Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. az én fostaliga és instabil 4 megabitesem Fiatalok ( ), már a 4 megabiites is "fostalicska". Az én első netem egy betárcsázós 512 kilobites net volt (Vnet), amivel egy hónapban legfeljebb negyven órát lehetett netezni. Megkávéztam, mire betárcsázott, és a stabilitás mint olyan, vendégségbe sem járt. Mikor lecseréltük korlátlan, már stabilnak mondható ADSL-es 1 mbitesre, hát az maga volt az álom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Dzséjt, te csak ne nosztalgiázzál itt addig, míg vannak nálad öregebbek. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Dzséjt, te csak ne nosztalgiázzál itt addig, míg vannak nálad öregebbek. :D Ha csak nem leszek a világ legöregebb embere, mindig lesznek nálam öregebbek. Különben is, te lassan vastüdőre kerülsz, beszélni sem fogsz tudni, át kell vennie valakinek a szerepedet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Fiatalok ( ), már a 4 megabiites is "fostalicska". Az én első netem egy betárcsázós 512 kilobites net volt (Vnet), amivel egy hónapban legfeljebb negyven órát lehetett netezni. Megkávéztam, mire betárcsázott, és a stabilitás mint olyan, vendégségbe sem járt. Mikor lecseréltük korlátlan, már stabilnak mondható ADSL-es 1 mbitesre, hát az maga volt az álom. Koma.. én is idősebb vagyok nálad szűk 3 hónappal De most nem a nosztalgia volt a lényeg, ha olvastad néhány nappal korábbi témába vágó hsz-emet, akkor tudod miről van szó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Néha úgy gondolom, hogy azért ez a jövő, mert mi magunk tesszük azzá, önbeteljesítő a folyamat. Persze nem annyira, mint az infláció Ha nem használnák ennyire, akkor nem is tartana ott, ahol. Pont attól nélkülözhetetlen, mert azt gondoljuk róla. Mondjuk a 30 év múlva bolt se lesz dolgot nem gondolom így Ennyire ne kényelmesedjünk már el. Egyetértek. Nem kell ennyire gépfüggővé tenni a dolgokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Az Usaban már nincs cd-bolt. Apple-store-ból veszik a zenéket. Ami pedig ott van az begyűrűzik ide. Egy kollégám sógora is mindent már neten vesz. Amerikából rendel Lego-t, merrt olcsóbb így is. Van aki számítógép-alkatrészeket rendel online. Nincs ezzel semmi baj. A tinik már úgy használják mintha a cipőjüket fűznék be. Sőt az xpresszen is szoktam, rendelni. Nagyon kényelmes, odamész és átveszed. Persze Usában ki is hozzák, ott nem számít a postaköltség ha van egyáltalán. Azt nem mondom hogy nélkülözhetetlen de ma már olyan alap mint hogy az embernek van otthon villanyáram. Az USA--ban. De hol vagyunk mi az USA-tól? Hosszú ideig el fog tartani, míg ez is begyűrűzik ide. Szakembertől hallottam, hogy a netes vásárlások száma még mindig 10 és 20% között van nálunk, és a válság óta nem növekszik. A többség még mindig nem teheti meg a neten vásárlást. És a jövedelmek is tudtommal messze elmaradnak az USA, vagy az EU szintjétől a többségnek. Talán majd 100 év múlva leszünk ott mi is, mint a nyugatiak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Koma.. én is idősebb vagyok nálad szűk 3 hónappal Koma, szerinted miért volt ott a "dinka" szmájli? Nem éppen éles a memoárom, de arra még emlékszem, hogy nemrég volt a... na várj, elfelejtettem hanyadik micsodád. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. (szerkesztve) És az én "dinka" (nyelv nyújtogató és röhögő) szmájlim szerinted miért volt ott. (Na de mindegy) Koma! Szerkesztve: 2011. Július 8. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Az Usaban már nincs cd-bolt. Nincs ezzel semmi baj. Nem a folyamatról írtam, hanem a miértről Ha nem terjedne a netes vásárlás vevői oldalról, akkor nem szűnnének meg a boltok. Ami persze nem egészen igaz, mert költséghatékonyabb a cégeknek is ez a fajta árusítás (legalább is így gondolom), ezért ők is generálják a terjedést. Annyiban bajnak érzem, hogy kb. 30 év múlva még egy doboz tejért sem mozdulunk ki a lakásunk négy fala közül. Na mindegy, én ma végigtekertem a fél várost zöldségért és egy-két más apróságért Pedig én még utálok is vásárolni, nekem aztán végképp kényelmesebb lenne mindent a netről venni (ha lehetne), de a kényelem nem