Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Sok sikert a továbbiakhoz Dzséjt! 24 órás szolgálat? Nem semmi. :clap: Én már az utóbbi években az egyetem is egyre kevésbé bírtam a (majdnem minden) napi 10-12 órás szellemi munkát.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Köszi szépen nektek is! :)

Ez az Dzséjt! :clap: Én is nyolc éve vagyok a bankban, de már inkább vagyok banki munkatárs mint biztonsági őr. Talán sikerül is elhelyezkednem a központban, valamelyik back-office részlegen. Az utóbbi időben merült fel bennem, hogy hátha menne. Kapcsolatok már vannak. :D

No de az a lényeg, hogy azt csinálod amit szeretsz. Nagyon sok ember nem így van ezzel ezért ezt meg kell becsülni.

Sok sikert a váltáshoz. Az meg szerintem az egyik legfontosabb dolog az életben, hogy az ember azt csinálja, amit szeret. Sajnos láttam, mit művelhet az emberrel az, ha olyan életet él, aminek sok aspektusát utálja. :( Én tanultam a hibájából, egyszer sem hagytam, hogy lebeszéljenek arról, amit szeretek.

Hozzászólás ideje:

Dzséjt, sok sikert, és gratulálok a bátorságodért! Őszintén bízom benne, hogy meg fog térülni. :)

Hozzászólás ideje:

Hétvégén nem voltam gépközelben, most láttam Dzséjt az írásodat.

Sok sikert a továbbiakban. Ha nem jön össze még mindig elmehetsz csaposnak. :D:evil:

Érdekes hogy mostanság milyen változások vannak. Én meg múlt héten kezdtem a régi/új helyemen merthogy visszavettek a régi cégemhez ahol szerettem dolgozni és olyan emberi minden. Hát nem bántam meg. Most hétvégén barátokkal voltam és mondtam is nekik hogy sokkal jobb így a vasárnap is hogy hétfőn nem Bangladesbe kell mennem hanem Svájcba. :D

9-re megyek dolgozni negyed hétre itthon vagyok(pénteken meg fél 10-től 4-ig vagyok), nem este 11-re ,kényelmesen megy a munka, ha meg a kollégám nyugdíjba megy pár év múlva(ez is egy ok volt hogy visszavettek na meg a jó munkám) én leszek annak a részlegnek a vezetője.

Úgyhogy örülök neki most én is hogy ez a pozitív változás állt be az életemben.

Hozzászólás ideje:

Pildi, Frenkie, nektek is köszi.

Frenkie, újfent grat. a visszatéréshez. Amiket meséltél a korábbi és a mostani/korábbi előtti helyedről, hát na, megérdemled, hogy visszatértél oda. Így meg pláne tök jó lehet, hogy már a jövőre is vannak pozitív kilátások.

Hozzászólás ideje:

Holnaptól jövő hét vasárnapig nyaralni leszek: Montenegróban. Ha addig érkezik valami fontos SW anyag, élvezzétek ki helyettem is. :) A magyarok meg remélem legalább 4 pontot szereznek a következő két meccsen. :)

Jó nyaralást kívánok! Én is csupa szépet hallottam Montenegróról, gyönyörű országnak mondják. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.