Whill Hozzászólás ideje: 2020. November 5. Hozzászólás ideje: 2020. November 5. 17 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Mikor Thripio meglátja Artut az Egy új reményben a yavini csata után ezt mondja: Meg kell javítaniuk! Ha bármelyik áramköröm vagy alkatrészem segíthet, örömmel felajánlom neki! Ugye, ezt mondja szó szerint a filmben? Szerintem jó. Belenéztem. "Meg kell, hogy javítsák! Ha azon múlik, örömest felajánlom bármelyik alkatrészemet!" 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. November 14. Hozzászólás ideje: 2020. November 14. @Darth Revan9, az esetleg felvetődött a szukitsnál, hogyha már a Target Vadernél, Törött Szárnyra fordítják Valance hajójának a nevét, akkor a fordítás szerepeljen a Bounty Hunters sorozatban is ha kiadásra kerül magyarul? 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. November 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. November 14. 14 perccel korábban, Iqvi írta: @Darth Revan9, az esetleg felvetődött a szukitsnál, hogyha már a Target Vadernél, Törött Szárnyra fordítják Valance hajójának a nevét, akkor a fordítás szerepeljen a Bounty Hunters sorozatban is ha kiadásra kerül magyarul? Nem, még nem vagyunk ott, hogy a Bounty Hunters-ön dolgozzunk. Hivatalosan jelenleg még a megjelenése se biztos. (Azért én meglepődnék rajta, ha kimaradna. De ennél többet nem mondhatok.) Mivel viszont én szoktak szaklektorálni a képregényeket, így valószínű, hogy a Törött Szárny elnevezés megmarad. Ha már így kezdtük, akkor így is marad. Kivétel akkor lesz, ha nem nekem adják az átnézést. (A Thrawn képregényt a sok egyéb melőm miatt most nem én kaptam átnézésre.) De akkor is szólni fogok, hogy erre ügyeljenek. 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. November 14. Hozzászólás ideje: 2020. November 14. Most láttam, hogy a Thrawn nyerte a versenyt, így az fog érkezni magyarul januárban... Az kemény. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. November 14. Hozzászólás ideje: 2020. November 14. 8 perccel korábban, Bence1997 írta: Most láttam, hogy a Thrawn nyerte a versenyt, így az fog érkezni magyarul januárban... Az kemény. Így döntött a nép, de azért még remélem hogy a Galaxy's Edge és az Alliance is jön majd. Igaz utóbbi a fontosabb az univerzum történetének a szempontjából, a Galaxy's Edge nem valami világmegváltó, de ha már minden könyv, ami a parkhoz kapcsolódik megjelent, akkor a képregényt se kéne kihagyni. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. November 14. Hozzászólás ideje: 2020. November 14. Amikor valaki FB -on kérdezte a Szukitstól, hogy a GE és az Alliance is jönni fog-e, ezt írták: Rengeteg fontos címünk van, amit tervezünk kiadni: - Star Wars ongoing befejezése - Következő SW ongoing ( V.- VI. epizód között játszódik) - Aphra folytatása - Az új Vader sorozat - The High Republic ongoing - The Rise of Kylo Ren Ezek mellett a fent említett két cím sajnos nem fér bele. Szóval érzésem szerint lehet e kettő talán jövő év végére megjelenhet. Aztán kitudja. 1 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. November 14. Hozzászólás ideje: 2020. November 14. Ez akkor elkerülte a figyelmemet, de ezek mind olyan nagyágyúk amik mellett a két minisorozat eltörpül. Főleg a Kylo Ren, és a Vader képregények. Igazi mérföldkó lesz a Star Wars ongoing végéhez eljutni. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. November 19. Hozzászólás ideje: 2020. November 19. (szerkesztve) Januári és februári képregénymegjelenések: Január: - Star Wars #10: Starlight hadművelet (2/3) - Bár elvesztenek valakit, a lázadók utat találnak! [január 6.] - Darth Vader #9: A bérgyilkos visszatér [január 13.] - Doctor Aphra #7: Az ajánlat [január 20.] - Bounty Hunters #9: A Terminus kesztyű folytatódik! [január 27.] Február: - Star Wars #11: Starlight hadművelet (3/3) - A lázadó flotta összehozására kísérelt küldetést Zahra parancsnok csapdája nehezíti. [február 3.] - Darth Vader #10: A vörös horror! [február 10.] Szerkesztve: 2020. November 19. - Bence1997 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. November 19. Hozzászólás ideje: 2020. November 19. Nálam egyik kép se jelenik meg 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. November 19. Hozzászólás ideje: 2020. November 19. Sajnos nálam se. