Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ha a Jedi utáni eseményeket meséli el akkor szerintem muszáj hogy folytatódjon a háború. A Lázadók még csak a főnököt iktatták ki. Ha az ep.7-ben ővék lesz a galaxis nagy része -remélem- akkor még sok birodalmi ülepet kell szétrúgniuk. Persze remélem nem 30 évig, de azért még pár évig biztos.

Hozzászólás ideje:

Adalékinfók a könyvhöz, amikből leszűrhetünk ezt-azt:

"A második Halálcsillag elpusztult. Pletykák keringenek, melyek szerint, az Uralkodó, és végrehajtója, Darth Vader meghaltak. Egy új kormány formálódik, hogy átvegye a Birodalom helyét. Ám a Galaxis hatalmas, az összeomlás következménye pedig eltérő módon fejti ki hatását a különféle világokon. Mindenki elfogadja a Birodalom uralmának bukását? Egyáltalán, mindenki tud a sorsdöntő hírről? Kik töltik ki a vákuumot, melyet a Birodalom maga mögött hagyott? És kik próbálják megállítani őket?"

Egyébként egy könyvtrilógia első darabjáról beszélünk.

Hozzászólás ideje:

Remélem az ep.6 végi ünneplések is érintve lesznek. Jópofa lenne olvasni, hogy mi lett a coruscanti banzájjal. Az egy bolygó méretű hepaj volt? Másnapra minden ünneplő már tarkón volt lőve? Vagy Coruscant esetleg megosztottá vált: vannak esetleg részei ahol már a lázadás vette át az irányitást és nyilt háborúskodás alakult ki a fővárosban?

Nyilván az ep.6 vége azt sugalta, hogy minden oké, de ha folytatjuk a történetet akkor nyilván fel kell tenni a kérdést, hogy mit lép az ünneplésre a birodalmi hadsereg. A bolygó felett nyilván csillagrombolók köröznek... mit léptek a parancsnokaik?

Hozzászólás ideje:

A vákuumot szerintem egyértelműen a lázadók szövetségének kellene kitölteni, hisz ők győzték le a Birodalmat. Persze ezt lehet aztán bonyolítani a végtelenségig új konfliktusok behozásával. Az EPVII tényélből fakadóan nem ment gördülékenyen a dolog.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ez a borító fantasztikus. :) Én azt várom majd, hogy a 30 év folytonos háborúzás helyett kisebb-nagyobb háborúk sorozata legyen, békekötésekkel, tűzszünetekkel stb. Afféle hidegháborús periódus, ahol mindkét fél támogat bolygókon helyi erőket stb.

Hozzászólás ideje:

A vákuumot szerintem egyértelműen a lázadók szövetségének kellene kitölteni, hisz ők győzték le a Birodalmat

Szerintem a vákuumot egyes helyeken az fogja betölteni, akinek a hadserege jókor van jó helyen

Hozzászólás ideje:

Ha már itt tartunk, a következőt javasolnám: a regényeknek tényleg kell topik, de szerintem legyen majd a magyar cím az adott könyv topik címe és akkor nyissuk meg, ha már tudjuk a magyar címet. A felnőtt regények közül úgy tűnik minden meg fog jelenni magyarul. A ifjúsági regényekkel, gyerekkönyvekkel nem tudom mi lesz, szerintem ha azoknak is lenne topikjuk, akkor azoknál lehetne az angol cím.

De ez csak javaslat.

Hozzászólás ideje:

Csak én tervezem elolvasni a Lords of the Sithet és a Dark Disciplet angolul? Mert ha nem, akkor meg lehetne nyitni a topikokat angolul.

Hozzászólás ideje:

Aftermath borító:

Nagyon tetszik ez a borító :) Remélhetőleg a könyv tartalma is hasonlóan jó lesz.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Csak én tervezem elolvasni a Lords of the Sithet és a Dark Disciplet angolul? Mert ha nem, akkor meg lehetne nyitni a topikokat angolul.

