Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Mitől fagy le egy gép? Tudom, hogy rengeteg oka lehet, de valaki talán tud konkrétat mondani. Eddig csak időközönként fagyott le, de újabban már újraindítás után is egyből behal az egész. Tudtommal nincs semmi olyan program a gépemen, ami ezt kiválthatná. Azt is kipróbáltam, hogy kikötöttem a DVD-írót, de ugyanúgy fagyás az eredmény egy idő után. A víruskeresések eredménye is negatív, úgyhogy tanácstalan vagyok, ahogy a számteches ismerőseim is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Mitől fagy le egy gép? Tudom, hogy rengeteg oka lehet, de valaki talán tud konkrétat mondani. Eddig csak időközönként fagyott le, de újabban már újraindítás után is egyből behal az egész. Tudtommal nincs semmi olyan program a gépemen, ami ezt kiválthatná. Azt is kipróbáltam, hogy kikötöttem a DVD-írót, de ugyanúgy fagyás az eredmény egy idő után. A víruskeresések eredménye is negatív, úgyhogy tanácstalan vagyok, ahogy a számteches ismerőseim is. Mekkora teljesítményű a tápod? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Mekkora teljesítményű a tápod? 400 W-os. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Nos gyerekek, búcsúzok tőletek Idénre, mindjárt megyek Elő-Szilveszteri bulira, ami átcsap majd Szilveszterire, majd Utó-Szilveszterire is Idén már nem leszek, remélem Oldie valahogy kibírja nélkülem, én majd a számtalan csaj között valahogy ki fogom bírni Oldie humorának és beszólásainak nélkülözését Szóval Boldog Új Évet minden forumozónak és Kedves Családjuknak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Bódogot neked is, Phobos! Aztán csak csíííínyán a Kinecttel és a Wii-vel, mert nem minden dologra jó, amit a férfi agy nők társaságában kitalálhat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Phobos, beléd is. De csak azért mert meghatódtam, hogy külön megemlítettél ui: Amelyik csajjal nem bírsz, küld át ide. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. (szerkesztve) Phobos már akkor is jó dolgod lesz, ha csak a fele igaz annak amit írsz. BUÉK neked is. Szerkesztve: 2010. December 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Na kezdődik. Percenként durran egy petárda. Készülnek a holnapra. Én meg holnap megyek vásárolni piát. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Na kezdődik. Percenként durran egy petárda. Készülnek a holnapra. Én meg holnap megyek vásárolni piát. :D Én három üveg bort hűtök be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Én három üveg bort hűtök be. Az szép mennyiség bár egy estére nem sok. Veszek vagy 10 üveg sört meg kenyeret ,szalámit sajtot chipset. A vendégek is hoznak úgyis sört. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. 400 W-os. Szerintem valami meghalt a gépben. Ha több Ram-modul van a gépben akkor az egyiket ki kéne venni. Sajnos csak így lehet próbálgatni mi ment tönkre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. (szerkesztve) Phobos, jó bulizást! Valamint BUÉK mindenkinek, aki holnap nem jönne már ide. Én itthon leszek, barátok jönnek, több korosztályból is, valamiféle buli alakul majd. Nekem nincs már igényem a várost járni, a tömegben hömpölyögni meg hasonlók. Szerkesztve: 2010. December 30. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Én itthon leszek, barátok jönnek, több korosztályból is, valamiféle buli alakul majd. Nekem nincs már igényem a várost járni, a tömegben hömpölyögni meg hasonlók. Nekem sincs. Beveszem magam itthonra, és jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Én sosem voltam még utcán szilveszterezni. Ahhoz baromi hideg van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Én sosem voltam még utcán szilveszterezni. Ahhoz baromi hideg van. Nem tudnál annyit inni, hogy felmelegítsen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Nem tudnál annyit inni, hogy felmelegítsen. Pontosan. Egyszer volt olyan hogy egyik buliból átmentübk a másikba, már rendesen ittas állapotban, még egy pezsgőt is vittünk útravalónak, de olyan hideg volt hogy azt hittem ott fagyunk meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Egyszer volt úgy, hogy kint ett a fene szilveszterkor néhány ismerőssel. Soha többet. De minden más közösen eltervezett marhaságnak is kampec. Szépen, komótosan, ahogy illik. Nyugton a feneken maradni és élvezni a csutkára feltekert AC/DC koncertet az idegesítő petárdab*sztatások közepette Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Egyszer volt úgy, hogy kint ett a fene szilveszterkor néhány ismerőssel. Soha többet. De minden más közösen eltervezett marhaságnak is kampec. Szépen, komótosan, ahogy illik. Nyugton a feneken maradni és élvezni a csutkára feltekert AC/DC koncertet az idegesítő petárdab*sztatások közepette És ebbe az a jó, hogy ilyenkor a szomszéd se szól, hogy halkabban már mert este van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. És ebbe az a jó, hogy ilyenkor a szomszéd se szól, hogy halkabban már mert este van. Mire rájön, hogy a lakótelepen melyik idegesíti jobban.... Minden esetre eddig gond még nem volt. Nem hallottam kopácsolást, pedig annyira, de annyira fülelek én az ilyenre... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Egyszer volt úgy, hogy kint ett a fene szilveszterkor néhány ismerőssel. Soha többet. De minden más közösen eltervezett marhaságnak is kampec. Szépen, komótosan, ahogy illik. Nyugton a feneken maradni és élvezni a csutkára feltekert AC/DC koncertet az idegesítő petárdab*sztatások közepette Mi volt a baj a bulival? Vagy a társak voltak furcsák? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Mi volt a baj a bulival? Vagy a társak voltak furcsák? Hát ez az, hogy nem volt semmiféle buli. Reménykedve beutaztunk Pöstre, hogy majd biztos lesz valami a Duna Plazaba, oszt mikor meg ott voltunk kiderül, hogy nincs semmi. Noh, uzsgyi vissza, ismerős vendéglátóipari létesítmények meglátogatása......nah ebből se lett semmi. A beugró piszok drága volt, a zene meg sz*r tuc-tuc. Az egészből lett egy közös tv-zés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Nekem nincs már igényem a várost járni, a tömegben hömpölyögni meg hasonlók. Nagyon hideg lesz, szóval szerintem nem sok embernek lesz kedve kint tölteni a szilvesztert. Phobosnak utólag is jó bulizást és boldog új évet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Hát ez az, hogy nem volt semmiféle buli. Reménykedve beutaztunk Pöstre, hogy majd biztos lesz valami a Duna Plazaba, oszt mikor meg ott voltunk kiderül, hogy nincs semmi. Noh, uzsgyi vissza, ismerős vendéglátóipari létesítmények meglátogatása......nah ebből se lett semmi. A beugró piszok drága volt, a zene meg sz*r tuc-tuc. Az egészből lett egy közös tv-zés Hát akkor nem csodálom hogy rühelled a bulikat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Hát akkor nem csodálom hogy rühelled a bulikat. Enélkül se vagyok az a típus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Boldog új évet mindenkinek, előre is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Boldog új évet mindenkinek, előre is! Neked is ha ma már nem leszel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. BÚÉK! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Úgy néz ki , én Odyval kettesben töltöm a Szilvesztert Persze itt a fórumon. Ő borozgat én sörözöm. És várjuk az újévet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Szerintem leszünk még páran. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. (szerkesztve) Most végeztem a kajával, piák behűtve én már bontottam egy sört, és most várom a vendégeket. A gépből meg a Maria Magdalena szól. Donát: neked is boldog újévet. Szerkesztve: 2010. December 31. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.