Hozzászólás ideje: 2011. Október 18.13 éve Ezzel kapcsolatban akkor beszéljük meg, kinek hánytól lenne jó? Felőlem lehet 6-tól is pl., vagy amikor nektek jó, annyi a kérésem, hogy olyan 10-ig fejeződjön be, tehát nem is tudom, mondjuk 18:00 és 20:30 között állapodjunk meg egy kezdési időpontban. Nekem este 7-től bármikor jó.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 18.13 éve Ha nem jön semmi közbe akkor én tuti jövök. Nem mintha várható lenne addigra egyéb program de sose lehet tudni.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 18.13 éve Donát! Majd ha fiksz a játék címe írd meg, és megcsinálom a topikot.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 18.13 éve Nekem jó lesz a kreatív "Esti kvíz Donáttal", és akkor hirdessük már meg 7-től, ha a többségnek ez megfelel.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 21.13 éve Gondoltam jelzem, hogy a kvíz elkészítése során a filmek mellett minimális mértékben a wookiepédiára is támaszkodtam.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 21.13 éve Ody, majd ha megnyitod a topikot, légyszives az elejére másold már be az előzőnek a nyitószövegét is! Köszi!
Hozzászólás ideje: 2011. Október 22.13 éve Én már nagyjából itt vagyok, de sajnos feltorlódtak a tennivalók, és még nem végeztem, így közben néha biztos eltűnök majd egy kicsit, ami nem a legjobb, de ez van. Tele van a ház gyerekkel, és várják a vacsorát, ami töki pompos lesz + nekem forralt bor.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 22.13 éve Vagyok, mert előbb befejeztük a tréninget, és elértem a korábbi vonatot. Igyekszem lenni is
Hozzászólás ideje: 2011. Október 22.13 éve Nem sokára kezdünk. Mindenki ideér, remélem, aki jelentkezett.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 22.13 éve Oldie, idéznék az EpII nyitószövegéből: There is unrest in the Galactic Senate. Several thousand solar systems have declared their intentions to leave the Republic. Solar systems = csillagrendszer. Ha a csillagrendszer = galaxis, akkor a Star wars nem csak egy galaxisban játszódik, tehát az, hogy a HCS egyetlen egy galaxishoz sem kötődik, helyes.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 22.13 éve Ide értem, csak órákat késtem (), de szerintem kihagyom. Az éjjel két órát aludtam, délután háromkor értem haza, és most éledtem fel. Nem vagyok egy tip-top. Azért nézem, hátha hozzá tudok szagolni.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 22.13 éve Ide értem, csak órákat késtem (), de szerintem kihagyom. Az éjjel két órát aludtam, délután háromkor értem haza, és most éledtem fel. Nem vagyok egy tip-top. Azért nézem, hátha hozzá tudok szagolni. Már vártalak.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 22.13 éve Oldie, idéznék az EpII nyitószövegéből: There is unrest in the Galactic Senate. Several thousand solar systems have declared their intentions to leave the Republic. Solar systems = csillagrendszer. Ha a csillagrendszer = galaxis, akkor a Star wars nem csak egy galaxisban játszódik, tehát az, hogy a HCS egyetlen egy galaxishoz sem kötődik, helyes. A Solar syste az Naprendszert jelent. A star system a csillagrendszer.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 22.13 éve A Solar syste az Naprendszert jelent. A star system a csillagrendszer. Ott a pont.A nyitószöveg hibás kifejezéssel élt.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 22.13 éve A Solar syste az Naprendszert jelent. A star system a csillagrendszer. Áhá. Értem. Akkor ma is tanultam valamit. Még egyszer elnézést.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.