Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A resistance előtt játszódik az első huszonöt szám, tulajdonképpen a TFA előtti egy év első félévében. Az utólsó néhány szám meg a TFA-TLJ-vel párhuzamosan, és egy kicsivek utánna.

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Na és ki szeretné ezt a TIE Fighters-t majd egyszer olvasni?

Szerk. Nem jól tettem fel a kérdést. A Kanan, Lando, Poe Dameron, Visions of Vader és a Han Solo Imperial Cadet-hoz képest mennyire szeretnétek elolvasni. Tehát mennyire tartjátok fontosnak, a fentebb említett szériákhoz és minikhez képest?

Ezek közül a Kanan és Poe sorozatok egyértelműen fontosak, így ezeknek szavazom a prioritást. A Han Solo: Imperial Cadetet nem ismerem, azt nem tudom megítélni, mennyire fontos vagy jó darab. A Visions of Vader dettó. Viszont mivel még nem olvastam őket, szívesen venném, ha megjelennének, mert érdekelnek. A Landóban vannak érdekes elemek, de szerintem nem a legszükségesebb képregény. Engem az új TIE sorozat jobban érdekelne, főleg, ha kapcsolatban áll az érkező regény-trilógiával. 

Nálam így fest a fontossági sorrend:

1. Poe Dameron

2. Kanan

3. TIE Fighters

4. Visions of Vader

5. Han Solo: Imperial Cadet

6. Lando

Hozzászólás ideje:

Fontossági sorrendem így nézne ki:

1. Visions of Vader

2. Poe Dameron

3. Kanan

4. TIE Fighters

5. Han Solo: Imperial Cadet

6. Lando

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Előrendelhető az első két képregényes megjelenés.

Széthasadt Birodalom. Tartalma: a Shattered Empire című négy részes mini + a C-3PO-s, Phantom Limb sztori. Becsült megjelenés: február vége.

Darth Maul, a Dathomir fia. Tartalma a Darth Maul Son of Dathormir című 4 részes mini, mely A Klónok Háborúja animációs sorozat el nem készült és be sem mutatott 4 részes sztoriját dolgozza fel. Pluszba, ha jól tudom a Marveles kiadás tartalmaz még már régi Legendák kategóriába sorolt Dark Horse-os füzetet a Mesék (Tales) képregény sorozatból. Becsült megjelenés. március közepe.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Előrendelhető az első két képregényes megjelenés.

Széthasadt Birodalom. Tartalma: a Shattered Empire című négy részes mini + a C-3PO-s, Phantom Limb sztori. Becsült megjelenés: február vége.

Darth Maul, a Dathomir fia. Tartalma a Darth Maul Son of Dathormir című 4 részes mini, mely A Klónok Háborúja animációs sorozat el nem készült és be sem mutatott 4 részes sztoriját dolgozza fel. Pluszba, ha jól tudom a Marveles kiadás tartalmaz még már régi Legendák kategóriába sorolt Dark Horse-os füzetet a Mesék (Tales) képregény sorozatból. Becsült megjelenés. március közepe.

Tuti vétel mindkettő! A Koréliai hajszán még filózom, de szerintem behúzom a 3-as csomagot. Egyébként a régi képregények közül az egyik kedvencem pont a Mesék sorozatból a Darth Maul-os sztori volt, amiben egy Silus nevű, enyhén Erő-érzékeny harcossal szállt szembe.

Hozzászólás ideje:

Én most még nem ezekre hanem a két minire, az obi-van és anakinra a han solora, és a doktor aphra kettőre akarok lecsapni. Plusz a solo könyvre az új thrawnra meg még az elveszett csillagokra. De ez még a jövő zenéje, főleg a képregényes része.:)

Hozzászólás ideje:

Új képregény érkezik a Galaxy's Edge parkhoz kapcsolódva.
A Star Wars: Galaxy's Edge címre hallgató 5 részes mini Batuu és a Black Spire Outpost törvényen kívüli világát mutatja be.  A képregényben találkozunk Dok-Ondarral, egy ithori régiséggyűjtővel, és megtudhatjuk mi történik amikor az Első Rend eléri a Vad Űr határát. A képregényben több éra története fonódik össze, köztük egy Han Solo - Chewbacca kaland is. 

