Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Sok sikert Dzséjt. Nagyon várom már a könyvet is. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. (szerkesztve) Sok sikert a továbbiakhoz Dzséjt! 24 órás szolgálat? Nem semmi. Én már az utóbbi években az egyetem is egyre kevésbé bírtam a (majdnem minden) napi 10-12 órás szellemi munkát. Szerkesztve: 2015. Augusztus 30. - Darth Revan9 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Köszi szépen nektek is! Ez az Dzséjt! Én is nyolc éve vagyok a bankban, de már inkább vagyok banki munkatárs mint biztonsági őr. Talán sikerül is elhelyezkednem a központban, valamelyik back-office részlegen. Az utóbbi időben merült fel bennem, hogy hátha menne. Kapcsolatok már vannak. No de az a lényeg, hogy azt csinálod amit szeretsz. Nagyon sok ember nem így van ezzel ezért ezt meg kell becsülni. Sok sikert a váltáshoz. Az meg szerintem az egyik legfontosabb dolog az életben, hogy az ember azt csinálja, amit szeret. Sajnos láttam, mit művelhet az emberrel az, ha olyan életet él, aminek sok aspektusát utálja. Én tanultam a hibájából, egyszer sem hagytam, hogy lebeszéljenek arról, amit szeretek. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Sok sikert Dzséjt! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. A nagy meleg margójára: http://444.hu/2015/08/30/gratulalunk-tulelted-minden-idok-legforrobb-honapjat/ Tényleg évről-évre egyre melegebb van, igaz globálisan nézve, bár a kontinensünkre is igaz az összehasonlítás. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Dzséjt, sok sikert, és gratulálok a bátorságodért! Őszintén bízom benne, hogy meg fog térülni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Hétvégén nem voltam gépközelben, most láttam Dzséjt az írásodat. Sok sikert a továbbiakban. Ha nem jön össze még mindig elmehetsz csaposnak. Érdekes hogy mostanság milyen változások vannak. Én meg múlt héten kezdtem a régi/új helyemen merthogy visszavettek a régi cégemhez ahol szerettem dolgozni és olyan emberi minden. Hát nem bántam meg. Most hétvégén barátokkal voltam és mondtam is nekik hogy sokkal jobb így a vasárnap is hogy hétfőn nem Bangladesbe kell mennem hanem Svájcba. 9-re megyek dolgozni negyed hétre itthon vagyok(pénteken meg fél 10-től 4-ig vagyok), nem este 11-re ,kényelmesen megy a munka, ha meg a kollégám nyugdíjba megy pár év múlva(ez is egy ok volt hogy visszavettek na meg a jó munkám) én leszek annak a részlegnek a vezetője. Úgyhogy örülök neki most én is hogy ez a pozitív változás állt be az életemben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Pildi, Frenkie, nektek is köszi. Frenkie, újfent grat. a visszatéréshez. Amiket meséltél a korábbi és a mostani/korábbi előtti helyedről, hát na, megérdemled, hogy visszatértél oda. Így meg pláne tök jó lehet, hogy már a jövőre is vannak pozitív kilátások. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Frenkie, ezt is nagyon jó volt olvasni. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Gratula Frenkie Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Gratula Frenkie! Remek az, hogyha olyan helyen dolgozhat az ember, ahol jól is érzi magát Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Gratula Frenkie! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Látod Frenkie csak jóra fordultak a dolgok. Ez az előléptetési lehetőség pedig csak hab a tortán. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Örülök Frenkie, hogy nálad is jól alakultak a dolgok Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Gratulálok, Frenkie! Biztos voltam benne, hogy a lelkiismeretes munka előbb-utóbb elnyeri a megérdemelt elismerését. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Gratulációm Frenkie! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Köszönöm mindenkinek. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 3. Holnaptól jövő hét vasárnapig nyaralni leszek: Montenegróban. Ha addig érkezik valami fontos SW anyag, élvezzétek ki helyettem is. A magyarok meg remélem legalább 4 pontot szereznek a következő két meccsen. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 3. Jó nyaralást! Kotorba mész? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Jó neked, jó nyaralást! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Jó nyarat! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Jó nyaralást, aztán kérünk beszámolót Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Köszi! Budvába megyek egészen pontosan. Igyekszem majd beszámolót készíteni! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Biztos jó lesz Donát, Montenegró állítólag lélegzetelállító. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Holnaptól jövő hét vasárnapig nyaralni leszek: Montenegróban. Ha addig érkezik valami fontos SW anyag, élvezzétek ki helyettem is. A magyarok meg remélem legalább 4 pontot szereznek a következő két meccsen. Jó nyaralást kívánok! Én is csupa szépet hallottam Montenegróról, gyönyörű országnak mondják. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Boldog szülinapot, kudar! Donát, neked pedig jó nyaralást! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. Boldog születésnapot, Kudar Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. Isten éltessen kudar! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.