Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Már csak 1. Használd fel bölcsen, hogy legyen emlékezetes. 300... Minden spártai hősre jut egy Ágki beszólás. Én is üdvözöllek Merr-Sonn... EUBarbárként én tudom, hogy mihez kötődik a neved. Nos örülök hogy feltűnt Bár én a Jedi Outcast II-ből ismertem meg ezt a nevet Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Nekem a BlasTech termékei jobban bejönnek, de az a Z-6 amit gyártanak nem rossz Üdv itt! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Üdv itt, Merr-Sonn! Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Nos örülök hogy feltűnt Bár én a Jedi Outcast II-ből ismertem meg ezt a nevet Rakétavető, gondolom. Mi más? Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Rakétavető, gondolom. Mi más? Igen a jó öreg Merr-Sonn PLX-2M Portable Missile System Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Igen a jó öreg Merr-Sonn PLX-2M Portable Missile System Azaz, az Outcastban egy-két ponton az agyamra mentek vele. De aztán idővel profi Jedi lett belőlem és már semmivel sem tudtak megállítani. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Nekem személyes kedvencem a Golan Arms FC1 Flechette Weapon volt, minden lézerkardost meg lehetett vele ölni multiplayerben Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Skacok ez már inkább az sw játékok topikba tartozna nem? Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Skacok ez már inkább az sw játékok topikba tartozna nem? Jogos, csak tudod nosztalgia; megfeledkezek minden másról Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Igen Ody, bocsi, befejeztem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Meg van bocsájtva. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Véraláfutásos volt a körmöm hosszú hónapok óta a foci miatt, és most leesett. Tudja valaki, hogy ilyenkor mi a teendő az félig visszanőtt körömmel? Be kell kötözni, vagy maradhat szabadon, vagy? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Véraláfutásos volt a körmöm hosszú hónapok óta a foci miatt, és most leesett. Tudja valaki, hogy ilyenkor mi a teendő az félig visszanőtt körömmel? Be kell kötözni, vagy maradhat szabadon, vagy? ......amputálás. Könyöktől fölfelé. A többi maradhat. Még szép, hogy nem lesz semmi bajod. hagyd szabadon, kinő hamar. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Véraláfutásos volt a körmöm hosszú hónapok óta a foci miatt, és most leesett. Tudja valaki, hogy ilyenkor mi a teendő az félig visszanőtt körömmel? Be kell kötözni, vagy maradhat szabadon, vagy? Kinő az hamar, mint Maulnak az új lábai. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Véraláfutásos volt a körmöm hosszú hónapok óta a foci miatt, és most leesett. Tudja valaki, hogy ilyenkor mi a teendő az félig visszanőtt körömmel? Be kell kötözni, vagy maradhat szabadon, vagy? Hagyd szabadon. Nem vérzik, nem sebes, stb. akkor felesleges bekötni. Nekem a két nagy lábujjamon nőtt új köröm, azt sem kellett kötözni, miután a seb begyógyult. Majd kinő teljesen Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. És ha reggel ráhúzom a zoknit nem fog elfertőzödni? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Ha ettól félsz, akkor megnyugtatásul este bekenhetnéd valamilyen fertőtlenítő sebkezelő krémmel, a Bepanthen Plus-szal vagy a Curiosa géllel - ha van otthon. De ha nincs nyílt seb stádiumban már, akkor nem muszáj. És nappalra tehetsz rá sebtapaszt, hogy ne nyíljon fel a még gyenge bőr, és éjszakára hagyd szellőzni. De ez már a legbiztosabb tippem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Köszönöm mindenkinek! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Ezúton szeretnék elsőnként boldog születésnapot kívánni legújabb fórumozótársunknak, Merr-Sonn-nak. Isten éltessen Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Sok Boldog Szülinapot Merr-Sonn! Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Isten éltesse az új tagot! Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Boldogot, Merr-Sonn, alig érkeztél és már ünnepelhetünk is. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Boldog szülinapot! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Alig érkezett és máris fizet mindenkinek egy rekesszel. Boldog szülinapot! Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Boldog szülinapot Merr-Sonn Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Sok boldog szülinapot Merr-Sonn! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Boldogat! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Nem tudom direkt időzítetted e így a regisztrációd, de boldog születésnapot Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Üdv itt, és Boldog Szülinapot. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. És ha reggel ráhúzom a zoknit nem fog elfertőzödni? Ha nem vérzik, gennyesedik már, stb. akkor nem történhet semmi gond, de óvatosság címszó alatt jó, amit Pildi írt, ártani nem árt. Bár már elkéstem vele, de azért leírtam Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.