Ugrás a kommentre

Videojátékok

Ajánlott hozzászólás

1 perccel korábban, Whill írta:

Én nem bánom, hogy nem lesz nagy durranás, mivel a Fallen Order nálam elég döcögősen futott. A kedvenc SW-játekaim úgysem a grafikájukról híresek manapság (Shadows of the Empire, Jedi Academy, Rogue Squadron, Galactic Battlegrounds). Ha a játékmenet jó, és lehetőleg valami történetféleség is van benne, akkor elégedett leszek.

Én sem a grafikára gondoltam elsődlegesen, az nálam is másodlagos egy bizonyos szintig.

1 perccel korábban, Iqvi írta:

Single Player lesz benne, 

Ez viszont akkor jó hír!

Jó lenne ha már hétfő 17:00 lenne :D 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

• 2 héttel később...
2020. 06. 28. - 12:54, Darth Revan9 írta:

Lesz-e vajon köztük High Republic játék?

A cikkben semmi konkrétum nincs, a Fallen Order folytatásán kívül, hogy milyen játékokat terveznek kiadni. De ha kellően sikeres lesz a projekt tuti nem fogják hagyni elmenni a lehetőséget.

A hozzászólás linkje

• 4 héttel később...

Érdekesen alakulnak a Star Wars játékok. A Jedi: Fallen Orderhez nem készült DLC, pedig szerintem adta magát a bővítés lehetősége azután, ahogy befejeződött, de a szabadon bejárható bolygók miatt akár a sztoriba is bele lehetett volna ékelni egy-két plusz világot.

Aztán most jön a Squadrons, ami olyan műfajú, amire 1999, azaz az X-Wing Alliance óta nem volt példa, pont azért, mert rendkívül kicsi a vásárlói bázisa e műfajnak. Már az meglepő, hogy ezt be merte vállalni az EA, de emellett nem lesz benne mikrotranzakció (holott a kozmetikai elemek és az online játékmód szinte kiállt a pénzünk után), és ma kiderült, hogy olcsóbb lesz, mint egy átlagos AAA-kategóriás játék. A szokásos 60 dollár helyett 40 dollárért vehetjük meg, vagyis kb. 10 000 forintért.

Ezután felmerült bennem, hogy lehet, hogy a Battlefront fizetős DLC áradata és Battlefront 2 mikrotranzakciós botránya után a Disney rálépett az EA tökeire? Mert úgy néz ki, ez a jófej üzletpolitika csak a Star Wars játékokat érinti.

A hozzászólás linkje

12 perccel korábban, Dzséjt írta:

ma kiderült, hogy olcsóbb lesz, mint egy átlagos AAA-kategóriás játék. A szokásos 60 dollár helyett 40 dollárért vehetjük meg, vagyis kb. 10 000 forintért.

Hát azért ez nem ma derült ki, én olvastam cikket 06. 15-én amiben megírták, hogy 40 euro lesz, illetve 16-án már elő is rendeltem ennyiért.

A hozzászólás linkje

• 4 héttel később...
  • 1 hónappal később...
  • 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
  • 4 héttel később...
  • 4 héttel később...

A bejelentés alapján nekem úgy tűnik hogy ez csak egy brand amit a Star Wars játékoknál használnak. De minden marad a régiben. Ugyanúgy más stúdiók készitik a játékokat. Az IGN-ről:

Announced today on StarWars.com, the company revealed that, "Lucasfilm Games is now the official identity for all gaming titles from Lucasfilm, a name that encompasses the company’s rich catalog of video games and its eye toward the future."

It marks a similar move to Xbox Game Studios and PlayStation Studios, both of which group multiple developers under a single banner. All future Star Wars games will see the new Lucasfilm Games banner displayed.

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.