Az áprilisban érkező képregényt az Age of the Republic Special Mace Windu történetének szerzője, Ethan Sacks írja, a rajzokért pedig Will Sliney felel.

FB_IMG_1548093474562.jpg

Hozzászólás ideje:

Erre nagyon kíváncsi leszek, már csak az első rend miatt is, meg még azért is hogy az egyik főszereplő teljesen idegen a számunkra.:P

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

A Darth Vader, a Sith Sötét Nagyura 2. kötete (7-12. szám) és a Köztársaság Jedije Mace Windu leghamarabb májusban jelennek meg.

Mindkettő várós.:yeah:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A következő, 2019 vége - 2020 vége közötti képregény szezonban elképzelhető, hogy nem 10, hanem 12 képregény kötet jönne. Nemsokára utánajárok, hogy így lesz-e. Ez részben megkönnyíti a választási lehetőségeket a következő csomag összeállításakor.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Sok mindenre van lehetőség. De számolgattam az esélyes jelölteket számba véve a kiadó gondolkodásmódját, és úgy vélem ebből 10-12 helyből már most 9 hely foglalt, ergó, 1-3 szabad hely van. És elég sok a variáció a szabad helyekre. Olyan sok, hogy akár egy külön szerződéscsomagot ki tudnának tölteni. Úgyhogy biztos lesz olyan, ami a 2019-2020-as csomagba így se úgy se fér be, majd a kimaradtak tolódnak a következő évek csomagjaira.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Megerősítést kaptam, 12 kötet lesz évente, azaz a következő csomagba 3 szabad hely még van. Szerintem olyan 2-3 hónap múlva minden adat kristályosodni fog.

Vagyis ez azt is jelenti, hogy kéthavonta 2 kötet jön.

Hozzászólás ideje:

Ha visszagondolok a 2004-2010-es időszakra, amikor rendszeresen vettem a semices SW képregényeket az újságosnál... Akkor 2 havonta, vagy havonta kaptunk 1 füzetet. Mindig nagyon vártam. Ez az időszak sokkal durvább mennyiséget hoz. Így tovább, jöhet minden! Örülök ha sikeresek a Szukits SW kiadványai! :D

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

SW fellegvár vagyunk. :D 

Magyarország star wars téren jobban teljesít.;)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
1 órával korábban, mui-ruy írta:

Ha visszagondolok a 2004-2010-es időszakra, amikor rendszeresen vettem a semices SW képregényeket az újságosnál... Akkor 2 havonta, vagy havonta kaptunk 1 füzetet. Mindig nagyon vártam. Ez az időszak sokkal durvább mennyiséget hoz. Így tovább, jöhet minden! Örülök ha sikeresek a Szukits SW kiadványai! :D

A Semic-es időben kéthavonta jött egy magyar szám, ami két amerikai füzetet tartalmazott az esetek többségében. A mostani időkben akkor kéthavonta jön két kötet melyekben összesen 10-12 füzet van. Néha azt kívánom, bárcsak a Dark Horse-os érából is megjelent volna ennyi.

Hozzászólás ideje:

Mások voltak a gazdasági körülmények, ki tudja, ha nem a semic kapta volna anno a jogokat lehet hogy adtak volna ki gyűjteményes köteteket a dh érából is. Az már más kérdés hogy akkor ezek mennyire fogytak volna. De örüljünk hogy most ilyen a helyzet. Sokkal jobb mintha kéthavi formátumban füzetekben adnák ki a sztorikat. Akkor sokkal nagyobb lenne a lemaradás.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.