Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Ferde már a szemed? 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. 21 perccel korábban, Iqvi írta: Honnan találtál rólam képet? 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Éppen most , Ody Mandrell írta: Honnan találtál rólam képet? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Most már Ody is alvóügynök lett. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. 我是匈牙利人,不是中國人 2 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Kszi tao wang? Il chu wan no te hando. Yiu to shze Hszi-chi Ping, squando! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Ember elhagyja fél órára a fórumot, mire visszajön meg: 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. 1 minute ago, NorbiLordi said: Ember elhagyja fél órára a fórumot, mire visszajön meg: Ju hche nu tan wuo we do? Vansztah! Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. (szerkesztve) Üdv kínában. Szerkesztve: 2021. Április 8. - Dzséjt 3 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Na jó, abbahagyom mert norbi kikészül. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. (szerkesztve) 1 órával ezelőtt, Iqvi írta: Na jó, abbahagyom mert norbi kikészül. Nem csak ő. 1 órával ezelőtt, Iqvi írta: Üdv kínában. Jobbra vagyok én, balra @Iqvi. Szerkesztve: 2021. Április 8. - Dzséjt 1 5 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. 40 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Jobbra vagyok én, balra @Iqvi. 3 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. (szerkesztve) Calm down Taiwan. Szerkesztve: 2021. Április 8. - Dzséjt 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Letudva! 6 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Ez egyre jobb lesz minden nap...... https://www.portfolio.hu/global/20210408/az-ukran-media-szerint-oroszorszag-egy-hatalmas-katonai-tabort-huzott-fel-a-hatar-melle-477674 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. 7 perccel korábban, Iqvi írta: Ez egyre jobb lesz minden nap...... https://www.portfolio.hu/global/20210408/az-ukran-media-szerint-oroszorszag-egy-hatalmas-katonai-tabort-huzott-fel-a-hatar-melle-477674 Ilyen többször is volt már, sem történt semmi. Reagálnak a NATO-Ukrán hadgyakorlatra, ennyi az egész, ez bevett szokás. Észak-Korea is lődőzi a rakétáit hébe-hóba a tengerbe, mégsem bombázták még vissza őket sem a kőkorba. A 3 szakadárok által megszállt megyében mindennaposak a harcok és halnak meg katonák, elszakították a Krímet is, mégsem jött el a vég. Ha Oroszország akarta volna, már velük lennénk szomszédosak a Kárpátalján. Ha Ukrajna nem megy neki Oroszországnak itt nem lesz háború. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. 2 perccel korábban, NorbiLordi írta: Ha Oroszország akarta volna, már velük lennénk szomszédosak a Kárpátalján. Ha Ukrajna nem megy neki Oroszországnak itt nem lesz háború. Vajon Putyin visszaadná a Kárpátalját? 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. 1 perccel korábban, Yoda József írta: Vajon Putyin visszaadná a Kárpátalját? Még Erdélyt is 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. (szerkesztve) Innentől kezdve minden politikai vagy közéleti téma kitárgyalása ebben a topikban, TILOS! A koronavírus farvizén teljesen átalakult ez a topik az aktuális világpolitikai, gazdasági kérdések kibeszélőjévé. Ennek vége! Ezentúl tessék használni a klubot MINDEN ILYEN JELLEGŰ BESZÉLGETÉSRE! Lehet ott több témának is helyet csinálni. Valószínűleg ez lesz a sorsa a koronavírus témakörnek is. Kérdéseket felvetéseket a vélemények a fórumról topikba lehet írni. Szerkesztve: 2021. Április 8. - Ody Mandrell 4 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. 11 minutes ago, Ody Mandrell said: Innentől kezdve minden politikai vagy közéleti téma kitárgyalása ebben a topikban, TILOS! A koronavírus farvizén teljesen átalakult ez a topik az aktuális világpolitikai, gazdasági kérdések kibeszélőjévé. Ennek vége! Ezentúl tessék használni a klubot MINDEN ILYEN JELLEGŰ BESZÉLGETÉSRE! Lehet ott több témának is helyet csinálni. Valószínűleg ez lesz a sorsa a koronavírus témakörnek is. Kérdéseket felvetéseket a vélemények a fórumról topikba lehet írni. Meghajlok akaratod előtt, Ody az Alapító. Ha valaki szeretne tovább ilyen témákról beszélgetni, akkor felveszem a közélet klubba. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Egy kis izomfájdalmat érzek az oltás helye körül, mintha izomlázam lenne. Más bajom nincs, remélem az éjszaka is nyugis lesz Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. 35 perccel korábban, Yoda József írta: Egy kis izomfájdalmat érzek az oltás helye körül, mintha izomlázam lenne. Más bajom nincs, remélem az éjszaka is nyugis lesz Nekem is így fájt a karom 2 napig, ráfeküdni sem esett jól, de a második napon már borogatást tettem rá, s az segített. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. Nekem is az oltás helyén fáj kissé, de más mellékhatás egyelőre nincs. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. Reggelre lett egy kis hőemelkedésem (37,1), de amúgy minden ok Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. Nekem 8 órával az oltás beadása után, szinte az összes leírt mellékhatás jelentkezett. Rég volt olyan pocsék lázálmos éjszakám mint hétfőn. De keddre már teljesen elmúlt. 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. 22 perccel korábban, Yoda József írta: Reggelre lett egy kis hőemelkedésem (37,1), de amúgy minden ok Nekem egyelőre még az sincs. 18 perccel korábban, RacerX írta: Nekem 8 órával az oltás beadása után, szinte az összes leírt mellékhatás jelentkezett. Rég volt olyan pocsék lázálmos éjszakám mint hétfőn. De keddre már teljesen elmúlt. Elvileg ez jót jelent. Reagál az immunrendszer. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. 3 minutes ago, Ody Mandrell said: Nekem egyelőre még az sincs. De azóta megkedvelted a kínai kaját? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.