Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Gyerekek lenne egy kérdésem. Ha betöltöttem a 18-at akkor magamnak tudok suli hiányzást igazolni?

Szép álmok. :) Nálunk felnőttképzésen is akárhová szólított a dolgod igazolás kellett onnan.
Hozzászólás ideje:

Szép álmok. :) Nálunk felnőttképzésen is akárhová szólított a dolgod igazolás kellett onnan.

Kár :S Ma sikerült elaludnom, anyám csak 3 napot tud igazolni, amiből már nem maradt semmi, háziorvos ma meg nincsen :D Lehet elmegyek hétfőn dokihoz h adjon igazolást, mást nem tudok :D

Szerkesztve: - NorbiLordi

Hozzászólás ideje:

Na most egy elalvás nem azt jelenti, hogy pont tanítási nap végére ébredtél fel nemdebár. ;) Szóval ha egy-két óráról hiányzol azt még szóban is meg lehet magyarázni.

Hozzászólás ideje:

Na most egy elalvás nem azt jelenti, hogy pont tanítási nap végére ébredtél fel nemdebár. ;) Szóval ha egy-két óráról hiányzol azt még szóban is meg lehet magyarázni.

Az első 8:16-os bejegyzést látva dettó ez jutott eszembe :) Ez nem elalvás, inkább lustaság :)

Hozzászólás ideje:

Gyerekek lenne egy kérdésem. Ha betöltöttem a 18-at akkor magamnak tudok suli hiányzást igazolni?

Hát, ez erősen suli/tanárfüggő. Nálunk egy srác 50 igazolatlan hiányzásából kettőt dokumentáltak félévkor, ami azért nem gyenge. De egy osztály kikapott egy olyan kretén tanárt, aki a hivatalos, lepecsételt orvosi papírt sem fogadta el, mert "Biztos hamis!". :pfff:

Én eddig még csak 6 napot igazoltam le magamnak, pedig a megengedett elvileg 3 lenne. De mint mondtam, erősen tanárfüggő a dolog. ;)

Hozzászólás ideje:

Igazolatlan órákat nem tudom hogy lehetne "kidumálni", nálunk vasszigorral kezelték a hiányzást. Aki meg nem akar igazolatlant semmiképp, az jobban jár ha leigazoltat orvossal egy napot, mintsem hogy kapjon 3-4 óra igazolatlant.

Orvos ellenörzőbe irkálja az igazolást? Ilyet se hallottam még.

Hozzászólás ideje:

Az első 8:16-os bejegyzést látva dettó ez jutott eszembe :) Ez nem elalvás, inkább lustaság :)

Pedig elaludtam :D 8 előtt ébredtem, 11-kor lenne vége az utolsó órámnak, de busz csak 11:40-kor lett volna, azzal meg már hova menjek :D

Ez nálunk általánosba is így volt :)

Hozzászólás ideje:

Nekem is oda írta. Nálunk,ha beteg vagy és orvos igazolja a hiányzást,akkor a portára kell vinni. De fogalmam nincs,hogy ott elfogadják-e ellenörzőbe :para:

Hozzászólás ideje:

Ezt meg sem láttam. Ha elaludtál akkor valld be és kész.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.