Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20.7 éve AMúgy gondoltam már hogy kéne egy posztert csinálni, de lehet akk banner lesz.
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20.7 éve Komolyan mondtam ám. Dzséjttel beszéltünk erről korábban. Megkeresünk.
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 21.7 éve Komolyan mondtam ám. Dzséjttel beszéltünk erről korábban. Megkeresünk. ezt vehetem fenyegetésnek?
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24.7 éve Mivel ma sikerült belépni a fórumra utólag is Boldog születésnapot Dzséjt!
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24.7 éve Gondoltam megosztom a legújabb fotómanipulációm, hátha valakinek tetszik majd. Mielőtt bármit mondanék, hangsúlyoznám, hogy én megközelítőleg se tudnék hasonlót. Viszont. A hegy és a vár határa illetve jobb oldalt a sírkő beillesztése nem sikerült jól. A koncepció szerintem jó, valamint a lovag elhelyezése is király, de azért még lehetne javítani a képen.
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25.7 éve Boldogat . egyébként tudja valaki miért dobja be mostmár harmadjára az oldal hogy nem biztonságos ezert letilt ?és egy csomo zagyvaság olvashatatlan jelenik meg ??? elöre is köszi
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25.7 éve Itt van szó róla: http://www.swsaga.hu/topic/990-velemenyek-es-javaslatok-20/
Hozzászólás ideje: 2017. Október 20.7 éve Boldog Születésnapot nektek! Szerkesztve: 2017. Október 20.7 éve - Darth Cupsy
Hozzászólás ideje: 2017. Október 20.7 éve Rog, Ody, Cupsy, köszi szépen! Pildi, boldog születésnapot!
Hozzászólás ideje: 2017. Október 20.7 éve Boldog Születésnapot nektek! Más látja az eredeti hszt, mert miután szerkesztettem, nekem eltűnt a szöveg.
Hozzászólás ideje: 2017. Október 20.7 éve Nekem most az első látszik, de a másodiknál bedobta a hsz helyére a gombokat.
Hozzászólás ideje: 2017. Október 20.7 éve Bence! , Pildi! Szerkesztve: 2017. Október 20.7 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2017. Október 20.7 éve Szerző Sok boldogságot azoknak is, akik most ünnepelnek, meg akikről lemaradtam a fórum nem-működése miatt! Fületeket Yodáig!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.