Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 14. Nagyon jól néz ki. Semmi baj nem lesz az animációval. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 15. Jól fest. Sokkal bejönnek ezek a lekerekített formák, mint a baltával faragott karakterek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 16. Pár újabb infó Hera -ról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Platschu Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. (szerkesztve) http://www.youtube.com/watch?v=a8uJXFxfmiE Ahogy a robot a fejét csapkodja a két karjával. Anyám, ez marha jó lesz! :D Szerkesztve: 2014. Április 20. - Platschu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. Bent van már a trailer topikban is, de ettől független reméljük, hogy jó lesz. Úgy látom Te akkor is itt leszel aminek igen csak örülök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Platschu Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. Bent van már a trailer topikban is, de ettől független reméljük, hogy jó lesz. Úgy látom Te akkor is itt leszel aminek igen csak örülök. Én a FaceBookon láttam ezt a kis videót és gondoltam egy kis ismétlés nem árthat. Egyébként is, ez ugye nem volt komoly, hogy azt hitted, hogy nem fogom nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. Nem tudtam, hogy állsz a témához de ez így tetszetős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 21. Tetszik ez a Hera. Látszik, hogy ő lesz a csapat szíve. Nekem már most bekerült a kedvenceim közé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Május 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 22. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 11. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 16. Itt a Ghost is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. A NYCC-n megerősítették, hogy Cham Syndulla Hera bácsikája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Tyűha! Na örülök, hogy végül is tényleg rokonságban állnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Ezeknek ket kar all ki a fejukbol! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Becses nevük lekku. Én is örülök a rokonságnak, de jobban örültem volna, ha Cham Hera apja lett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Értem.Elsőre azt hittem, hogy az apja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Becses nevük lekku. Én is örülök a rokonságnak, de jobban örültem volna, ha Cham Hera apja lett volna. Cham lányát látjuk a TCW -ben. Full másképp nézett ki már kislányként is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Én is inkább azt reméltem, hogy az apjának fogják titulálni, de a lázadó vért így is van honnan eredeztetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Úgy fest, a génjeiben van a lázadás. Bár anno mintha olyasmiről lett volna szó, hogy Chamnak több gyereke is van. Ettől függetlenül így is örülök a rokoni kapocsnak, jót tesz a TCW és Rebels közti kohéziónak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 13. Bizony, lehet több lánya is. Nekem is jobban bejött volna a lányos verzió. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 26. Kis érdekesség: Vanessa Marshall szolgáltatta a hangját Jan Orsnak is a Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast-ban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Rebels Recon-ban Hidalgo azt mondta, hogy Hera igazából Cham lánya Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Mintha azt mondták volna korábban, hogy távolabbi rokona. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Ha jól emlékszem unokahugicájának mondtak régebben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Valóban! Ugyan még nem láttam a Recon -t (azt mindig csak az aktuális epizód után nézem meg), de ha Pablo tényleg ezt mondta akkor lehet hivatalos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. Cham Syndulla lánya nem barnás színű volt a TCW-ban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. Úgy látszik született később egy másik lánya is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. Vagy inkább korábban. Nekem Hera nem tűnik ~20 évesnek, inkább olyan ~35, és akkor a klón háborúk alatt lehetett olyan 20, és így máris elfogadhatóbb, hogy miért nem lóg az apja nyakán a TCW-ban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. A Wookiepedia szerint kb 29 évvel Yavin előtt született. Akkor ha a Rebels 4 évvel játszódik az ep4 előtt (ugye ennyi?), akkor 25 évesnek kell lennie. Tehát a TCW idején olyan 10 körül lehetett, vagy még annyi se volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.