Master Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Én töribuzi vagyok, úgyhogy jöhetnek a képek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Képeket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Képeket! (Amúgy ki lehetett az az agyahagyott aki döglött állatokat hagyott szerteszét az érsek díszudvarán? A pipát még csak-csak megértem..... érsek úr mondott valami meglepőt mire a látogató: aztán a pipa meg kiesett a szájából..... ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Én is megnéznék néhány fotót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Én töribuzi vagyok, úgyhogy jöhetnek a képek. Dettó ugyanez itt, úgyhogy jöhetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Ne idd szét magad, és akkor megélheted. Asszem ez menni fog. Pildi nagymamáját Isten éltesse, Gratuláció a nagyinak! Köszi szépen nektek is! Köszönöm szépen mindenkinek a szülinapi köszöntéseket! Bocsi, hogy csak utólag írok, de múlt héten nem voltam gépközelben, mert egy régészeti ásatáson vettem részt Egerben. Ebben az a vicces, hogy ugye én csak jövőre kezdek a Pázmány régész szakán, de már a gólyákat is hívták földet túrni és én voltam az egyetlen aki jelentkezett. Az érseki palota díszudvarán ásunk, előkerült már egy barokk kőkút, egy 1705-ös pénzérme, állati csontok, kerámia darabok, pipák, sarkantyúk kések és még egy csontfésű is. Nagyon megtetszett a dolog, annak ellenére, hogy napi 10 órát kell melózni, 7 órai kezdéssel, és azért nem csak homokozásból áll a dolog, sőt, az idő nagy részét csákányozással, ásással, lapátolással és talicskázással töltjük (a kezem már tiszta vízhólyag, az ujjaim meg totál elgémberedtek ). Most a hétvégére hazajöttem, de kedd este megyek vissza és még négy napot ásunk és ha minden jól megy eljutunk az Árpád-kori rétegig, ahol akár településnyomokra is bukkanhatunk. Addig is, ha van rá igény, egy-két képet készítettem, azokat felrakhatom. Lok, ez nagyon jól hangzik, jól tetted, hogy egyedüli gólyakén is belevágtál a táborozásba. Képek jöhetnek. És utólag is boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Jöhetnek a képek Lok Rajtam kívül valaki szokta még nézni ATV-n a Vidám Vasárnapot? Faszi akkora ökörségeket mond, már csak azért is odakapcsolok mindig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Az efféle bizniszszektákat be kéne tiltani és vezetőiket börtönbe zárni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Master Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Jöhetnek a képek Lok Rajtam kívül valaki szokta még nézni ATV-n a Vidám Vasárnapot? Faszi akkora ökörségeket mond, már csak azért is odakapcsolok mindig. Egyszer láttam, annyi jött le, hogy a muksó nem tud összerakni két értelmes magyar mondatot. Bármelyik hordószónok jobban csinálja, de a sok agy mosott meg ámuldozik rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Rajtam kívül valaki szokta még nézni ATV-n a Vidám Vasárnapot? Faszi akkora ökörségeket mond, már csak azért is odakapcsolok mindig. Az nem valami egyházi műsor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Az efféle bizniszszektákat be kéne tiltani és vezetőiket börtönbe zárni. Az biztos, hogy csak a bisznisz megy, de elég jól mehet ha tabletről olvassa a dolgokat Egyszer láttam, annyi jött le, hogy a muksó nem tud összerakni két értelmes magyar mondatot. Bármelyik hordószónok jobban csinálja, de a sok agy mosott meg ámuldozik rajta. Sokszor én is elveszek mondatok között, de amin behaltam vasárnap az ez a mondat volt: Sok hazug ember van, akik színtévesztés mesterei. Pirosnak hazudja a kéket vagy hogy kell ezt érteni? Még Isten országáról hadovált, ahova nem juthatsz be ha okkultizmussal foglalkozol, horoszkópot olvasol vagy ezoterikus műsort nézel. Kapcsolgatod a TV-t, véletlen beleszaladsz EZO TV-be akkor game over? Az nem valami egyházi műsor? De Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Na itt vannak a képek. Nem készítettem túl sokat, de remélem, azért átjön valami belőle . Az a tasakos cucc egy sarkantyú, amit utolsó nap találtam, és annyira büszke voltam rá, hogy lefotóztam . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. De Ez ilyen amerikai típusú modern vallási "show"? Olyasmi, mint ami a Borat-ban volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Jó képek Lok! Köszi. Az a rozsdás sarkantyú meg tök állat. Vajon kié lehetett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Ez ilyen amerikai típusú modern vallási "show"? Olyasmi, mint ami a Borat-ban volt? Nem tudom azok milyenek Jó képek Lok, érdekes lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Köszi a képeket! Nagyoin frankók. Kicsit olyanok mint egy régészes film forgatási képei. