Hozzászólás ideje: 2012. Március 18.13 éve Már csak 1. Használd fel bölcsen, hogy legyen emlékezetes. 300... Minden spártai hősre jut egy Ágki beszólás. Én is üdvözöllek Merr-Sonn... EUBarbárként én tudom, hogy mihez kötődik a neved. Nos örülök hogy feltűnt Bár én a Jedi Outcast II-ből ismertem meg ezt a nevet
Hozzászólás ideje: 2012. Március 18.13 éve Nekem a BlasTech termékei jobban bejönnek, de az a Z-6 amit gyártanak nem rossz Üdv itt!
Hozzászólás ideje: 2012. Március 18.13 éve Nos örülök hogy feltűnt Bár én a Jedi Outcast II-ből ismertem meg ezt a nevet Rakétavető, gondolom. Mi más?
Hozzászólás ideje: 2012. Március 18.13 éve Rakétavető, gondolom. Mi más? Igen a jó öreg Merr-Sonn PLX-2M Portable Missile System
Hozzászólás ideje: 2012. Március 18.13 éve Igen a jó öreg Merr-Sonn PLX-2M Portable Missile System Azaz, az Outcastban egy-két ponton az agyamra mentek vele. De aztán idővel profi Jedi lett belőlem és már semmivel sem tudtak megállítani.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 18.13 éve Nekem személyes kedvencem a Golan Arms FC1 Flechette Weapon volt, minden lézerkardost meg lehetett vele ölni multiplayerben
Hozzászólás ideje: 2012. Március 18.13 éve Skacok ez már inkább az sw játékok topikba tartozna nem? Jogos, csak tudod nosztalgia; megfeledkezek minden másról
Hozzászólás ideje: 2012. Március 18.13 éve Véraláfutásos volt a körmöm hosszú hónapok óta a foci miatt, és most leesett. Tudja valaki, hogy ilyenkor mi a teendő az félig visszanőtt körömmel? Be kell kötözni, vagy maradhat szabadon, vagy?
Hozzászólás ideje: 2012. Március 18.13 éve Véraláfutásos volt a körmöm hosszú hónapok óta a foci miatt, és most leesett. Tudja valaki, hogy ilyenkor mi a teendő az félig visszanőtt körömmel? Be kell kötözni, vagy maradhat szabadon, vagy? ......amputálás. Könyöktől fölfelé. A többi maradhat. Még szép, hogy nem lesz semmi bajod. hagyd szabadon, kinő hamar.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 18.13 éve Véraláfutásos volt a körmöm hosszú hónapok óta a foci miatt, és most leesett. Tudja valaki, hogy ilyenkor mi a teendő az félig visszanőtt körömmel? Be kell kötözni, vagy maradhat szabadon, vagy? Kinő az hamar, mint Maulnak az új lábai.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 18.13 éve Véraláfutásos volt a körmöm hosszú hónapok óta a foci miatt, és most leesett. Tudja valaki, hogy ilyenkor mi a teendő az félig visszanőtt körömmel? Be kell kötözni, vagy maradhat szabadon, vagy? Hagyd szabadon. Nem vérzik, nem sebes, stb. akkor felesleges bekötni. Nekem a két nagy lábujjamon nőtt új köröm, azt sem kellett kötözni, miután a seb begyógyult. Majd kinő teljesen
Hozzászólás ideje: 2012. Március 18.13 éve Ha ettól félsz, akkor megnyugtatásul este bekenhetnéd valamilyen fertőtlenítő sebkezelő krémmel, a Bepanthen Plus-szal vagy a Curiosa géllel - ha van otthon. De ha nincs nyílt seb stádiumban már, akkor nem muszáj. És nappalra tehetsz rá sebtapaszt, hogy ne nyíljon fel a még gyenge bőr, és éjszakára hagyd szellőzni. De ez már a legbiztosabb tippem.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 19.13 éve Ezúton szeretnék elsőnként boldog születésnapot kívánni legújabb fórumozótársunknak, Merr-Sonn-nak. Isten éltessen
Hozzászólás ideje: 2012. Március 19.13 éve Boldogot, Merr-Sonn, alig érkeztél és már ünnepelhetünk is.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 19.13 éve Alig érkezett és máris fizet mindenkinek egy rekesszel. Boldog szülinapot!
Hozzászólás ideje: 2012. Március 19.13 éve Nem tudom direkt időzítetted e így a regisztrációd, de boldog születésnapot
Hozzászólás ideje: 2012. Március 19.13 éve És ha reggel ráhúzom a zoknit nem fog elfertőzödni? Ha nem vérzik, gennyesedik már, stb. akkor nem történhet semmi gond, de óvatosság címszó alatt jó, amit Pildi írt, ártani nem árt. Bár már elkéstem vele, de azért leírtam
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.