Ugrás a kommentre

Egyéb fontos


Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Kint süt a nap, szinte tavasz van, én meg itt ülök lázasan, náthásan, fájó torokkal, ráadásul a tegnapi raktári meló sem könnyítette meg a helyzetem. :roll: (jó ez most siránkozás volt, de ki kellett írnom magamból)

 

Utólag is boldog szülinapot, P.I.D.!

Hozzászólás ideje:

Boldog szülinapot, P.I.D! :)

 

Mit ne mondjak, rettentően örülök neki, már 5 órakor sötét lesz :pfff:

Az nem jó, de nekem már a reggeli sötétség nagyon rosszul esett, alig tudtam felkelni, viszont most még mindig talpon vagyok, ergó én már átálltam magamtól a téli időszámításra. :)

 

 

Kint süt a nap, szinte tavasz van, én meg itt ülök lázasan, náthásan, fájó torokkal, ráadásul a tegnapi raktári meló sem könnyítette meg a helyzetem. :roll: (jó ez most siránkozás volt, de ki kellett írnom magamból)

 

Jobbulást!

Iyen esetben a nálunk a tuti gyógymód sok meleg teát inni és reggel-este a Neocitran. 2-3 nap alatt helyrehoz.

Hozzászólás ideje:

Öcsém is azt mondja, hogy várja már a téli időszámítást, mert reggel jobb lesz felkelni :) Sajnos egész télen sötétben kelek, aztán van kb. egy hónap, amikor sötétben érek be a munkahelyre is, de ezt pl. nem veszem fel. Viszont az egész délutáni, esti sötétet sokszor rosszul bírom, azért jobb számomra a nyári. Hiába, másképpen vagyunk bekötve, ahogy a kolléganőm szokta mondani :)

Hozzászólás ideje:

Én is jobb szeretem a nyarat. Mivel én hajnali hatkor megyek a melóba és jövök el onnan, így télen sötét van érkezéskor és távozáskor is. Ráadásul a hamar sötétedés és a kései napfelkelte olyan érzést kelt, mintha hosszabb lenne a szolgálat, mint általában. És nyomottabb is a hangulat a sok sötét és a kevés alvás miatt.

Hozzászólás ideje:

Fájó torokra még, gargalizálás helyett: valami finom, friss meleg halava. 10 deka vajban megpirítasz 10 deka darát (kalóriatudatosak akár zabpehellyel is kiválthatják de úgy nem az igazi), másik edényben 3 deci vízben megfőzöl 20 deka cukrot. A vajas részbe tehetsz fahéjat, szegfűszegport, olajosmagvakat, a vizes részbe bármi gyümölcsöt. A víz egyet forranjon, a darát vedd le a tűzről inkább korábban nehogy odaégjen. Aztán összeborítod a kettőt, és még főzöd, hogy elkezdjen összeállni. Fagylaltkanállal, gombócba szedve az igazi. Esetleg az eredeti gyümölcsből még teszel rá a tetejére. És lassan elkanalazod.

Fontos: a vaj az vaj és nem margarin!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.