Hozzászólás ideje: 2012. Március 8.13 éve Boldog nőnapot a hölgyeknek, boldog névnapot a Zoltánoknak!
Hozzászólás ideje: 2012. Március 9.13 éve Gyerekek lenne egy kérdésem. Ha betöltöttem a 18-at akkor magamnak tudok suli hiányzást igazolni?
Hozzászólás ideje: 2012. Március 9.13 éve Gyerekek lenne egy kérdésem. Ha betöltöttem a 18-at akkor magamnak tudok suli hiányzást igazolni? Szép álmok. Nálunk felnőttképzésen is akárhová szólított a dolgod igazolás kellett onnan.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 9.13 éve Szép álmok. Nálunk felnőttképzésen is akárhová szólított a dolgod igazolás kellett onnan. Kár :S Ma sikerült elaludnom, anyám csak 3 napot tud igazolni, amiből már nem maradt semmi, háziorvos ma meg nincsen Lehet elmegyek hétfőn dokihoz h adjon igazolást, mást nem tudok Szerkesztve: 2012. Március 9.13 éve - NorbiLordi
Hozzászólás ideje: 2012. Március 9.13 éve Én anno nyomtattam. Csak nálunk meg csak ellenőrzőbe fogadják el az igazolást
Hozzászólás ideje: 2012. Március 9.13 éve Na most egy elalvás nem azt jelenti, hogy pont tanítási nap végére ébredtél fel nemdebár. Szóval ha egy-két óráról hiányzol azt még szóban is meg lehet magyarázni.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 9.13 éve Na most egy elalvás nem azt jelenti, hogy pont tanítási nap végére ébredtél fel nemdebár. Szóval ha egy-két óráról hiányzol azt még szóban is meg lehet magyarázni. Az első 8:16-os bejegyzést látva dettó ez jutott eszembe Ez nem elalvás, inkább lustaság
Hozzászólás ideje: 2012. Március 9.13 éve Gyerekek lenne egy kérdésem. Ha betöltöttem a 18-at akkor magamnak tudok suli hiányzást igazolni? Hát, ez erősen suli/tanárfüggő. Nálunk egy srác 50 igazolatlan hiányzásából kettőt dokumentáltak félévkor, ami azért nem gyenge. De egy osztály kikapott egy olyan kretén tanárt, aki a hivatalos, lepecsételt orvosi papírt sem fogadta el, mert "Biztos hamis!". Én eddig még csak 6 napot igazoltam le magamnak, pedig a megengedett elvileg 3 lenne. De mint mondtam, erősen tanárfüggő a dolog.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 9.13 éve Igazolatlan órákat nem tudom hogy lehetne "kidumálni", nálunk vasszigorral kezelték a hiányzást. Aki meg nem akar igazolatlant semmiképp, az jobban jár ha leigazoltat orvossal egy napot, mintsem hogy kapjon 3-4 óra igazolatlant. Orvos ellenörzőbe irkálja az igazolást? Ilyet se hallottam még.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 9.13 éve Az első 8:16-os bejegyzést látva dettó ez jutott eszembe Ez nem elalvás, inkább lustaság Pedig elaludtam 8 előtt ébredtem, 11-kor lenne vége az utolsó órámnak, de busz csak 11:40-kor lett volna, azzal meg már hova menjek Orvos ellenörzőbe irkálja az igazolást? Ilyet se hallottam még. Ez nálunk általánosba is így volt
Hozzászólás ideje: 2012. Március 9.13 éve Orvos ellenörzőbe irkálja az igazolást? Ilyet se hallottam még. Nekem is oda írta. Nálunk,ha beteg vagy és orvos igazolja a hiányzást,akkor a portára kell vinni. De fogalmam nincs,hogy ott elfogadják-e ellenörzőbe
Hozzászólás ideje: 2012. Március 9.13 éve Egyelőre nem tudják visszaállítani az Alkotmánybíróság honlapját
Hozzászólás ideje: 2012. Március 9.13 éve Boldog szülinapot, csoli! Kell jobb ajándék egy friss TCW epizódnál?
Hozzászólás ideje: 2012. Március 9.13 éve Gyerekek lenne egy kérdésem. Ha betöltöttem a 18-at akkor magamnak tudok suli hiányzást igazolni? Ezt meg sem láttam. Ha elaludtál akkor valld be és kész.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 9.13 éve Boldog szülinapot csoli. Te már berúghatsz mint az albán szamár.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 10.13 éve Ezt meg sem láttam. Ha elaludtál akkor valld be és kész. Attól még kell igazolnom Boldogat csoli
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.