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Nagyszerű képek. Az 1705-ös pénzérme főleg érdekes lehetett. Van nekem itthon egy Rudolf-féle ezüst dénár 1585-ből, az a legrégebbi érme a gyűjteményemben. (mondjuk sokat nem ér...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Na itt vannak a képek. Nem készítettem túl sokat, de remélem, azért átjön valami belőle . Az a tasakos cucc egy sarkantyú, amit utolsó nap találtam, és annyira büszke voltam rá, hogy lefotóztam . A Banános Joe a kedvencem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Master Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 20. Nagyon jók a képek, köszönjük! Sose lehet tudni, mire bukkan az ember. Van nekem itthon egy Rudolf-féle ezüst dénár 1585-ből, az a legrégebbi érme a gyűjteményemben. (mondjuk sokat nem ér...) Hát a császár se ért sokat aki verette. Hány érmét számlál már a gyűjteményed? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 20. Gyors kérdés azokhoz akik Budapesten laknak (vagy, idén: a Balatonon ) : ti ki szoktatok menni tűzijátékot nézni, vagy csak otthonról nézitek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 20. Se tavaly nem voltam, se idén nem megyek. És ilyenkor többnyire kimegy a fejemből, hogy itthon a tévéből megnézzem Korábban nagyon sokszor kimentem. Arra is volt példa, hogy a Balatonnál voltunk, és ott mentünk tűzijátékot nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 20. Jó kis képek Lok! És bár én már jócskán lemaradtam róla, de utólag is boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 20. Jó képek, köszi! Simán átjött a hangulat is. Egyébként nem lehetett semmi ebben a hőségben a tűző napon ásni. Gyors kérdés azokhoz akik Budapesten laknak (vagy, idén: a Balatonon ) : ti ki szoktatok menni tűzijátékot nézni, vagy csak otthonról nézitek? Engem már nagyon régen nem érdekel a tűzijáték, nincs kedvem tolongani a tömegben. Tévében meg szerintem nem érdemes nézni, a képernyőn alig jön át a látvány, ott nézni épp csak kedvcsinálásra jó a következő alkalomra.Annak jó, aki az erkélyéről vagy az ablakából láthatja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 20. Gyors kérdés azokhoz akik Budapesten laknak (vagy, idén: a Balatonon ) : ti ki szoktatok menni tűzijátékot nézni, vagy csak otthonról nézitek? Olyan nagy nemzeti érzés sosem dolgozott bennem, hogy ezért elmenjek. Kisgyerekként amíg érdekesnek találtam addig kimentem (egyszer anno mikor azt hiszem a Margit hídról néztük majdnem beestem a Dunába ). Ma már abszolút nem érdekel... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 20. Ez nem nemzeti érzésről szól, hanem szórakozásról. Eldöntheted, hogy mész vagy sem. Idén én is kihagyom, a tömeg miatt. Tavaly vagy egy órába került lejutni a Batthyány téri metrómegállóba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 20. Annak jó, aki az erkélyéről vagy az ablakából láthatja. Mint nekünk, a város egyetlen része nem látható csak a lakásunkból, viszont onnan nem is lőnek fel tűzijátékot. Pár éve még a házunk mellől is lőttek ki, na az nem volt jó, a rakéták majdnem a mi szintünkön robbantak. Szegény macsik majd beleőrültek, de mi is. Most viszont lehet kimegyek megnézni a várban, vagy legalábbis, a közelében. Az a jó Veszprémben, hogy sok domb van, amire fel lehet menni és onnan belátni a várost. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 20. Annak jó, aki az erkélyéről vagy az ablakából láthatja. Frenkie szerintem jól rá fog látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 20. Köszi a válaszokat Azért kérdezem mert idén ugye nem vagyok Bp-n és jól lemaradok róla Más: ma életemben először nem hagytak vért adni Túl alacsony volt a hemoglobinom az áprilisi adás miatt. Pedig olyan jó lett volna kicsit a magyarkodónapon magyar vért adni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 20. Frenkie szerintem jól rá fog látni. Csak engem baromira nem érdekel. Már gyerekkoromban is minden bajom volt ha kimentünk megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 20. Csak engem baromira nem érdekel. Már gyerekkoromban is minden bajom volt ha kimentünk megnézni. De az emeletről se látod? Mintha azt mondtad volna korábban, hogy onnan jól látható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.