Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Whill írta:

Én nem bánom, hogy nem lesz nagy durranás, mivel a Fallen Order nálam elég döcögősen futott. A kedvenc SW-játekaim úgysem a grafikájukról híresek manapság (Shadows of the Empire, Jedi Academy, Rogue Squadron, Galactic Battlegrounds). Ha a játékmenet jó, és lehetőleg valami történetféleség is van benne, akkor elégedett leszek.

Én sem a grafikára gondoltam elsődlegesen, az nálam is másodlagos egy bizonyos szintig.

1 perccel korábban, Iqvi írta:

Single Player lesz benne, 

Ez viszont akkor jó hír!

Jó lenne ha már hétfő 17:00 lenne :D 

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
2020. 06. 28. - 12:54, Darth Revan9 írta:

Lesz-e vajon köztük High Republic játék?

A cikkben semmi konkrétum nincs, a Fallen Order folytatásán kívül, hogy milyen játékokat terveznek kiadni. De ha kellően sikeres lesz a projekt tuti nem fogják hagyni elmenni a lehetőséget.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Érdekesen alakulnak a Star Wars játékok. A Jedi: Fallen Orderhez nem készült DLC, pedig szerintem adta magát a bővítés lehetősége azután, ahogy befejeződött, de a szabadon bejárható bolygók miatt akár a sztoriba is bele lehetett volna ékelni egy-két plusz világot.

Aztán most jön a Squadrons, ami olyan műfajú, amire 1999, azaz az X-Wing Alliance óta nem volt példa, pont azért, mert rendkívül kicsi a vásárlói bázisa e műfajnak. Már az meglepő, hogy ezt be merte vállalni az EA, de emellett nem lesz benne mikrotranzakció (holott a kozmetikai elemek és az online játékmód szinte kiállt a pénzünk után), és ma kiderült, hogy olcsóbb lesz, mint egy átlagos AAA-kategóriás játék. A szokásos 60 dollár helyett 40 dollárért vehetjük meg, vagyis kb. 10 000 forintért.

Ezután felmerült bennem, hogy lehet, hogy a Battlefront fizetős DLC áradata és Battlefront 2 mikrotranzakciós botránya után a Disney rálépett az EA tökeire? Mert úgy néz ki, ez a jófej üzletpolitika csak a Star Wars játékokat érinti.

Hozzászólás ideje:
12 perccel korábban, Dzséjt írta:

ma kiderült, hogy olcsóbb lesz, mint egy átlagos AAA-kategóriás játék. A szokásos 60 dollár helyett 40 dollárért vehetjük meg, vagyis kb. 10 000 forintért.

Hát azért ez nem ma derült ki, én olvastam cikket 06. 15-én amiben megírták, hogy 40 euro lesz, illetve 16-án már elő is rendeltem ennyiért.

• 4 héttel később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Holnap kap egy apró DLC-t a Star Wars: Squadrons. Vadászgépeink pilótafülkéjét Baby Yoda figurával is feldíszíthetjük eztán. :) Azért remélem, hogy a gombokat nem fogja nyomkodni. :D 

star_wars_squadrons_mandalorian_dlc_baby 

Hozzászólás ideje:
15 perccel korábban, Dzséjt írta:

Azért remélem, hogy a gombokat nem fogja nyomkodni. :D 

Az lesz a Baby Yoda nehézségi fokozat.

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
  • 4 héttel később...
  • 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A bejelentés alapján nekem úgy tűnik hogy ez csak egy brand amit a Star Wars játékoknál használnak. De minden marad a régiben. Ugyanúgy más stúdiók készitik a játékokat. Az IGN-ről:

Announced today on StarWars.com, the company revealed that, "Lucasfilm Games is now the official identity for all gaming titles from Lucasfilm, a name that encompasses the company’s rich catalog of video games and its eye toward the future."

It marks a similar move to Xbox Game Studios and PlayStation Studios, both of which group multiple developers under a single banner. All future Star Wars games will see the new Lucasfilm Games banner displayed.

Hozzászólás ideje:

Pletykálják, hogy a Lucasfilm Games csatlakozott a Ubisofthoz, hogy egy open world SW játékot hozzanak el a számunkra. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.