minden. Fiatalok ( ), már a 4 megabiites is "fostalicska". Izé... nekem már csak megabites netem volt, és hasonlóan beszélek én is néha a netről (vagy inkább múlt időben, mert a T-net sz*r volt nálunk is, mint Riddicknél, habár most kevesebbet fizetek, mint régen, de nem választottam túl gyorsat, nem kell, ellenben az jól megy), pedig hol vagytok tőlem korban Szakembertől hallottam, hogy a netes vásárlások száma még mindig 10 és 20% között van nálunk, és a válság óta nem növekszik. A többség még mindig nem teheti meg a neten vásárlást. És a jövedelmek is tudtommal messze elmaradnak az USA, vagy az EU szintjétől a többségnek. Talán majd 100 év múlva leszünk ott mi is, mint a nyugatiak. Nálunk az játszik be, hogy sokan rezsire és ételre költik a pénzüket (néha ruha, stb.), mert több nincs, és ezeket azért még mindig boltban veszi a többség, nem neten. Kb. hasonló okból nincs dombornyomott kártyájuk, ami kell a netes vásárláshoz (több költség), vagy nem hallottak arról, hogy lehet virtuális számlájuk, amire annyi pénzt raknak át, ami a vásárláshoz kell. És akkor itt bejön a netes vásárlással szembeni bizalmatlanság is. Pénzügy-számvitel területen dolgozó kolléganőim igencsak hagyományos módon vásárolnak, csekket fizetnek, pedig róluk aztán nem lehet azt mondani, hogy tudatlanok A magyar mentalitás is sok mindenre válasz. 100 év múlva eljutunk a mostani szintjükre, ők meg már megint a csillagos egekben lesznek hozzánk képest akkorra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Koma! Igyunk egy sört, koma! (Bár ihatnék, hatvan fok van a bódémban...) Izé... Na most mond, hogy nem volt helyes a megszólítás, fiatalok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Dzséjt! Remélem lesz rá lehetőségünk! Együtt érzek veled, igaz ahol én vagyok csak 35-40 fok körül mozog a hőmérséklet, de kitartást, KOMA! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Na most mond, hogy nem volt helyes a megszólítás, fiatalok. Most, hogy jobban belegondolok, helyes volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. nem tudjátok hogy ha iszonyúan fáj a kezem, bedagadt, és felfele nem tudom mozgatni a csuklómat, de az ujjaimat igen, akkor az lehet kéztörés? lusta vagyok elmenni. vicces volt hazafele a kaller látta el a sebeimet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Csuklótörés simán lehet. Gondolom fáj is. Irány az ügyelet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Csuklótörés simán lehet. Gondolom fáj is. Irány az ügyelet. igenis. úgy is szép idő van kint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. igenis. úgy is szép idő van kint. Utána megihatsz egy sört is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Ha nem törés akkor is lehet valami ami befertőződhet. Egyetértek, ügyelet. Most néztem másodszor a Bayformers 3-t. A stáblistát végigbőgtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Most néztem másodszor a Bayformers 3-t. A stáblistát végigbőgtem. Ennyire rossz volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Meghalt egy pár szereplő akiket kedveltem. Más: http://misina.hu/?tart=530 Felkerültünk a "Gazdára találtak" rovatba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Meghalt egy pár szereplő akiket kedveltem. Más: http://misina.hu/?tart=530 Felkerültünk a "Gazdára találtak" rovatba Aranyos kutyád van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Jogvédő csoport a rendőrség kezén csalásért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Utána megihatsz egy sört is. filóztam is rajta hogy melyik a jobb fájdalomcsillapító, a sör vagy az algopyrin. de tekintve hogy az előbbi juttatott a sebészetre, nem azt választottam. szerencsére nem tört el a karom, de a lábamra kaptam tetanuszt. mondjuk kicsit csalódott voltam hogy nem tört el, ha már fáj akkor legyen gipszem is. és olyan vastag az alkarom hogy nem kell egy darabig gyúrnom se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. filóztam is rajta hogy melyik a jobb fájdalomcsillapító, a sör vagy az algopyrin. de tekintve hogy az előbbi juttatott a sebészetre, nem azt választottam. szerencsére nem tört el a karom, de a lábamra kaptam tetanuszt. mondjuk kicsit