Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. Én a Poe-t várom. Mikor fog játszódni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. A resistance előtt játszódik az első huszonöt szám, tulajdonképpen a TFA előtti egy év első félévében. Az utólsó néhány szám meg a TFA-TLJ-vel párhuzamosan, és egy kicsivek utánna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. Ja hogy arról van szó. Azt olvastam végig. Azt hittem valami új. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. Poe Dameron-ból sose elég ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. Jöhetett volna még, mondjuk a TLJ utáni időkről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. Ki tudja,min ügyködik charles. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. 3 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Na és ki szeretné ezt a TIE Fighters-t majd egyszer olvasni? Szerk. Nem jól tettem fel a kérdést. A Kanan, Lando, Poe Dameron, Visions of Vader és a Han Solo Imperial Cadet-hoz képest mennyire szeretnétek elolvasni. Tehát mennyire tartjátok fontosnak, a fentebb említett szériákhoz és minikhez képest? Ezek közül a Kanan és Poe sorozatok egyértelműen fontosak, így ezeknek szavazom a prioritást. A Han Solo: Imperial Cadetet nem ismerem, azt nem tudom megítélni, mennyire fontos vagy jó darab. A Visions of Vader dettó. Viszont mivel még nem olvastam őket, szívesen venném, ha megjelennének, mert érdekelnek. A Landóban vannak érdekes elemek, de szerintem nem a legszükségesebb képregény. Engem az új TIE sorozat jobban érdekelne, főleg, ha kapcsolatban áll az érkező regény-trilógiával. Nálam így fest a fontossági sorrend: 1. Poe Dameron 2. Kanan 3. TIE Fighters 4. Visions of Vader 5. Han Solo: Imperial Cadet 6. Lando 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. Fontossági sorrendem így nézne ki: 1. Visions of Vader 2. Poe Dameron 3. Kanan 4. TIE Fighters 5. Han Solo: Imperial Cadet 6. Lando 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. (szerkesztve) Előrendelhető az első két képregényes megjelenés. Széthasadt Birodalom. Tartalma: a Shattered Empire című négy részes mini + a C-3PO-s, Phantom Limb sztori. Becsült megjelenés: február vége. Darth Maul, a Dathomir fia. Tartalma a Darth Maul Son of Dathormir című 4 részes mini, mely A Klónok Háborúja animációs sorozat el nem készült és be sem mutatott 4 részes sztoriját dolgozza fel. Pluszba, ha jól tudom a Marveles kiadás tartalmaz még már régi Legendák kategóriába sorolt Dark Horse-os füzetet a Mesék (Tales) képregény sorozatból. Becsült megjelenés. március közepe. Szerkesztve: 2019. Január 21. - Darth Revan9 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. 4 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Előrendelhető az első két képregényes megjelenés. Széthasadt Birodalom. Tartalma: a Shattered Empire című négy részes mini + a C-3PO-s, Phantom Limb sztori. Becsült megjelenés: február vége. Darth Maul, a Dathomir fia. Tartalma a Darth Maul Son of Dathormir című 4 részes mini, mely A Klónok Háborúja animációs sorozat el nem készült és be sem mutatott 4 részes sztoriját dolgozza fel. Pluszba, ha jól tudom a Marveles kiadás tartalmaz még már régi Legendák kategóriába sorolt Dark Horse-os füzetet a Mesék (Tales) képregény sorozatból. Becsült megjelenés. március közepe. Tuti vétel mindkettő! A Koréliai hajszán még filózom, de szerintem behúzom a 3-as csomagot. Egyébként a régi képregények közül az egyik kedvencem pont a Mesék sorozatból a Darth Maul-os sztori volt, amiben egy Silus nevű, enyhén Erő-érzékeny harcossal szállt szembe. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. Én most még nem ezekre hanem a két minire, az obi-van és anakinra a han solora, és a doktor aphra kettőre akarok lecsapni. Plusz a solo könyvre az új thrawnra meg még az elveszett csillagokra. De ez még a jövő zenéje, főleg a képregényes része. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. Új képregény érkezik a Galaxy's Edge parkhoz kapcsolódva. A Star Wars: Galaxy's Edge címre hallgató 5 részes mini Batuu és a Black Spire Outpost törvényen kívüli világát mutatja be. A képregényben találkozunk Dok-Ondarral, egy ithori régiséggyűjtővel, és megtudhatjuk mi történik amikor az Első Rend eléri a Vad Űr határát. A képregényben több éra története fonódik össze, köztük egy Han Solo - Chewbacca kaland is. Az áprilisban érkező képregényt az Age of the Republic Special Mace Windu történetének szerzője, Ethan Sacks írja, a rajzokért pedig Will Sliney felel. