Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 29. Ok, akkor legyen holnap. Hány órakor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 29. (szerkesztve) 20.00-ra itt leszek. Szerkesztve: 2013. Augusztus 29. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 29. Mit is mondtál mi legyen a neve? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
P.I.D. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 29. (szerkesztve) A holnap 20:00 nekem jó. Elnézést, az ma 20:00 lesz... Szerkesztve: 2013. Augusztus 29. - P.I.D. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. (szerkesztve) Mit is mondtál mi legyen a neve? Sajna már korábban leléceltem de láttam közben utánanéztél. A holnap 20:00 nekem jó. Elnézést, az ma 20:00 lesz... Okés! Szerkesztve: 2013. Augusztus 30. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Ez marha jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Rog, ez óriási. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. (szerkesztve) Táblás McClane megint jó szolgálatot tett. Legalább újra kapott egy kis plusz pénzt a hirdetgetésért. Szerkesztve: 2013. Augusztus 30. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Itt vagyok, remélem, a többiek is befutnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Én is itt vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. (szerkesztve) Ismétlésképpen a teendő annyi hogy körül kell írni (vagy megnevezni bár ilyen kevés akad) hogy az adott hang mitől ered vagy milyen szituban hallható. Ha valamelyik nem megy akkor egy-egy az adott hangra jellemző szóval akár be is segíthetek. Szerkesztve: 2013. Augusztus 30. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
P.I.D. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Beugrott, hogy itt kéne lennem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. (szerkesztve) Engem meg el akartak tántorítani a kvíztől. Egy ismerős hívott volna csocsózni de ledumáltam róla. Szerkesztve: 2013. Augusztus 30. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Mehet. Legalább aki késett az ideért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Így én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Köszi a kvízt Rog remek volt még akkor is, ha nem voltam itt végig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. (szerkesztve) Szívesen Mindenkinek! Én is köszi a játékot és gratuláció Nabo és Ody! :clap: Tehát a pontok röviden: Nabo: 9 pont Ody: 3 pont Plusz gratuláció a többieknek is! Meg elnézést a felmerült bakikért. Szerkesztve: 2013. Augusztus 30. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Én nem emlékszem bakikra. Gratula Nabonak a győzelemhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Én nem emlékszem bakikra. Volt kettő rövid ideig tartó privátban hagyás és egy rosszkor betett videó de végül is ezek nem vészes dolgok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Ezek valóban nem vészes dolgok Köszi a kvízt, igazán tanulságos volt! Pl. az, hogy a zenén, a fénykardok és lézerfegyverek zúgásán, a TIE-vadászok sikításán és Vader lélegzésén kívül mennyi fura és felismerhetetlen hangeffektet tartalmaznak a filmek, amire az ember oda se nagyon figyel Nabo, nagyon jól ment a játék, gratula, és Odynak is a pontszerzésért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. (szerkesztve) Köszi a kvízt, Szívesen! Plusz köszi mindenkinek a részvételt. Szerkesztve: 2013. Augusztus 31. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. (szerkesztve) P*csába hogy nem bírok ügyelni erre a "szerkeszteni akarok de válaszolni sikerül" dologra! Valahogy csak oda kéne figyelnem már! Még egyszer bocs! Szerkesztve: 2013. Augusztus 31. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Nabo, nagyon jól ment a játék, gratula, és Odynak is a pontszerzésért Nabo tényleg nagyon vágta a dolgokat. Gratulálok neki mert néha igen nehéz volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Pedig nem akartam nagyon nehézre. Sajna alábecsültem egyes hangzatokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Nem baj ha nehéz, annál jobban kell figyelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Köszi a kvízt Rog! Sajnos úgy fest, ez nem az erősségem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. No, visszaolvastam a kvízt, nagyon jó lehetett! Gratula Rog, és persze a győztesnek is! Jó pár meg tudott volna fogni, szerintem. Így önmagukban a hangok elég trükkösek. Sajnos nem tudtam részt venni benne, mert a hetem annyira össze-vissza, hogy még az sem biztos sokszor, ami a következő percben történik (kis túlzással, no ). Az utolsó pillanatig vártam, aztán az utolsó pillanatban még otthon sem voltam. Na majd legközelebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Én is köszönöm a kvízt, Rog! Sajnos közben mennem kellett, és nagy sikereket nem értem el, de attól még nagyon tetszett. Talán egy kicsit hosszabb részlet minden esetben segített volna, de az is lehet, hogy nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Én sem tudtam sajna részt venni rajta, de kiszámíthatatlanság miatt nem is ígértem fűt-fát arról, hogy benne vagyok-e vagy sem. Így visszanézve, kezdetlegessége ellenére felettébb rendhagyó kis kvíz volt Rog, gratula ! Ha lesz még ilyesmi igyekszem nem kihagyni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.