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. November 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. November 19. Nálam se jelenik meg. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. November 19. Hozzászólás ideje: 2020. November 19. Elvileg mostmár jó. Néhány perce még elérhetőek voltak a képek a wookiepediáról. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. November 19. Hozzászólás ideje: 2020. November 19. Bence! Érdemes a High Republic megjelenéseket a saját szekciójába rakni. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. November 19. Hozzászólás ideje: 2020. November 19. Okés. További információk: a Marvel bejelentette, hogy a Doctor Aphra és a Bounty Hunters (plusz további más, nem SW-s Marvel képregények) pihenni fog februárban, márciusban fognak visszatérni. 1 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. November 19. Hozzászólás ideje: 2020. November 19. Az összefoglalók és a boritók alapján az 5. és 6. epizód között Palpatine nagyobb szerepet fog játszani 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. November 25. Hozzászólás ideje: 2020. November 25. A Marvel elkaszálta a TROS első füzetét, ezzel tkp. a havi számok se fognak megjelenni. TPB még lehet belőle. 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. November 25. Hozzászólás ideje: 2020. November 25. 54 perccel korábban, Bence1997 írta: A Marvel elkaszálta a TROS első füzetét, ezzel tkp. a havi számok se fognak megjelenni. TPB még lehet belőle. Azt lehet tudni, hogy miért? Elég fura, hogy pont a hivatalos adaptációt kaszálják el. Vagy ezek alapból kevésbé fogynak, mint az eredeti történetek? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. November 25. Hozzászólás ideje: 2020. November 25. 1 órával ezelőtt, Whill írta: Azt lehet tudni, hogy miért? Elég fura, hogy pont a hivatalos adaptációt kaszálják el. Vagy ezek alapból kevésbé fogynak, mint az eredeti történetek? Okot nem tudok még. Mondjuk már akkor fura volt nekem a dolog, amikor kiderült, hogy idén nem is jön a TROS adaptációja. A TPB esélyes lehet még, de ha az elkövetkező 2 hónapban nem lesz róla szó, akkor valószínűleg kaszálták az egészet. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. November 25. Hozzászólás ideje: 2020. November 25. Ha jól tudom a koronavírus válság miatt szétzilált piac miatt törölték. Mondjuk ettől függetlenül TPB-ben kég kiadhatnák. Mégiscsak a Saga záró része, megérdemli a képregény adaptot. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. November 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. November 25. Ha kaszálják, akkor a korábbi képregény adaptációk nagyon gyengén fogyhattak. És az új Thrawn regényeknél is csak az első, 2017-es kapott adaptációt. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2020. November 25. Hozzászólás ideje: 2020. November 25. Több mint valószínű, hogy a TROS TPB-ként fog megjelenni. https://www.starwarsmedia.hu/hirek/nehez-helyzetben-a-ix-resz-kepregenyvaltozata.html 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. November 26. Hozzászólás ideje: 2020. November 26. Ebből még egyet se adtak ki? Ebben az esetben érdekes a törlése. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. November 26. Hozzászólás ideje: 2020. November 26. 12 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ebből még egyet se adtak ki? Ebben az esetben érdekes a törlése. Így volt, ha jól tudom egyszer el is tolták a füzetes kiadást mielőtt törölték volna. Remélem azért hogy TPB-ben kidják. