Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Kacc. Engem meg anyám mindenáron sonkával akart etetni... :S Ünnep, de legalább neked nincs biki ZH az utána jövő héten... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Engem nem kell kényszeríteni Engem egyszer lecseszett egy eladó, mert húsvét pénteken húst vettem a boltban.Azt tervezem hogy valamelyik templom elött grillsütést rendezek(egy év múlva)... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Ünnep, de legalább neked nincs biki ZH az utána jövő héten... Hát nincs, ez igaz Szabad vagyok, és azt csinálok az időmmel, amit éppen kedvem van. Kivéve a konyhatündérkedést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Engem egyszer lecseszett egy eladó, mert húsvét pénteken húst vettem a boltban. Hát ha a boltjában ő nagypénteken húst árul, akkor magára vessen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Na, gyerekek, lányok [ ] visszatértem utazásomból, továbbra is teljesértékű tag leszek. Szisz, jó a képed Kellemes húsvéti Ünnepeket (Jean Paul Belmondo ) kívánok mindenkinek! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Hát ha a boltjában ő nagypénteken húst árul, akkor magára vessen. Nem az övé, mert ez a bolt egy cba volt.Ő csak egy pénztáros volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Szisz, jó a képed Kösz! Épp most gondoltam, hogy lecserélem, mert túl tolakodó . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Én is unom már, hogy a suli határozza meg a szabaidős tevékenységemet, nem pedig a kedvem.De hát valamit valamiért.Még 2 év aztán semmilyen suliba nem iratkozok be többet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. VII. Átjáró Nap fesztivál. Szvsz ez király lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. No, ide menni kellene. Már most elkezdhetek rá spórolni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Az a baj, hogy engem csak a Star Wars érdekel a többi nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Az a baj, hogy engem csak a Star Wars érdekel a többi nem. Én is így vagyok ezzel. Inkább elmegyek egy klubnapra, jobban járok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Boldog szülinapot, Bomarr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. (szerkesztve) Csatlakozom. Sok Boldog Születésnapot Bomarr! Éljen Május elseje! Szerkesztve: 2006. Április 30. - lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Boldog születésnapot, Bomarr Remek lehet, hogy az ember születésnapja munkaszünetes nap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Boldog Születés Napot Bomarr!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Isten éltessen születésnapodon Bomarr!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Köszönöm mindenkinek!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Happy Birthday Bomarr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Jó kis napon születtél, Bomarr! Boldog Születésnapot! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Happy Birthday Bomarr! Boldog születésnapot, füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Nektek is köszönöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Én is boldog szülinapot kívánok neked Bomarr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Krande, frenkie: Nektek is köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Hozzászólások: 1974 Ekkor születtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Én pedig ekkor (hsz-ek száma nálam) Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Én pedig ekkor (hsz-ek száma nálam) Donát A fiam is lehetnél, ha időben oda csapok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Hát jah 15 év... Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Én pedig ekkor (hsz-ek száma nálam) Közben egyre fiatalodsz... mostmár 1990-es vagy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.