Hozzászólás ideje: 2019. Március 23.6 éve Racer testvér Aki megmutatta az utat merre lenni oldal. Boldog Születésnapot Kívánok neked ember Ne feled a torta veled lesz mindvégig
Hozzászólás ideje: 2019. Március 23.6 éve 4 órával ezelőtt, RacerX írta: Kargarosz, Ody, Pildi, köszönöm szépen! Sok boldog születésnapot! clap:
Hozzászólás ideje: 2019. Március 29.6 éve Ma képletesen pezsgőbontás: végre 15 hónap pótlóbuszos kínszenvedés után ismét jár a metró az M3 északi szakaszán
Hozzászólás ideje: 2019. Március 29.6 éve Már ma is járt? Úgy hallottam a közleményekből, hogy holnaptól fog. De végül is a lényeg a lényeg: végre elkészült egy szakasz. Rossz hír: jövő hétvégétől nálunk nem fog járni. De miután itt csak mindössze három megállót érint (Határ út, Pöttyös utca, Ecseri út) és már 15 hónapja dolgoznak rajta hétvégenként meg éjszaka, remélem, nem fog másfél évig tartani. Bár a BKK hallgat a határidőkről...
Hozzászólás ideje: 2019. Március 30.6 éve Mától jár, csak én abban gondolkodtam, hogy már túl vagyok a buszos sz*rakodáson, és legközelebb már metrózás lesz.
Hozzászólás ideje: 2019. Április 8.6 éve Isten éltessen sokáig Szezy! Szerkesztve: 2019. Április 8.6 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2019. Április 8.6 éve Boldogat Szezy Szerkesztve: 2019. Április 8.6 éve - Kargarosz
Hozzászólás ideje: 2019. Április 12.6 éve Sztike Boldog Születésnapot! Pont a Star Wars napon téged is jókor raktak össze
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.