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 13. Elméletileg már meg kellett jelennie a harmadik Vader sorozat 1. gyűjteményes kötetének. Ugyebár az 1-5. szám a Dark Heart of the Sithet, tehát ez egy kerek történetszál. A 6. számmal viszont új sztori indul. Into the Fire. Az első gyűjteményes kötetről korábban az volt a hír, hogy az 1-6. számot tartalmazza, mely zavart okozott. Ugyanis ebben az esetben a Dark Heart of the Sith mellett még a 6. szám is helyet kapott volna, mely egy új sztori első része. Az én tippem az volt, hogy téves az 1. gyűjteményes kötetről kijött infó és nem az 1-6. számokat, csak 1-5. számokat tartalmazza majd. Most nem követtem a gyűjteménye kötet megjelenését. Igazam lett végül? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. December 13. Hozzászólás ideje: 2020. December 13. Bookdepository-n is úgy írja hogy az 1-6 füzeteket tartalmazza. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 13. 1 perccel korábban, Iqvi írta: Bookdepository-n is úgy írja hogy az 1-6 füzeteket tartalmazza. Viszont a Wookie szerint már csak 1-5. szám van benne. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 22. Hozzászólás ideje: 2020. December 22. Márciusi képregénymegjelenések: - Star Wars #12 [Gondolatok az elvesztettekről, ahol Leia és Kes Dameron történeteket osztanak meg a kedveseikről. Tudd meg, hogyan találkoztak Poe Dameron szülei!] - Bounty Hunters #10 [A Terminus kesztyű végeér! Valance egyedül találja magát és fegyverhátrányban van az ÚJ OHNAKA kalózbanda előtt!] - Doctor Aphra #8 [Régi sérelmek! Egy nehézkes szökést követően Aphra és Sana nyomozása egy ősi csatatérre tereli őket!] Márciusban nem lesz Darth Vader szám. 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Január 15. Hozzászólás ideje: 2021. Január 15. Előjegyezhető a Szukits oldalán a Star Wars és a Doktor Aphra utolsó száma, ezzel itthon is elérünk a Birodalom Visszavág eseményeihez. Magyarországon volt már egyáltalán ilyen, hogy egy ilyen hosszú képregénysorozat (beleszámolva az SW-t, a 2015-ös Vadert, az Aphrát, és a crossovereket) hiánytalanul végment elejétől a végéig? Mindennel együtt kb. 200 számról beszélünk, szerintem ez eddig példátlan. Le a kalappal mindenki előtt, aki részt vett ennek a megvalósításában, beleértve téged is @Darth Revan9, 5 évvel ezelőtt még a kutya se gondolta volna, hogy egy ilyen jó sorozatot ilyen jó kivitelezésben fogunk egyszer olvasni magyarul. Persze voltak hullámvölgyek, de összességében szerintem ez egy nagyon jó éra volt. Majd írok egy összegző kritikát miután minden kötet megjelenik. 2 4 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Január 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Január 15. 19 órával ezelőtt, Whill írta: Előjegyezhető a Szukits oldalán a Star Wars és a Doktor Aphra utolsó száma, ezzel itthon is elérünk a Birodalom Visszavág eseményeihez. Magyarországon volt már egyáltalán ilyen, hogy egy ilyen hosszú képregénysorozat (beleszámolva az SW-t, a 2015-ös Vadert, az Aphrát, és a crossovereket) hiánytalanul végment elejétől a végéig? Mindennel együtt kb. 200 számról beszélünk, szerintem ez eddig példátlan. Le a kalappal mindenki előtt, aki részt vett ennek a megvalósításában, beleértve téged is @Darth Revan9, 5 évvel ezelőtt még a kutya se gondolta volna, hogy egy ilyen jó sorozatot ilyen jó kivitelezésben fogunk egyszer olvasni magyarul. Persze voltak hullámvölgyek, de összességében szerintem ez egy nagyon jó éra volt. Majd írok egy összegző kritikát miután minden kötet megjelenik. Köszönöm. Egyébként annak idején azért is ajánlottam az Aphrát erősen, mert reméltem, hogy elérjük ezt a szintet. Alapvetően tényleg jó, hogy ezekből a fősodor sorozatokból minden megjelent. Bárcsak így lett volna annak idején a Dark Horse Régi Köztársaság Lovagjai, Hagyaték, Sötét Idők, Lázadás vonallal is. 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. Áprilisi megjelenések: - Bounty Hunter #11 (Egy történet Bosskról, akire a Malastare-on vadásznak.) - Doctor Aphra #9 (Aphra és Sana a Nihil hajtóművet próbálják megtalálni, ám nehézségekbe ütköznek.) - Darth Vader #11 (Exegol elszabadul!) 1 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.