Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ilyen tempóban szerintem már 2016-ban felzárkózunk az amcsikhoz.

Januárban jön az Új hajnal és a Battlefront: Alkony század, amik után túl sok kiadatlan regény nem marad: Tarkin, Heir to the Jedi, Dark Disciple, The New Republic: Bloodline és a The Force Awakens filmregény. Szerintem ezek mind jönni fognak jövőre.

Hozzászólás ideje:
  2015. 12. 27. - 8:05, MissKarrde írta:

Nem sietik el, de gondolom, azért nem hozták ki előbb (nem is nyomtatták ki), hogy ne kerüljenek ki a film bemutatás előtt spoilerek könyvkiadós oldalról.

Spoilerek.. Hát igen.. Azért nagyon gáz szerintem például, hogy a spoilermentes marketing áldozata lett a képes útmutató, amiben két kulcsfiguráról szinte egy szó és kép sem esik..

Hozzászólás ideje:
  2015. 12. 26. - 12:57, zilllosarkany írta:

Milyen konyvekre szamithatunk az ujevben?:)

Azokra amiket már szeptemberben beígértek. Meg gondolom minél előbb tető alá hoznak egy új csomagot, amiben a legújabb regények kapnak helyet.

2015. 12. 26. - 21:54, csoli1138 írta:

Akkor idetaláltam, köszi Nute!

Szóval ep 7 filmregényről van valami hír?

A Disney vacakol valamin.

Hozzászólás ideje:
  2015. 12. 19. - 23:04, Nute Gunray írta:

Az Aftermath hogy tetszett? Vagy azt még nem olvastad?

2015. 12. 20. - 10:08, MissKarrde írta:

Sajnos még nem olvastam az Utóhatást, anyu igen. Szerinte az alapsztori jó, csak túl sok karaktert használtak el hozzá, -100 oldallal egy feszesebb tempójú sztori lehetett volna.

2015. 12. 20. - 13:11, Darth Revan9 írta:

Arra én is kíváncsi leszek.

No. Végeztem vele, talán holnap kicsit bővebben is lesz időm írni róla. Elöljáróban annyit, hogy egyáltalán nem olyan rossz, mint a híre, a fő szál jó, izgalmas, a kis közjátékok meg tök jól árnyalják a Galaxis állapotát. Sőt, van, hogy az jobban tetszett, mint a fő történet.

Viszont... ebben még annyi kapocs sincs az EP VII-hez, mint az Elveszett csillagoknak... :angry: ... olcsó marketing...

Hozzászólás ideje:
  2015. 12. 28. - 20:53, R2-D2 írta:

No. Végeztem vele, talán holnap kicsit bővebben is lesz időm írni róla. Elöljáróban annyit, hogy egyáltalán nem olyan rossz, mint a híre, a fő szál jó, izgalmas, a kis közjátékok meg tök jól árnyalják a Galaxis állapotát. Sőt, van, hogy az jobban tetszett, mint a fő történet.

Viszont... ebben még annyi kapocs sincs az EP VII-hez, mint az Elveszett csillagoknak... :angry: ... olcsó marketing...

Nem meglepő, a Sith Nagyurakat is azt hiszem ezzel hirdették, de persze semmi köze az EpVII-hez semmi színen (igaz még van hátra vagy 70 oldal). Mondjuk én nem is emiatt vettem meg. ;) Arra ott van a Képes Útmutató.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

A Sith nagyurakon nincs is rajta a cetli, hogy kapcsolódik az ep7-hez. Én sem ezért vettem meg, hanem önmagáért, plusz kánon, és piszok kíváncsi voltam, mit írtak a karakterek köré.

Szerkesztve: - MissKarrde
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

A Jason Fry féle regényekben van valamiféle infómorzsa. A többi a klasszikus filmek átírt verziója.

Most látom a moly oldalán. Honnan veszik, hogy a kánon vonalon a Baljós árnyak a 0. év?

Szerkesztve: - Darth Revan9
Hozzászólás ideje:
  2015. 12. 31. - 11:55, Darth Revan9 írta:

A Jason Fry féle regényekben van valamiféle infómorzsa. A többi a klasszikus filmek átírt verziója.

Most látom a moly oldalán. Honnan veszik, hogy a kánon vonalon a Baljós árnyak a 0. év?

Köszi.

Régen ez volt a bejelentés,hogy a Baljós a numero uno.

Azóta lemaradtak.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.