irkálja az igazolást? Ilyet se hallottam még. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Az első 8:16-os bejegyzést látva dettó ez jutott eszembe Ez nem elalvás, inkább lustaság Pedig elaludtam 8 előtt ébredtem, 11-kor lenne vége az utolsó órámnak, de busz csak 11:40-kor lett volna, azzal meg már hova menjek Orvos ellenörzőbe irkálja az igazolást? Ilyet se hallottam még. Ez nálunk általánosba is így volt Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Orvos ellenörzőbe irkálja az igazolást? Ilyet se hallottam még. Nekem is oda írta. Nálunk,ha beteg vagy és orvos igazolja a hiányzást,akkor a portára kell vinni. De fogalmam nincs,hogy ott elfogadják-e ellenörzőbe Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Boldog Zoltán-napot! A nőnapi köszöntést meg köszi Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Egyelőre nem tudják visszaállítani az Alkotmánybíróság honlapját Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Boldog szülinapot, csoli! Kell jobb ajándék egy friss TCW epizódnál? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Gyerekek lenne egy kérdésem. Ha betöltöttem a 18-at akkor magamnak tudok suli hiányzást igazolni? Ezt meg sem láttam. Ha elaludtál akkor valld be és kész. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Boldog szülinapot csoli. Te már berúghatsz mint az albán szamár. Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Isten éltessen csoli! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Heppi börtszdéj, dir csoli! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Ezt meg sem láttam. Ha elaludtál akkor valld be és kész. Attól még kell igazolnom Boldogat csoli Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Boldog szülinapot, Csoli! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Sok Boldog Szülinapot csoli! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Boldogat! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Boldog szülinapot. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Sok boldog születésnapot! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.