Hozzászólás ideje: 2013. Október 15.11 éve Akkor majd igyekszünk belehúzni. Már eldöntöttem hogy a helyes válasz jóváhagyása után berakom az új feladványt és nem irkálgatom be előtte hogy jön a következő. Ezt a múltkorinál is így kellett volna csinálnom, Utólag totál feleslegesnek éreztem a figyelmeztetgetést. Szerkesztve: 2013. Október 15.11 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2013. Október 16.11 éve Ez a megoldás biztos segíteni fog, hogy jobban pörögjön a játék.
Hozzászólás ideje: 2013. Október 17.11 éve Ááá, elő kéne szedni Kukori és Kotkodát. Meg kell mondjam nekik, hogy rendben, igyekszem itt lenni.
Hozzászólás ideje: 2013. Október 18.11 éve Sajnos nekem ezúttal is kimarad, mert elutazom a mai nap folyamán. A reklám zseniális!
Hozzászólás ideje: 2013. Október 18.11 éve Rog, köszi szépen a kvízt! Ez mos sokkal jobb volt, mint a múltkor. Csak kicsit volt hosszabb egy óránál, és a feladványok is megfejthetőek voltak, részben még nekem is.
Hozzászólás ideje: 2013. Október 18.11 éve Én is köszönöm, s egyben jelentkezem a következőre. Gratula a pontszerzőknek!
Hozzászólás ideje: 2013. Október 18.11 éve Szívesen mindenkinek! Igyekeztem jobban megerőltetni magam. Szerkesztve: 2013. Október 18.11 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2013. Október 18.11 éve Köszi Rog! Így beesve főleg jót teljesítettem. Gratula mindenkinek. Bocs' ha kicsit késtem.
Hozzászólás ideje: 2013. Október 18.11 éve Neked is szívesen! Bizony jól lehagytad a többieket. Szerkesztve: 2013. Október 18.11 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2013. Október 18.11 éve Bármennyire is az egyik kedvencem a SW univerzum, ennyire sosem fogom vágni.
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16.10 éve Gondoltam végzek egy gyors közvélemény-kutatást, hogy megtudjam, vajon lenne-e kedvetek egy kis kvízhez. Látom régebben gyakran voltak össznépi találgatások, szóval ha van bennetek hajlandóság, és meg tudunk beszélni egy közös időpontot, amikor mindenki ráér, szívesen rendezek egy kis versenyt. Mit szóltok hozzá?
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16.10 éve Naná hogy benne lennék, a Rog féle kvízből kimaradtam a jómúltkor, így a Jedi-Sith háború volt eddig az egyetlen kvízélményem itt. Ha jó a csapat, a játék sem lehet már rossz.
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17.10 éve @Pildi Mindenképpen a hat film témájában tervezem, és már az is kezd körvonalazódni, hogy pontosan milyen fajta vetélkedő lesz. Nem szeretném, a korábban már "unásig ismételt" kérdéseket elővenni, ezért úgy gondoltam hogy egy kép (részlet) felismerős feladattal kezdhetnénk. Olyannal mint amit Ody is csinált a TCW-ből, csak ez a hat filmből lenne. Aztán lenne egy másfajta feladat is, de az meglepetés. Egyébként örülök hogy ilyen lelkesek vagytok. Illetve a kérdésem tőletek, akik eddig jeleztétek hogy benne vagytok, mikor lenne nektek jó időben? Szerkesztve: 2015. Augusztus 17.10 éve - Jar-Jar Binks
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.