csalódott voltam hogy nem tört el, ha már fáj akkor legyen gipszem is. és olyan vastag az alkarom hogy nem kell egy darabig gyúrnom se. Kemény a bulis élet mi? Én sem vagyok semmi, velem is történnek dolgok ittasan, de te viszed el a pálmát. Na de 10 perc múlva indulok is egy partyra, ahol rengeteg a sör és a zene meg persze a jóbarátok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Kemény a bulis élet mi? Én sem vagyok semmi, velem is történnek dolgok ittasan, de te viszed el a pálmát. hát volt egy pár rendőrségi ügyem sajnos.meg tegnap az eset után muszáj volt fürdeni a dorogi tóban is. mindig meglepődök hogy mennyire hülye vagyok. vicces amúgy hogy mikor legutóbb voltam sebészeten a kezemmel, adtak bizonylatot gipsz és géz áráról, úgy hogy nem csináltak semmit. haláli hogy mennyit sikkasztanak ezek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. (szerkesztve) Obi1, jobbulást a kezednek! Nyaralásból visszatérvén csak gyorsan belenéztem, miről ment a szó, amíg nem voltam, és nem tudom megállni, hogy meg ne jegyezzem: remélem, már senki nem fázik. De még így is éljen a nyár!! Én egy hétig szinte csak papucsban és mezítláb jártam, alig ruhákban, és isteni volt. Nekem egész évben megfelelne ez, ha tehetném, mediterrán vidéken élnék, ahol 0 fok alá sosem megy a hőmérő higanyszála, és nyáron bizony 30 fok felett van. Az év nagy része pedig kellemes 15-25 fok közötti. Szerkesztve: 2011. Július 9. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. (szerkesztve) Én eddig sem fáztam. Az a visszafogott idő TÖKÉLETES volt nekem. A kellemes 15-25 fokkal kiegyeznék bőven. Ami ma is volt, az számomra már DURVA és nehezen elviselhető. Embere válogatja, alkattól is függ ki mennyire bírja a meleget... hát én NEM! És tőlem lehet nyugodtan 0 fok alatt is a hőmérséklet! (Persze nem nyáron... azért ennyire nem vagyok elvetemült ) Szerkesztve: 2011. Július 9. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Mi osztálytársakkal délután grilleztünk Remek volt a hangulat, a meleggel meg senki sem törődött, úgyis csak lányok voltunk, szomszédok sem mászkáltak kint, szóval lehetett fürdőruhában mászkálni Én persze hoztam a formám, mert kölcsön kapott rövidnadrágban voltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. A kellemes 15-25 fokkal kiegyeznék bőven. Ami ma is volt, az számomra már DURVA és nehezen elviselhető. Embere válogatja, alkattól is függ ki mennyire bírja a meleget... hát én NEM! Városban valóban sok a 35 feletti meleg, ezt elismerem. A beton csak úgy ontja magából, így éjszaka sincs igazi enyhülés. Ahol vannak fák és zöld terület a környéken, az segíthet. Mi osztálytársakkal délután grilleztünk Remek volt a hangulat, a meleggel meg senki sem törődött, úgyis csak lányok voltunk, szomszédok sem mászkáltak kint, szóval lehetett fürdőruhában mászkálni Én persze hoztam a formám, mert kölcsön kapott rövidnadrágban voltam Jó lehetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Én eddig sem fáztam. Az a visszafogott idő TÖKÉLETES volt nekem. A kellemes 15-25 fokkal kiegyeznék bőven. Ami ma is volt, az számomra már DURVA és nehezen elviselhető. Embere válogatja, alkattól is függ ki mennyire bírja a meleget... hát én NEM! És tőlem lehet nyugodtan 0 fok alatt is a hőmérséklet! (Persze nem nyáron... azért ennyire nem vagyok elvetemült ) Csatlakozom. Tegnap éjszaka 1 méterre volt tőlem a ventilátor 3-as, azaz a leggyorsabb fokozaton, és így is alig bírtam aludni a melegtől. Ja, és persze az ablak is nyitva volt. Oké, tudom, hogy nyár van, meg a strandolóknak is legyen pár jó napja, de remélem minél hamarabb visszaáll a hőmérséklet az elviselhető környékére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Csatlakozom. Tegnap éjszaka 1 méterre volt tőlem a ventilátor 3-as, azaz a leggyorsabb fokozaton, és így is alig bírtam aludni a melegtől. Ja, és persze az ablak is nyitva volt. Oké, tudom, hogy nyár van, meg a strandolóknak is legyen pár jó napja, de remélem minél hamarabb visszaáll a hőmérséklet az elviselhető környékére. Sky barátom, jó kilátások vannak, csak pár napot kell még szenvednünk ebben az ISZONYATban! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.