Hozzászólás ideje: 2012. Március 1.13 éve Obi1, szerettem volna suli ügyben pm-et küldeni, de sajnos nem tudtam, gondolom, tele van a postafiókod. Tudsz törölni belőle?
Hozzászólás ideje: 2012. Március 1.13 éve Obi1, szerettem volna suli ügyben pm-et küldeni, de sajnos nem tudtam, gondolom, tele van a postafiókod. Tudsz törölni belőle? Persze, bocsi.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 2.13 éve Holnaptól gondoljatok rám, mert az Országos Esettanulmánymegoldó Versenyen próbálunk átlagon felül szerepelni. Ami jó a dologban, hogy bármi történjék is, szombattól keddig (addig tart majd a verseny) ezen a helyen leszünk elszállásolva (khm, khm. ): http://www.mercure.com/gb/hotel-1765-mercure-budapest-korona/index.shtml
Hozzászólás ideje: 2012. Március 2.13 éve Megy a drukk! Nem tudom, milyen lehet a szálloda szolgáltatása, de legalább a környék jó
Hozzászólás ideje: 2012. Március 2.13 éve Nem semmi viskó. Sok sikert Én meg el se merem hinni, hogy vége a sulinak.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 2.13 éve Még a vizsgák hátravannak. Na az egy igen érdekes két nap lesz.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 2.13 éve Gyerekek ez a Chatroulette hihetetlen Olyan jól lehet szivatni azokat a férfiakat akik hát...khmm... testi örömökre vágynak hogy besz*rás
Hozzászólás ideje: 2012. Március 2.13 éve Gyerekek ez a Chatroulette hihetetlen Olyan jól lehet szivatni azokat a férfiakat akik hát...khmm... testi örömökre vágynak hogy besz*rás Hogyan lehet őket szívatni? Mert azért a hímneműek többsége csak vágyik testi örömökre.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 2.13 éve Hogyan lehet őket szívatni? Mert azért a hímneműek többsége csak vágyik testi örömökre. Ki kell adni magad nőnek
Hozzászólás ideje: 2012. Március 2.13 éve De most komolyan ebben mi a jó? És miket írsz nekik? Mennyire lecidáznád őket vagy mit? Betegségnek tartottam régen is az ilyet, de hogy Te is ezt csinálod....hááááát. Szerkesztve: 2012. Március 2.13 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2012. Március 2.13 éve De most komolyan ebben mi a jó? És miket írsz nekik? mennyire lecidáznád őket vagy mit? Betegségnek tartottam régen is az ilyet, de hogy Te is ezt csinálod....hááááát. Nem kicsit Ha komolyan gondolnám akkor lenne gáz nem? Na jó, úgy érzem most elástam magam
Hozzászólás ideje: 2012. Március 2.13 éve Ha komolyan gondolnám akkor lenne gáz nem? Na jó, úgy érzem most elástam magam Ha péntek este ennyire unatkozol inkább menj és guríts le egy két korsó sört a haverokkal. Higgy nekem, jobban jársz.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 2.13 éve Ha péntek este ennyire unatkozol inkább menj és guríts le egy két korsó sört a haverokkal. Higgy nekem, jobban jársz. Nem unatkozok csak vannak néha elborult pillanataim
Hozzászólás ideje: 2012. Március 2.13 éve Rájöttem. Idióta vén fazonoknak beadod hogy te 16 éves csaj vagy aki mindenre hajlandó, mégpedig egy chatoldalon. Hát ez tényleg nem szép.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 2.13 éve NorbiLordi nem vagy semmi! Megosztanám erről magvas véleményem: LOL!
Hozzászólás ideje: 2012. Március 2.13 éve Rájöttem. Idióta vén fazonoknak beadod hogy te 16 éves csaj vagy aki mindenre hajlandó, mégpedig egy chatoldalon. Hát ez tényleg nem szép. Épp ez az hogy idióták, én meg röhögök rajtuk NorbiLordi nem vagy semmi! Megosztanám erről magvas véleményem: LOL! Kösz
Hozzászólás ideje: 2012. Március 2.13 éve Rájöttem. Idióta vén fazonoknak beadod hogy te 16 éves csaj vagy aki mindenre hajlandó, mégpedig egy chatoldalon. Hát ez tényleg nem szép. Én mondjuk azokat a vén fazonokat sem sajnálom, akik nyilvánvaló célból chatelnek 16 éves csajokkal, majd koppannak egyet...
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.