Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Akár a fórum új banner készítője is válhat belőled. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. AMúgy gondoltam már hogy kéne egy posztert csinálni, de lehet akk banner lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Komolyan mondtam ám. Dzséjttel beszéltünk erről korábban. Megkeresünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 21. Komolyan mondtam ám. Dzséjttel beszéltünk erről korábban. Megkeresünk. ezt vehetem fenyegetésnek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 21. Minden további nélkül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 21. Kellett neked ezt a képet betenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24. Mivel ma sikerült belépni a fórumra utólag is Boldog születésnapot Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24. Gondoltam megosztom a legújabb fotómanipulációm, hátha valakinek tetszik majd. Mielőtt bármit mondanék, hangsúlyoznám, hogy én megközelítőleg se tudnék hasonlót. Viszont. A hegy és a vár határa illetve jobb oldalt a sírkő beillesztése nem sikerült jól. A koncepció szerintem jó, valamint a lovag elhelyezése is király, de azért még lehetne javítani a képen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24. Boldog születésnapot, zilllosarkany! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24. Boldog születésnapot, zilllosarkany! Köszönöm szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24. Boldog Születésnapot, zillosárkány! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Boldogat . egyébként tudja valaki miért dobja be mostmár harmadjára az oldal hogy nem biztonságos ezert letilt ?és egy csomo zagyvaság olvashatatlan jelenik meg ??? elöre is köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Itt van szó róla: http://www.swsaga.hu/topic/990-velemenyek-es-javaslatok-20/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Isten éltessen Palpi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Sok Boldog Szülinapot Palpi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Boldog Születésnapot Palpi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 17. Boldog Születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Sok Boldog Szülinapot Pildi és Bence! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Isten éltessen benneteket Pildi és Bence! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. (szerkesztve) Boldog Születésnapot nektek! Szerkesztve: 2017. Október 20. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Rog, Ody, Cupsy, köszi szépen! Pildi, boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Boldog Születésnapot nektek! Más látja az eredeti hszt, mert miután szerkesztettem, nekem eltűnt a szöveg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Nem látni a szerkesztés után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Nekem most az első látszik, de a másodiknál bedobta a hsz helyére a gombokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. (szerkesztve) Bence! , Pildi! Szerkesztve: 2017. Október 20. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Boldog születésnapot Pildi és Bence! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Boldog születésnapot Pildi és Bence! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Csoli, Dzséjt, Nute, köszi szépen nektek is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Sok boldogságot azoknak is, akik most ünnepelnek, meg akikről lemaradtam a fórum nem-működése miatt! Fületeket Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.