FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Egy igazi rajongónak csakis ezek a tojások járnak, ha nem ilyet kaptatok, gyorsan, még visszavihetitek! Linkjeim Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. A droidok és Maul "fest" a legjobban. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Egy igazi rajongónak csakis ezek a tojások járnak, ha nem ilyet kaptatok, gyorsan, még visszavihetitek! Linkjeim Még nem jutott eszembe ilyeneket készíteni, pedig jópofák nagyon. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. (szerkesztve) Én meg hogy jártam a sonkával. Gondoltam veszek Húsvét alkalmából magamnak. Pénteken megvettem, tegnap enném nézem olyan mintha nyers lenne. Hát az is volt. Azt hittem hogy amit a boltban lehet kapni az meg van főzve. Ma azért megfőztem bár soha nem főztem sonkát. Ahhoz képest tök jó lett. Szerkesztve: 2012. Április 9. - Frenkie Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. (szerkesztve) Árulnak alapból főtt sonka is, de az általában nem jó. Mondjuk én nyersen is szeretem, de otthon főzve az igazi. Szerkesztve: 2012. Április 9. - Ody Mandrell Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Én locsolókkal szívtam meg. Legédesebb álmom alszom hónapok óta, egyszer csak dörömbölnek a bejárati ajtón. Aludnék tovább, dörömböl tovább. Nagyfatert hallom kimegy kinyítja, jött egy locsoló kiskölök. Az se zavarta hogy aludt mindenki, levolt húzva a redőny mindenhol. Eltapogatózom telefonomig, nézem időt: 7:40. Kicsit küldtem el a szobámból az anyukájába. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Sonkát főzni?!?!?!?! Na ne má"! Nyersen, füstölve az igazi. Nálunk most idén nem volt, de ami késik nem múlik. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Sonkát főzni?!?!?!?! Na ne má"! Nyersen, füstölve az igazi. Nálunk most idén nem volt, de ami késik nem múlik. Tudod milyern volt az állaga? Mint a guminak. Egy krokodil nem bírta elharapni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Tudod milyern volt az állaga? Mint a guminak. Egy krokodil nem bírta elharapni. Akkor azzal valami bibi volt. Mondjuk manapság bármire ráírhatják, hogy sonka. :S Régen volt jó, amikor disznókat tartottunk. Hát gyerekek, talán akkor ettem igazi sonkát. Torma, vaj, kenyér....Megéheztem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Ma azért megfőztem bár soha nem főztem sonkát. Ahhoz képest tök jó lett. Szerencsére nem nehéz megfőzni, gratula az első sonkafőzéshez Egyébként én még nem főztem sonkát, anyám szokta mindig Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Akkor azzal valami bibi volt. Mondjuk manapság bármire ráírhatják, hogy sonka. :S Régen volt jó, amikor disznókat tartottunk. Hát gyerekek, talán akkor ettem igazi sonkát. Torma, vaj, kenyér....Megéheztem. Pedig nem a legolcsóbbat vettem. 2000 ft volt kilója. Megfőzve baromi jó. Gyerekkoromban ettem én is igazi finom sonkát vidéken. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Szerencsére nem nehéz megfőzni, gratula az első sonkafőzéshez Egyébként én még nem főztem sonkát, anyám szokta mindig Köszi. Kb másfél óráig főztem kis lángon(valami rémlett hogy így szokták) aztán kivettem és jó lett. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Köszi. Kb másfél óráig főztem kis lángon(valami rémlett hogy így szokták) aztán kivettem és jó lett. Ügyes voltál, a lényeg, hogy jó lett! Válasz
Ben Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Ti mi gondoltok, mi lehet a halál után? Létzik isten és a meny vagy a pokol, vagy valami más? Tudtommal az öngyilkosság sokkal nagyobb bűn, mint a "rendes" gyilkosság. Komolyan érdekelne a véleményetek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Szerintem nincs semmi utána. Ez olyan mint amikor egy állat elpusztul. Számunkra csak a bonyolultabb tudat miatt kell valami magyarázat, mert nem akarjuk elfogadni az elmúlást. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Ti mi gondoltok, mi lehet a halál után? Létzik isten és a meny vagy a pokol, vagy valami más? Tudtommal az öngyilkosság sokkal nagyobb bűn, mint a "rendes" gyilkosság. Komolyan érdekelne a véleményetek. Meny létezik, a mennyben már kevésbé vagyok biztos Válasz
Ben Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Lehet hülyén hangzik de én olyannak tartom mint az alvást... fekete képernyő és nem érzel semmit. Mondjuk örülnék ha a jelenlegi életben lévő cselekedeteim alapján ítélne meg Isten, nem más alapján. El tudnám képzelni hogy kövi életemben együtt vagyok Vele. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. (szerkesztve) Az én hitem szerint újjászületés, de előtte 49 napig egy átmeneti állomáson van a lélek hogy felkészüljön az új létre. Ennek a helynek a neve Bardo és úgy kell elképzelni mint a Mátrix 2-ben a vasútálllomást. Szerkesztve: 2012. Április 9. - Frenkie 1 Válasz
