Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Boldog születésnapot az ünnepelteknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Valóban remek érzés túl lenni egy vizsgaidőszakon Köszi mindenkinek, ez még csak a bemelegítés volt, a nagyja hátra van még Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Valóban remek érzés túl lenni egy vizsgaidőszakon Köszi mindenkinek, ez még csak a bemelegítés volt, a nagyja hátra van még 7 félév? az igen Nekem most úgy vannak az óráim, hogy péntek+szombat (valamikor szombat nem, pl. mostanában) szakmai gyakorlat, hétköznap meg suli. Nálunk így van megoldva a gyakorlatos rendszer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. 6+1 félév teljesen normális egy BA-szaknál Érdekes ez a hétvégi gyakorlat, de egyébként nem tűnik rossznak abból a szempontból, hogy nem kell még egy félévvel húzni a suli végét. Viszont így gyakorlati képzéseknél nehezebb megoldani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. 6+1 félév teljesen normális egy BA-szaknál Igen, egy másik szaknál, szakiránynál is így van megoldva. Nekem tetszik ez a 4+2 napos rendszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Boldog szülinapot az ifjú párnak Remélem az új rész felirata elegendő ajándék lesz részemről számotokra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Valóban remek érzés túl lenni egy vizsgaidőszakon Köszi mindenkinek, ez még csak a bemelegítés volt, a nagyja hátra van még Gratulálok, hogy túl vagy rajta, és hogy sikerült minden vizsgád. Szerintem az első félév a legnehezebb, utána belerázódik az ember, mégha maguk a vizsgák elvileg nehezebbek lennének, akkor is. Így tanulni és vizsgázni igényel némi rutint, ami első vizsgaidőszakban még nincs meg, de egyre jobban meglesz. Ortisnak és Tenel Ka-nak pedig boldog szülinapot! Tényleg nagyon klassz, hogy egymás után ünneplik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Köszi Én is úgy érzem, hogy kell némi rutint szerezni, már most tudom, hogy mit kell máshogyan csinálni, mint az első félévben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Gratulálok Karrde. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Akkor az vagyok ha neked így jobb. Sajnos itt már semminek nem tudsz örülni, csak a vizsgáidnak. Ami persze jó dolog, de akkor maradjunk csak azoknál. Hát ezt én nem értem, nem hiszem, hogy túlzottan bármin is keseregtem volna itt, és másnak is örülök a vizsgákon kívül. Nem tudom, miről jön le Neked ilyen marhaság, de nem így van. Kár erre jutnod abból, hogy felszólaltam valami ellen, amit igazságtalannak találtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Én meg ma sikeres vagyonőri vizsgát tettem Lassan kijön egy pakli a bizonyítványaimból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Én meg ma sikeres vagyonőri vizsgát tettem Lassan kijön egy pakli a bizonyítványaimból Gratulálok....sorstárs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Grat a vizsgázóknak. Dzséjt, milyen vagyont bíznak rád? Nettó ötven kilóval úgy vélik elrettentő erőt képviselsz? Majd kölcsönadom a Kirát. Ketten együtt egész Veszprém megyét helyre rakjátok Hatalmas a kis dög amúgy. Oda-vissza keresi a kiskapukat. A sétáltatás hol rémálom és húza-vona, hol pedig loholás a kutya után De már elkezdtünk tanulni alapvető engedelmességi feladatokat Ül. fekszik, áll, láb melletti követés. És persze a szobatisztaság mely nála a memória terén igen rövid távon aposztrofálható Kapja is a pofonokat őnagysága. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Dzséjt, milyen vagyont bíznak rád? Nettó ötven kilóval úgy vélik elrettentő erőt képviselsz? Majd kölcsönadom a Kirát. Ketten együtt egész Veszprém megyét helyre rakjátok Nana, nyár óta nettó 60 kiló A fűzfői kikötőben és a strandon fogok dolgozni, szóval gondolhatod, mit bíznak majd rám Kirát küldheted, jó szolgálatot tehet egy kiskutya a strandon, a sok kisállatmániás csaj között. Csak a macskáim meg ne egyék Gratulálok....sorstárs. Köszi, sorstárs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Nana, nyár óta nettó 60 kiló A fűzfői kikötőben és a strandon fogok dolgozni, szóval gondolhatod, mit bíznak majd rám Kirát küldheted, jó szolgálatot tehet egy kiskutya a strandon, a sok kisállatmániás csaj között. Csak a macskáim meg ne egyék Banyek, bikinis csajokat fogsz egész nap stirölni? Mázlista Kiskutyával való csajozásra meg figyelni mert az én átlagom eddig, ami a korosztályt illeti a 60+-hoz közelít Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Én meg ma sikeres vagyonőri vizsgát tettem Lassan kijön egy pakli a bizonyítványaimból Nagyszerű, gratula hozzá Á, én is hasonlóan vagyok, van már pár darabom, szóval lassan kártyázhatunk A fűzfői kikötőben és a strandon fogok dolgozni, Ha munka is jön hozzá, még jobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Dzséjt, Karrde: Gratulálok nektek a sikeres vizsgához. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Nagyszerű, gratula hozzá Á, én is hasonlóan vagyok, van már pár darabom, szóval lassan kártyázhatunk Neked is gratula. Ha munka is jön hozzá, még jobb Hál' isten, jön hozzá. Végre én is élvezhetem a hátszél előnyeit. Azért is vágtam bele ebbe, mert itt 100% biztosítva van a meló, csak az igazolvány kell. Frenkie, köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Gratula Dzséjt! A szinte meztelen fiatal csajok bámulását még meg is fizetik. Na ez a nem semmi Viszont egy hátulütője van, a mamikákat is bámulhatod majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Gratula Dzséjt! A szinte meztelen fiatal csajok bámulását még meg is fizetik. Na ez a nem semmi Viszont egy hátulütője van, a mamikákat is bámulhatod majd. Kösz. Majd elfordulok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Köszi, Dzséjt Sok sikert a munkához, remélem, jó lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Dzséjt! Azt hittem, az új bizonyítványoddal irány Koppenhága, és a Lego múzeum... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Dzséjt! Azt hittem, az új bizonyítványoddal irány Koppenhága, és a Lego múzeum... Á, egy-kettőre belejön a melóba, szerez egy kis gyakorlatot, aztán meg sem áll addig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Dzséjt, Karrde: Gratulálok nektek a sikeres vizsgához. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Dzséjt! Azt hittem, az új bizonyítványoddal irány Koppenhága, és a Lego múzeum... Az a baj, hogy azt inkább tőlem kéne védeni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Dzséjt, gratula a vizsgához és az álláshoz is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Krande, Jake, köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Dzséjt, gratula a vizsgához és az álláshoz is. Köhi És nektek is Jake és Krande. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.