Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Igazából csak pezső volt, de abból ipari mennyiséget fogyasztottam, úgyhogy utána én csináltam a hangulatot :D (Jinx, nem röhögsz!)

:D

Tényleg ennyire tettszett? Az eddigi kanbulik szerintem jobbak voltak, de ez sem volt rossz... De meg lehet nézni Lok-ot, ahogy táncol, majd a youtubon. :D

Amúgy boldog Újévet (és Óévet) mindenkinek!

Hozzászólás ideje:

Ez a San Francisco csak szimplán akkora mint fél Magyarország :D

Észre se lehet venni, hogy felszálláskor kb kettőnegyvennel száguld a madárka :D

Nem semmi város. :D Egyébként tényleg csalóka a sebesség, mert olyan mintha 60 -al mennének. :D

Hozzászólás ideje:

Nem semmi város. :D Egyébként tényleg csalóka a sebesség, mert olyan mintha 60 -al mennének. :D

Az "út" kissé szélesebb a megszokottnál. :D Csalóka.

Hozzászólás ideje:

Csendes környéken laksz akkor. :D

Csöndesnek csöndes de azért jobb is lehetne. Ez van ezt kell szeretni és szeretném is ha nem utálnám annyira. :D
Hozzászólás ideje:

Mindenkinek köszi a jókívánságokat az idei évre, hasonló szépeket és jókat kívánok én is :)

Donát, további jobbulást!

Multiidézés gombra kattintom pár oldalon 1-1 hozzászólásra, de most meg nem hozza be az ablak, csak az utolsó oldalról való hozzászólást (azt meg töröltem). Már korábban is megfigyeltem ezt a problémát, nem lehet rajta javítani? Sajnos már fejből nem tudom, hogy mire szerettem volna reagálni, és nem nézek vissza megint 5 oldalt, hogy egyesével mindre válaszoljak :oops:

Hozzászólás ideje:

Multiidézés gombra kattintom pár oldalon 1-1 hozzászólásra, de most meg nem hozza be az ablak, csak az utolsó oldalról való hozzászólást (azt meg töröltem). Már korábban is megfigyeltem ezt a problémát, nem lehet rajta javítani? Sajnos már fejből nem tudom, hogy mire szerettem volna reagálni, és nem nézek vissza megint 5 oldalt, hogy egyesével mindre válaszoljak :oops:

Sajnos a multidézés gomb csak egy oldalon aktív. :( Így volt ez mindig is, de reméljük a jövőben majd fejlesztenek ezen. :)

Hozzászólás ideje:

Asszem Los Angelesben se tévednék el szívesen :D Meg momentán nem irigylem annyira a leszállópálya végén lakókat. Érdekes lehet, ott egy szieszta. :D A hálószobák jó tíz emelet mélyen vannak a föld alatt biztos :D;)

Hozzászólás ideje:

Phobos, Rog ez durva! :o

VV Olivér szerepelt a Hellboy2-ben! A belinkelt videó pont azzal a jelenettel kezdődik, ahol látható a teljes csapat. Pokolfajzat mögött álldogál öltönyben jobb oldalt.

Hozzászólás ideje:

Phobos, Rog ez durva! :o

Meg a Holdfényhercegnőben is ő volt az egyik vendég az esküvőn.

Amúgy meg általában stand-ines a filmekben, azaz ő áll be addig, amíg megcsinálják a jó bevilágítását.

Itt a filmográfiája: http://www.imdb.com/name/nm2814812/

barnez: Őszintén gratulálok, nekem ez eddig nem sikerült (csak az írásbeli része :D )

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.