Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Igazából csak pezső volt, de abból ipari mennyiséget fogyasztottam, úgyhogy utána én csináltam a hangulatot (Jinx, nem röhögsz!) Tényleg ennyire tettszett? Az eddigi kanbulik szerintem jobbak voltak, de ez sem volt rossz... De meg lehet nézni Lok-ot, ahogy táncol, majd a youtubon. Amúgy boldog Újévet (és Óévet) mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Marha jók ezek a repülős videók. Egyszer már kéne eggyel utazni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Ez a San Francisco csak szimplán akkora mint fél Magyarország Észre se lehet venni, hogy felszálláskor kb kettőnegyvennel száguld a madárka Nem semmi város. Egyébként tényleg csalóka a sebesség, mert olyan mintha 60 -al mennének. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Nem semmi város. Egyébként tényleg csalóka a sebesség, mert olyan mintha 60 -al mennének. Az "út" kissé szélesebb a megszokottnál. Csalóka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. (szerkesztve) Az "út" kissé szélesebb a megszokottnál. Nyilván ez okozza az optikai csalódást. Szerkesztve: 2011. Január 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Csendes környéken laksz akkor. Csöndesnek csöndes de azért jobb is lehetne. Ez van ezt kell szeretni és szeretném is ha nem utálnám annyira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Leszáll egy gép Los Angelesben. Nagyon jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Mindenkinek köszi a jókívánságokat az idei évre, hasonló szépeket és jókat kívánok én is Donát, további jobbulást! Multiidézés gombra kattintom pár oldalon 1-1 hozzászólásra, de most meg nem hozza be az ablak, csak az utolsó oldalról való hozzászólást (azt meg töröltem). Már korábban is megfigyeltem ezt a problémát, nem lehet rajta javítani? Sajnos már fejből nem tudom, hogy mire szerettem volna reagálni, és nem nézek vissza megint 5 oldalt, hogy egyesével mindre válaszoljak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Leszáll egy gép Los Angelesben. Nagyon jó! Nem tán suredT munkája? Egyébként jó kis HD kamerája van. Nyilván a fizetéséből fussa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Multiidézés gombra kattintom pár oldalon 1-1 hozzászólásra, de most meg nem hozza be az ablak, csak az utolsó oldalról való hozzászólást (azt meg töröltem). Már korábban is megfigyeltem ezt a problémát, nem lehet rajta javítani? Sajnos már fejből nem tudom, hogy mire szerettem volna reagálni, és nem nézek vissza megint 5 oldalt, hogy egyesével mindre válaszoljak Sajnos a multidézés gomb csak egy oldalon aktív. Így volt ez mindig is, de reméljük a jövőben majd fejlesztenek ezen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. (szerkesztve) Jake megkaptad a privimet? Szerkesztve: 2011. Január 1. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Asszem Los Angelesben se tévednék el szívesen Meg momentán nem irigylem annyira a leszállópálya végén lakókat. Érdekes lehet, ott egy szieszta. A hálószobák jó tíz emelet mélyen vannak a föld alatt biztos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, gyógyulgatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Ezt hívják újévi malacnak, avagy valakinek igencsak jól indult az év. http://index.hu/bulvar/2011/01/02/elvittek_a_874_millios_lottonyeremenyt/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Mai napon jött meg az angol középfokú nyelvvizsgám eredménye: 83% siker! Ma ünnepelek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Gratulálok barnez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Well done! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Phobos, Rog ez durva! VV Olivér szerepelt a Hellboy2-ben! A belinkelt videó pont azzal a jelenettel kezdődik, ahol látható a teljes csapat. Pokolfajzat mögött álldogál öltönyben jobb oldalt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Gratulálok barnez! Well done! Köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Én is gratulálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. (szerkesztve) Phobos, Rog ez durva! Meg a Holdfényhercegnőben is ő volt az egyik vendég az esküvőn.Amúgy meg általában stand-ines a filmekben, azaz ő áll be addig, amíg megcsinálják a jó bevilágítását. Itt a filmográfiája: http://www.imdb.com/name/nm2814812/ barnez: Őszintén gratulálok, nekem ez eddig nem sikerült (csak az írásbeli része ) Szerkesztve: 2011. Január 3. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Még a Fókuszban is szó volt Oli úr színészkarrierjéről. VV Olivér szerepel Jolie filmjében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Drakula Barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Mai napon jött meg az angol középfokú nyelvvizsgám eredménye: 83% siker! Ma ünnepelek! Gratula Az ünneplés ilyenkor jár Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Szép volt Barnez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Köszönöm a gratulációkat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Gratulálok barnez. Hány sör gurult eddig le a torkodon? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Gratula, barnez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.