Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Boldog szülinapot Kiskósa. Te már nagykorú vagy ihatsz mint a gödény. Sőt szombatra is esik, még az istenek is azt akarják hogy igyál valami piát ezen a napon, :D

Hozzászólás ideje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki már felköszöntött, és aki még fel fog, nagyon aranyos, hogy gondoltatok rám. :)

Boldog szülinapot Kiskósa. Te már nagykorú vagy ihatsz mint a gödény. Sőt szombatra is esik, még az istenek is azt akarják hogy igyál valami piát ezen a napon, :D

Most képzeld el, ahogy ilyen Horatio Caine mozdulattal leveszem a napszemüvegem és csak annyit mondok: "Nem hiszek Istenben." :D Vagy azt, hogy "Nem iszok alkoholt." :lol: Viccet félretéve, nem vagyok az az ivós típus. Meg úgy általában a bulikat sem szeretem. Tegnap volt a szalagavatóm, és szét untam az agyam. És a szalagot is sikerült elhagynom. :P Meg elég rosszul állunk anyagilag, szóval nem kapok semmi ajándékot, de nem is baj, amúgy sem akartam megünnepelni. :D De azért megköszönöm mindenkinek a jókívánságokat. :)

Hozzászólás ideje:

Krande nálunk Miskolcon fél méteres hó esett :S

Tegnap mesélte kolléganőm, Hböszörmény mellett lakó barátnője hívta előzős este azzal a hírrel, hogy 30 centi hó esett náluk, és még nem állt el a hóesés. Szerencsére nálunk csak pár centi esett, az is nagyjából eltűnt, Pesten meg nyomokban sem volt hó látható.

Boldog születésnapot, Kiskósa :)

Hozzászólás ideje:

Nálunk is verőfényes napsütés volt egész nap, hónak még hamva sem volt, nemhogy híre (még a Bakony sem havas). Ha nem lett volna mínusz három fok, azt mondtam volna, hogy itt a tavasz. Így viszont csak a radiátor innenső oldalán volt kellemes meleg :)

Hozzászólás ideje:

Nálunk is verőfényes napsütés volt egész nap, hónak még hamva sem volt, nemhogy híre (még a Bakony sem havas). Ha nem lett volna mínusz három fok, azt mondtam volna, hogy itt a tavasz. Így viszont csak a radiátor innenső oldalán volt kellemes meleg :)

Jó nektek.

Nálunk is kezd már olvadozni :D

Hozzászólás ideje:

Krande!!!!!!!!!!

Márc. 3án, csütörtök este horvát táncház az IH-ban! Kapd össze magad, és gyere el. :cool:

Ha van még pécsi fórumos, az is jöhet!

Meg kell mustrálni a sokác legényeket. is.

Hozzászólás ideje:

Oldie! Nagyon durva ez a váltás; egy véres fejű gyilkos után egy kiskutya az avatarod. :lol:

Hehe, kiskutya meg minden, mi? :P Ismernéd csak őnagyságát és rögtön respectálnád. :D Spartacus keze alatt nem ömlött annyi vér, mint amit ő képes véghezvinni egy öt perces "játék" alatt. :P

De még mázli, hogy ilyen jól sikerült a kép, mert mikor a húgom megmutatta milyen is a fürdés után, a röhögést nem bírtam abbahagyni. :D

Hozzászólás ideje:

Hehe, kiskutya meg minden, mi? :P Ismernéd csak őnagyságát és rögtön respectálnád. :D Spartacus keze alatt nem ömlött annyi vér, mint amit ő képes véghezvinni egy öt perces "játék" alatt. :P

De még mázli, hogy ilyen jól sikerült a kép, mert mikor a húgom megmutatta milyen is a fürdés után, a röhögést nem bírtam abbahagyni. :D

Nagyon szomorú feje van. :D Mintha azt mondaná: "ezt most miért csináltad velem?" :lol:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.