Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 22. Köszönöm szépen mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 22. Isten éltessen Werebazs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 22. Boldog születésnapot Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 22. Egy fantasztikus YouTube csatornát ajánlanék nektek, tényleg eszméletlen felvételek találhatóak rajta... http://www.youtube.com/user/GoProCamera Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 23. Marha ügyes a srác Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 23. Boldog szülinapot, Werebazs, így utólag! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
P.I.D. Hozzászólás ideje: 2013. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 23. Marha ügyes a srác Erről a 127 hours jut eszembe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 24. P.I.D. Boldog Szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 24. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 24. Sok Boldog Szülinapot P.I.D.! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 24. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 24. Boldog születésnapot, P.I.D.! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 24. Boldog szülinapot P.I.D.! Októberben bővelkedünk a szülinaposokban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 24. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 24. Boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 24. Boldog szüülinapot PID. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2013. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 24. Boldog szülinapot PID! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 24. Isten éltessen P.I.D.! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 24. Boldog születésnapot P.I.D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 25. Szólok előre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 25. Mit ne mondjak, rettentően örülök neki, már 5 órakor sötét lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 25. Kint süt a nap, szinte tavasz van, én meg itt ülök lázasan, náthásan, fájó torokkal, ráadásul a tegnapi raktári meló sem könnyítette meg a helyzetem. (jó ez most siránkozás volt, de ki kellett írnom magamból) Utólag is boldog szülinapot, P.I.D.! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 25. Ugyanmár, még simán belefér, ha írsz egy kicsit arról, hogy milyen jó/rossz állapotban vagy. Jobbulást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 25. Szedj Bérest Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 25. Jobbulást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 25. Boldog szülinapot, P.I.D! Mit ne mondjak, rettentően örülök neki, már 5 órakor sötét lesz Az nem jó, de nekem már a reggeli sötétség nagyon rosszul esett, alig tudtam felkelni, viszont most még mindig talpon vagyok, ergó én már átálltam magamtól a téli időszámításra. Kint süt a nap, szinte tavasz van, én meg itt ülök lázasan, náthásan, fájó torokkal, ráadásul a tegnapi raktári meló sem könnyítette meg a helyzetem. (jó ez most siránkozás volt, de ki kellett írnom magamból) Jobbulást! Iyen esetben a nálunk a tuti gyógymód sok meleg teát inni és reggel-este a Neocitran. 2-3 nap alatt helyrehoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 26. Öcsém is azt mondja, hogy várja már a téli időszámítást, mert reggel jobb lesz felkelni Sajnos egész télen sötétben kelek, aztán van kb. egy hónap, amikor sötétben érek be a munkahelyre is, de ezt pl. nem veszem fel. Viszont az egész délutáni, esti sötétet sokszor rosszul bírom, azért jobb számomra a nyári. Hiába, másképpen vagyunk bekötve, ahogy a kolléganőm szokta mondani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 26. Én is jobb szeretem a nyarat. Mivel én hajnali hatkor megyek a melóba és jövök el onnan, így télen sötét van érkezéskor és távozáskor is. Ráadásul a hamar sötétedés és a kései napfelkelte olyan érzést kelt, mintha hosszabb lenne a szolgálat, mint általában. És nyomottabb is a hangulat a sok sötét és a kevés alvás miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 26. Köszi szépen, citromos tea, Béres stb. minden megvolt. Én mindig megfeledkezem az óraátállításról, így voltak már kellemetlen pillanataim ebből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Október 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 26. Fájó torokra még, gargalizálás helyett: valami finom, friss meleg halava. 10 deka vajban megpirítasz 10 deka darát (kalóriatudatosak akár zabpehellyel is kiválthatják de úgy nem az igazi), másik edényben 3 deci vízben megfőzöl 20 deka cukrot. A vajas részbe tehetsz fahéjat, szegfűszegport, olajosmagvakat, a vizes részbe bármi gyümölcsöt. A víz egyet forranjon, a darát vedd le a tűzről inkább korábban nehogy odaégjen. Aztán összeborítod a kettőt, és még főzöd, hogy elkezdjen összeállni. Fagylaltkanállal, gombócba szedve az igazi. Esetleg az eredeti gyümölcsből még teszel rá a tetejére. És lassan elkanalazod. Fontos: a vaj az vaj és nem margarin! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.