A Dark Disciple-nek már van saját topikja a The Clone Wars Legacy-n belül. A másikat szerintem a megjelenés napján meg is lehet nyitni.

Hozzászólás ideje:

Rövid Aftermath ismertető:

Hozzászólás ideje:

Nyitottam az eddig megjelent felnőttregényeknek külün témákat.

Meg lehetne majd azt oldani, hogy ha magyarul megjelenik, valamelyik moderátor átírja a topikok címét a magyar címre? Így sokkal könnyebben tudnának majd az olvasók navigálni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nem kerülne amúgy sok idődbe tájékozódni... (akár google, akár itt a fórumon, ezen topik visszagörgetésével) Ezek a könyvek egyelőre csak az USA-ban jelennek/jelentek meg. A magyar kiadások dátuma egyelőre megjósolhatatlan sajnos.

Hozzászólás ideje:

Ugy gondoltam,hogy a nyito hsz-ekben lehetne roluk kis tartalom,megjelenesi datum,ilyesmik.

Remenykedem benne,hogy azert '16-ban mar jon beloluk. :P

Szerkesztve: - ZoliZoltán

Hozzászólás ideje:

Revan, a HoloNet Rádióban hallottam, hogy a Szukits már szerződik hét kánon, három legendák és egy ep7-könyvre, vagy legalábbis ezt tervezi. Mit lehet tudni ezzel kapcsolatban?

Hozzászólás ideje:

Kisbetűvel odaírjuk majd. De ezt Te is megteheted egyébként ha szerkeszted a topik indító hozzászólásodat.

Ezt nem tudtam, kösz.

Ezek mar ki is jottek?

Esetleg egy megjelenesi datumot irantok hozzajuk? :)

Csak Amerikában.

Nem kerülne amúgy sok idődbe tájékozódni... (akár google, akár itt a fórumon, ezen topik visszagörgetésével) Ezek a könyvek egyelőre csak az USA-ban jelennek/jelentek meg. A magyar kiadások dátuma egyelőre megjósolhatatlan sajnos.

Ugy gondoltam,hogy a nyito hsz-ekben lehetne roluk kis tartalom,megjelenesi datum,ilyesmik.

Remenykedem benne,hogy azert '16-ban mar jon beloluk. :P

A pontos dátum jelenleg tényleg megjósolhatatlan. A 2016-os év a jelenlegi céldátum.

Revan, a HoloNet Rádióban hallottam, hogy a Szukits már szerződik hét kánon, három legendák és egy ep7-könyvre, vagy legalábbis ezt tervezi. Mit lehet tudni ezzel kapcsolatban?

Csak folyamatban van a dolog, így hát jelenleg semmi sem biztos. A Legendák helyzete bizonytalan, mivel a legújabb könyvek élveznek elsőbbségi prioritást. Tehát nem biztos, hogy mind a három Legendák könyv benne lesz a csomagban.

Hozzászólás ideje:

Extrém és hihetetlen híresztelés látott napvilágot az Aftermath könyvvel kapcsolatban. Csak az olvasson tovább, aki elég bírja a spoilereket.

A regény 2 szereplője Wedge Antilles (nem ez az extrém dolog, amire gondoltam) és Ahsoka Tano (ez az extrém dolog)

Természetesen ez még nincs megerősítve, még az is lehet, hogy kamu.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Elég komoly pénzt mernék tenni rá, hogy ez kamu.

Ahsoka jelenleg a Rebels egyik fontos mellékszereplője, a concept art-ok alapján minimum visszatérő figura a második évadtól. A feszültség most folyamatosan ott van hogy vajon meg fog-e halni vagy sem. Erre a kérdésre a választ aligha fogja lelőni egy regény. Ezzel csak a Rebels alatt vágnák a fát. És ez független attól hogy Ahsoka végül tényleg megéri-e az ep.6 végét. Nem valószinü, de lehet hogy megéri. De ez aligha ebből az írásból fog kiderülni

Hozzászólás ideje:

Mégha igaz is a pletyka, ennek a tirpáknak a firkálmányát tuti nem fogom még lekalózkodni sem.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.