Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Már csak 1. :D Használd fel bölcsen, hogy legyen emlékezetes. :D 300... Minden spártai hősre jut egy Ágki beszólás. :D

Én is üdvözöllek Merr-Sonn... EUBarbárként én tudom, hogy mihez kötődik a neved. :D

Nos örülök hogy feltűnt :) Bár én a Jedi Outcast II-ből ismertem meg ezt a nevet :D

Hozzászólás ideje:

Igen a jó öreg Merr-Sonn PLX-2M Portable Missile System :D

Azaz, az Outcastban egy-két ponton az agyamra mentek vele. De aztán idővel profi Jedi lett belőlem és már semmivel sem tudtak megállítani. :D

Hozzászólás ideje:

Véraláfutásos volt a körmöm hosszú hónapok óta a foci miatt, és most leesett. Tudja valaki, hogy ilyenkor mi a teendő az félig visszanőtt körömmel? Be kell kötözni, vagy maradhat szabadon, vagy?

......amputálás. Könyöktől fölfelé. A többi maradhat. :P

Még szép, hogy nem lesz semmi bajod. hagyd szabadon, kinő hamar. :)

Hozzászólás ideje:

Véraláfutásos volt a körmöm hosszú hónapok óta a foci miatt, és most leesett. Tudja valaki, hogy ilyenkor mi a teendő az félig visszanőtt körömmel? Be kell kötözni, vagy maradhat szabadon, vagy?

Kinő az hamar, mint Maulnak az új lábai. :D

Hozzászólás ideje:

Hagyd szabadon. Nem vérzik, nem sebes, stb. akkor felesleges bekötni. Nekem a két nagy lábujjamon nőtt új köröm, azt sem kellett kötözni, miután a seb begyógyult. Majd kinő teljesen :)

Hozzászólás ideje:

Ha ettól félsz, akkor megnyugtatásul este bekenhetnéd valamilyen fertőtlenítő sebkezelő krémmel, a Bepanthen Plus-szal vagy a Curiosa géllel - ha van otthon. De ha nincs nyílt seb stádiumban már, akkor nem muszáj. És nappalra tehetsz rá sebtapaszt, hogy ne nyíljon fel a még gyenge bőr, és éjszakára hagyd szellőzni. De ez már a legbiztosabb tippem. :)

Hozzászólás ideje:

És ha reggel ráhúzom a zoknit nem fog elfertőzödni? :para:

Ha nem vérzik, gennyesedik már, stb. akkor nem történhet semmi gond, de óvatosság címszó alatt jó, amit Pildi írt, ártani nem árt. Bár már elkéstem vele, de azért leírtam :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.