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. Erre nagyon kíváncsi leszek, már csak az első rend miatt is, meg még azért is hogy az egyik főszereplő teljesen idegen a számunkra. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. Na ez elég izgisen hangzik! Am Revan-nak válaszolva: én a Han Solo Imperial Cadet-et olvasnám el nagyon! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 5. A Darth Vader, a Sith Sötét Nagyura 2. kötete (7-12. szám) és a Köztársaság Jedije Mace Windu leghamarabb májusban jelennek meg. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 5. 1 perccel korábban, Darth Revan9 írta: A Darth Vader, a Sith Sötét Nagyura 2. kötete (7-12. szám) és a Köztársaság Jedije Mace Windu leghamarabb májusban jelennek meg. Mindkettő várós. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. A következő, 2019 vége - 2020 vége közötti képregény szezonban elképzelhető, hogy nem 10, hanem 12 képregény kötet jönne. Nemsokára utánajárok, hogy így lesz-e. Ez részben megkönnyíti a választási lehetőségeket a következő csomag összeállításakor. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. Húha, ez kész kánaán lesz.Amúgy mely sorozatok jöhetnének a következő szezonban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. (szerkesztve) Sok mindenre van lehetőség. De számolgattam az esélyes jelölteket számba véve a kiadó gondolkodásmódját, és úgy vélem ebből 10-12 helyből már most 9 hely foglalt, ergó, 1-3 szabad hely van. És elég sok a variáció a szabad helyekre. Olyan sok, hogy akár egy külön szerződéscsomagot ki tudnának tölteni. Úgyhogy biztos lesz olyan, ami a 2019-2020-as csomagba így se úgy se fér be, majd a kimaradtak tolódnak a következő évek csomagjaira. Szerkesztve: 2019. Február 6. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. Ezt a hely dolog annyit tesz hogy egy hely egy kötet igaz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. Igaz, egy hely = egy kötet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. Kösz, várjuk a további képregényes infókat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. (szerkesztve) Megerősítést kaptam, 12 kötet lesz évente, azaz a következő csomagba 3 szabad hely még van. Szerintem olyan 2-3 hónap múlva minden adat kristályosodni fog. Vagyis ez azt is jelenti, hogy kéthavonta 2 kötet jön. Szerkesztve: 2019. Február 6. - Darth Revan9 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. Szuper hírek! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. Ha visszagondolok a 2004-2010-es időszakra, amikor rendszeresen vettem a semices SW képregényeket az újságosnál... Akkor 2 havonta, vagy havonta kaptunk 1 füzetet. Mindig nagyon vártam. Ez az időszak sokkal durvább mennyiséget hoz. Így tovább, jöhet minden! Örülök ha sikeresek a Szukits SW kiadványai! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. 1 perccel korábban, mui-ruy írta: Örülök ha sikeresek a Szukits SW kiadványai! Dirván sikeresek lehetnek ha ennyire tolják az ipart. Igazi SW fellegvár vagyunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: SW fellegvár vagyunk. Magyarország star wars téren jobban teljesít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. 1 órával korábban, mui-ruy írta: Ha visszagondolok a 2004-2010-es időszakra, amikor rendszeresen vettem a semices SW képregényeket az újságosnál... Akkor 2 havonta, vagy havonta kaptunk 1 füzetet. Mindig nagyon vártam. Ez az időszak sokkal durvább mennyiséget hoz. Így tovább, jöhet minden! Örülök ha sikeresek a Szukits SW kiadványai! A Semic-es időben kéthavonta jött egy magyar szám, ami két amerikai füzetet tartalmazott az esetek többségében. A mostani időkben akkor kéthavonta jön két kötet melyekben összesen 10-12 füzet van. Néha azt kívánom, bárcsak a Dark Horse-os érából is megjelent volna ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. Mások voltak a gazdasági körülmények, ki tudja, ha nem a semic kapta volna anno a jogokat lehet hogy adtak volna ki gyűjteményes köteteket a dh érából is. Az már más kérdés hogy akkor ezek mennyire fogytak volna. De örüljünk hogy most ilyen a helyzet. Sokkal jobb mintha kéthavi formátumban füzetekben adnák ki a sztorikat. Akkor sokkal nagyobb lenne a lemaradás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. Na Iqvi akkor itt az idő, hogy ez Erő segítségével kölcsön adj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.