Ben Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Én nem láttam a mátrixot de remélem igazad van. Bárcsak a jelenlegi tetteim alapján ítélne meg Isten. Komolyan kíváncsi vagyok a halál utáni létre... lehet, hogy amint kinyírom magam, mesélek nektek valamit. :fD Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Az újjászületés szerintem is opcionális, de azért remélem, hogy mégsem ez van a halál után. Épp elég hosszú az élet így is Azért jó lenne addig letenni valamit az asztalra. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Én nem bízok semmit a véletlenre. Tenyésztek itthon mutánst vírust, amely visszahoz a halálból, de már nekiláttam hegeszteni egy adamantium testpáncélt is, amibe majd a halálom után a fontosabb szerveimet helyezik. Ezek a dolgok 600 méter mélyen készülgetnek, egy atombunkerben, ami persze a vízbűl veszi ki az oxigént...kérdés? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Mellékhatás: a fénykardok kényszeres gyűjtése Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Én nem bízok semmit a véletlenre. Tenyésztek itthon mutánst vírust, amely visszahoz a halálból, de már nekiláttam hegeszteni egy adamantium testpáncélt is, amibe majd a halálom után a fontosabb szerveimet helyezik. Ezek a dolgok 600 méter mélyen készülgetnek, egy atombunkerben, ami persze a vízbűl veszi ki az oxigént...kérdés? Csak nehogy a mutáns vírussal egy zombi apokalipszist szabadíts el. Nem baj, a balta már meg van élezve rég óta erre az esetekre. Frenkie, jópofa a Mátrixos hasonlatod. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Nem hiszem, a kísérletek alapján a vírus nem bírja a fényt, ezért is van szükség a páncélra. Ha mégis sikerülne tovább fejlesztenem, akkor a balta kevés lesz. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Flóri, te mit szívtál? Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. (szerkesztve) Most egy E-cigi patront nyomtam el, amíg elrendeztem a böngészős játékokat. Jó dolognak tartom, főleg, hogy már 1éve nem gyújtottam rá. Mégis a mozdulatsor, meg a nikotin megvan, mégsem károsítja a tüdőmet. HD-ben megtaláltam az összes eddigi TCW rész angolul, 560mega/epizód, durva, hogy így mennyivel szebb. Azért kiírni mégsem így fogom, ennyire nem állok jól dvd ügyileg. Szerkesztve: 2012. Április 9. - FlóriBá Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Zombi apokalipszic cö.. van itt minden a fogadásukra. Töltött fegyver, töltött káposzta, töltött csoki.. Csak nehogy Usain Bolt is zombi legyen mert akkor ahogy ilyenkor mondani szokták b*szhatjuk.Amúgy a halál után szerintem biztos van élet, hisz már sokan meghaltak de mi mégis élünk. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Ebben sok igazság volt! Csokiból csak a Milka ami ér valamit, a Tibitől inkább a vérszomjuk nő a zombiknak. Most azzal kísérletezem, hogy agy helyett a zombik a májat támadják, hazánkban az utóbbiból találni fognak igen hatalmas példányokat és valószínű, hogy ezen emberek agya pedig a fél fogukra sem lenne elég! Az azért érdekes, hogy az emberi tudat egyik mellékterméke, hogy fontosnak hiszi magát és elképzelni sem tudja, hogy a halál után megszűnjön, eltűnjön. Aki meg ezeken agyal és közben elmegy mellette az élet, azt csak sajnálni tudom! Egy biztos, minden kutya, a mennybe megy. Pont! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Szerintem nincs semmi utána. Ez olyan mint amikor egy állat elpusztul. Számunkra csak a bonyolultabb tudat miatt kell valami magyarázat, mert nem akarjuk elfogadni az elmúlást. Túl okosnak születtünk, az a baj. Mint emberek, mi vagyunk az egyetlen élőlények amelyek tisztában vannak a saját halálukkal, emiatt védekezési-mechanizmusként kitalálunk különböző vallásokat. Épp a múlt héten beszélgettem a haverommal Kálvinon egy hittérítővel (meg pár hónapja is), amellett hogy jót dumáltunk, tipikus példája volt az alak annak a személyiség-típusnak, ami csak van és nem gondolkodik. Sokkal könnyebb lenne bármely más állatként leélni az életünket, mit sem törődve az elmúlással. Boldog tudatlanság, ugyebár. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Sokkal könnyebb lenne bármely más állatként leélni az életünket, mit sem törődve az elmúlással. Boldog tudatlanság, ugyebár. Könyebb lenne, de egyben értelmetlen is. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.