Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 28. Boldog Születésnapot!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 28. Boldog születésnapot, Frenkie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 28. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 28. Boldog születésnapot, Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 28. Boldog születésnapot, Frenkie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 28. Sok Boldog Szülinapot Frenkie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 28. Isten éltessen Frenkie bácsi! azért most igyál meg egy doboz sört. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 28. Isten éltessen, Frenkie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 28. Köszönöm szépen mindenkinek. Isten éltessen Frenkie bácsi! azért most igyál meg egy doboz sört. Nem igazán lehet. Mindjárt megyek melózni, meg jó darabig nem iszok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 28. Boldog szülinapot, Frenkie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 29. Boldog szülinapot, Frenkie! Köszi neked is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 29. Frenkie így utólag Isten éltessen sokáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Január 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 29. Boldog szülinapodat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Köszönöm nektek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. No, néhányan már tudjátok, de az életem egy afféle mini-fordulóponthoz ért. Tavaly ősz óta dolgozom a NextWorld 2 című online szerepjáték történetén, ez a dolog már iszonyúan bepörgött, és van is látszatja, a játék honlapján fellelhető szövegek nagy része, háttérsztori, karakterleírások, világleírás, stb. már az én tollamból vannak, és ha a fiúk és lányok a stúdióban tudják tartani a tervet, hamarosan a játékban is az én általam írt sztori szerint fog haladni a kampány. A másik nagy fejlemény, hogy februártól már nem mezei híríró leszek a PC Gurunál, hanem egyrészt, kaptam egy egész rovatot (Retroguru, az évek folyamán írtam pár cikket bele, amikor az eddigi rovatvezető nem ért rá), másrészt néhány háttérmunkát is kaptam, és ami a legjobb: az újság februári számában cikk is lesz tőlem. Az Alien: Isolation eddig megjelent DLC-it teszteltem. Lesz még egy próbacikk majd a jövőben, és ha azt is sikeresen veszem, akkor az újságban is rendszeresebben lehet majd tőlem olvasni cikkeket. És még egy, a regényem talán idén már tényleg révbe ér, ugyanis a szerkesztő végre átadta a kiadónak, az ő szerkesztőjük is átszalad rajta, és akkor ha minden igaz, tavasszal/nyáron megjelenik - bár sajnos az eddigi tapasztalatokból kiindulva azért erre még nem tennék tétet, de hát hátha hátha. És mindez úgy az elmúlt 30 napban ért, szóval 2015 eddig nekem k*rva jól indult. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Gratulálok Dzséjt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Gratuláció! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Gratula!!! Bár a konkurencia párti vagyok inkább Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Dzséjt, ez szuper! További sikereket az év többi részében is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Nem semmi! Gratula Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Mikor leszel főállású Dzséjt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Frenkie, Rog, Cupsy, Pildi, Bomarr, Ody, köszi szépen! Gratula!!! Bár a konkurencia párti vagyok inkább Állj át a Sötét Oldalra, Luke! Mikor leszel főállású Dzséjt? Főállású? Az mit jelenteni? Nem tudom, szerintem én sohasem leszek sehol főállású. Jó lenne, de úgy tűnik, nekem az élet a szabad úszást osztotta ki. Amivel egyelőre semmi bajom sincsen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. A főállásút arra gondoltam, hogy aki ebből él. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Gratulálok Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. A főállásút arra gondoltam, hogy aki ebből él. Én is. De szerintem sosem fogok csak újságírásból, csak regényírásból, csak videojátékok háttéranyagának megírásából, stb. megélni. Az egyetlen, ami összejöhet, hogy megélhetéseim minden része az íráshoz kötődik. Főállású mindentíró. Az viszont talán össze fog jönni a nem túl távoli jövőben. Ha minden úgy halad, ahogy most halad - "everything going to plan" -, akkor még idén, legkésőbb jövőre változások lesznek, például felköltözöm Pestre. Gratulálok Dzséjt! Köszi, Jake! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. MissKarrde, Boldog névnapot kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Miss, boldog névnapodat! Dzséjt, neked meg gigagratula! (A kérdés amúgy, szerintem: mikor leszel főállású Hudson?) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Gratulálok Dzséjt! Abszolút kijárt már neked mindez! Miss, sok boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Krande, Donát, nektek is köszi. Karrde, boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Dzséjt, grat A főállású mindentíró legalább egy változatos "munkakör" Köszi szépen mindenkinek a névnapi köszöntést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.