Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Ezzel kapcsolatban akkor beszéljük meg, kinek hánytól lenne jó? Felőlem lehet 6-tól is pl., vagy amikor nektek jó, annyi a kérésem, hogy olyan 10-ig fejeződjön be, tehát nem is tudom, mondjuk 18:00 és 20:30 között állapodjunk meg egy kezdési időpontban. Nekem este 7-től bármikor jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Ha nem jön semmi közbe akkor én tuti jövök. Nem mintha várható lenne addigra egyéb program de sose lehet tudni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Donát! Majd ha fiksz a játék címe írd meg, és megcsinálom a topikot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Nekem jó lesz a kreatív "Esti kvíz Donáttal", és akkor hirdessük már meg 7-től, ha a többségnek ez megfelel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Nekem megfelel a 7 órai kezdés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 19. Nekem is jó, maximum nem maradok végig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Gondoltam jelzem, hogy a kvíz elkészítése során a filmek mellett minimális mértékben a wookiepédiára is támaszkodtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Ody, majd ha megnyitod a topikot, légyszives az elejére másold már be az előzőnek a nyitószövegét is! Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. És végül is marad 7 óra a kezdési időpont? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Igen, 7től kezdünk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Aki megérkezik, jelentkezzen be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Aki megérkezik, jelentkezzen be. Igyekszem ideérni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hú bazze majdnem elfelejtettem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Én már nagyjából itt vagyok, de sajnos feltorlódtak a tennivalók, és még nem végeztem, így közben néha biztos eltűnök majd egy kicsit, ami nem a legjobb, de ez van. Tele van a ház gyerekkel, és várják a vacsorát, ami töki pompos lesz + nekem forralt bor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Igyekszem majd összevárni az embereket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Vagyok, mert előbb befejeztük a tréninget, és elértem a korábbi vonatot. Igyekszem lenni is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Én is vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Én is ide tekintgetek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Kezdünk már? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Nem sokára kezdünk. Mindenki ideér, remélem, aki jelentkezett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Én szorgalmasan nyomom az F5-ot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Közben én is beestem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Jöttem én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Köszönöm, hogy ilyen sokan itt vagytok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Oldie, idéznék az EpII nyitószövegéből: There is unrest in the Galactic Senate. Several thousand solar systems have declared their intentions to leave the Republic. Solar systems = csillagrendszer. Ha a csillagrendszer = galaxis, akkor a Star wars nem csak egy galaxisban játszódik, tehát az, hogy a HCS egyetlen egy galaxishoz sem kötődik, helyes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Ide értem, csak órákat késtem (), de szerintem kihagyom. Az éjjel két órát aludtam, délután háromkor értem haza, és most éledtem fel. Nem vagyok egy tip-top. Azért nézem, hátha hozzá tudok szagolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Ide értem, csak órákat késtem (), de szerintem kihagyom. Az éjjel két órát aludtam, délután háromkor értem haza, és most éledtem fel. Nem vagyok egy tip-top. Azért nézem, hátha hozzá tudok szagolni. Már vártalak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Oldie, idéznék az EpII nyitószövegéből: There is unrest in the Galactic Senate. Several thousand solar systems have declared their intentions to leave the Republic. Solar systems = csillagrendszer. Ha a csillagrendszer = galaxis, akkor a Star wars nem csak egy galaxisban játszódik, tehát az, hogy a HCS egyetlen egy galaxishoz sem kötődik, helyes. A Solar syste az Naprendszert jelent. A star system a csillagrendszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. A Solar syste az Naprendszert jelent. A star system a csillagrendszer. Ott a pont.A nyitószöveg hibás kifejezéssel élt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. A Solar syste az Naprendszert jelent. A star system a csillagrendszer. Áhá. Értem. Akkor ma is tanultam valamit. Még egyszer elnézést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.