csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 2. (szerkesztve) Köszi! Érdekes,ahogy kerestem, nem is találtam a neten... Érdekes; zsúfoltnak érezték? Szerkesztve: 2015. November 2. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Nem tudom, de szerintem gáz, hogy nem ugyanolyan mint az amcsi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 2. A nagy Star Wars stréber németek úgy tűnik ilyen olcsójánosok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Még jó, hogy nem nálunk ilyen,menne a köpködés rendesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Így is megy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Az ilyen változtatásokhoz nem kell engedélyt kérni a Disney-től? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Ez a német plakát jobban tetszik, mint az eredeti. Nem olyan zsúfolt, és ha jól láttam, Kylo Ren kicsavart kezét is eltüntették róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Ez a német plakát jobban tetszik, mint az eredeti. Nem olyan zsúfolt, és ha jól láttam, Kylo Ren kicsavart kezét is eltüntették róla. BB8 mintha kicsit lógna a levegőben a képen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Nekem is jobban tetszik ez a poszter, így, hogy nem olyan zsúfolt. Persze az eredeti változattal sincs bajom, de így olyan harmonikusabb. Nincs rajta fölösleg, csak a fontos szereplők. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 8. Üdv pajtosok. Mostantól inkább itt leszek vendég, bár aki már látta a filmet vagy tudja a biztos tartalmat, majd beírhatja ide mennyire tetszett neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 8. Én még maradok a sötét oldalon. De gratulàlok a döntéshez Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 8. Köszi. Vajon lesz sajtóvetítés az USA -ban? Mert akkor már legalább 4-5 nappal a premier előtt el leszünk árasztva kritikákkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 8. Ody, az erő legyen veled Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Egy hihetetlenül jó interjú Abrams -el! Sok mindenre választ kapunk belőle! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Hú, most olvastam el, elképesztően pozitív hangulat lengi körbe az interjút! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 10. RIP Daniel... Pár napja megnézte a filmet, majd békében eltávozott https://www.facebook.com/ashleycohagan/posts/10101585988842828 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 10. RIP Daniel... Pár napja megnézte a filmet, majd békében eltávozott https://www.facebook.com/ashleycohagan/posts/10101585988842828 Örülök, hogy láthatta. Szomorú történet, de egy kedves és nagyvolnalú gesztus biztos szebbé tette utalsó napjait. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Én a helyében lehet hogy nem néztem volna meg mert utána biztos sajnáltam volna hogy nem láthatom a folytatást. Gondolom ő is sajnálta valamennyire. A WIRED-es cikk nekem is tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Nem értek egyet, mert biztos vagyok benne, hogy így boldogan távozott. RIP Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Nyugodjék békében. Sajnos, mikor olvastam, hogy a korábbi esetekben mi történt, sejtettem, hogy hasonló lesz itt is a történet (a kedvezményezettek a nézést követően viszonylag gyorsan eltávoztak.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 10. (szerkesztve) Nem értek egyet, mert biztos vagyok benne, hogy így boldogan távozott. Szerintem felesleges itt az egyetértéssel foglalkozni mert a boldogsága azonban még nem feltétlenül zárja ki hogy talán sajnálta hogy nem láthatja a folytatást. Afféle "üröm az örömben" effektus azért még felléphetett nála. Amúgy én is úgy vagyok vele már jó ideje hogy boldog lett attól hogy láthatta csak épp nem írtam. Szerkesztve: 2015. November 10. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Nyugodjek bekeben Sajnalatos, hogy elhunyt, legalabb boldogan hagyta el a vilagot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Hú, most olvastam el, elképesztően pozitív hangulat lengi körbe az interjút! Jó észrevenni, hogy Abrams nagyon érti a dolgokat és az SW -t. Remélem ez a filmből is visszaköszön majd! Tudja, hogy nem elég felskiccelni pár TIE fightert, ide mélyebb dolgok kellenek. Nyugodjék békében. Sajnos, mikor olvastam, hogy a korábbi esetekben mi történt, sejtettem, hogy hasonló lesz itt is a történet (a kedvezményezettek a nézést követően viszonylag gyorsan eltávoztak.) Tipikusan az az eset, hogy már nem maradt miért élnie. Teljesült az utolsó kívánsága, így boldogan adhatta át magát az elmúlásnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Tipikusan az az eset, hogy már nem maradt miért élnie. Teljesült az utolsó kívánsága, így boldogan adhatta át magát az elmúlásnak. Nekem is ez jutott eszembe. Ez valahol szép, valahol végtelenül szomorú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Kicsit eszembe juttatta oldie -t. Bár nem tudom az utolsó időkben mi foglalkoztatta, de biztos kíváncsi lett volna a filmre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Jó észrevenni, hogy Abrams nagyon érti a dolgokat és az SW -t. Érdekes, hogy egy rakás olyan dolgot is elmondott az SW-ről, ami nekem is tetszik de igy ilyen kerek formában még nem fogalmazódtak meg bennem. Például hogy az SW előnye, hogy képes jelezni, hogy a világa sokkal nagyobb mint amit ténylegesen bemutat nekünk. Az ep.4 már felkeltette az érdeklődést egy rakás olyan téma iránt, ami csak alig pár szóban hangzott el (Klón háború, Uralkodó stb.). Ebből az interjúból egyértelmű, hogy egy nagyon értelmes ember aki rengeteget agyalt ezeken a filmeken és nagyon jól megértette, hogy mitől jók. Bár a filmet még nem láttam, de már elkezdtem aggódni, hogy vajon az utódai is majd ennyire értik-e, hogy mitől jó a Star Wars. Főleg az ep.9-től félek. Annak kéne a legnagyobbat szólnia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 10. (szerkesztve) Azt is mondja, hogy sok mindenre most se lesz válasz, elindítanak dolgokat. Lehet majd agyalni. Ami pedig a folytatásokat illeti ő mint executive bőven benne lesz. Pl. most is elárulta, hogy Rian Jhonsson -t meghívta az EPVII forgatására, hogy lássa miről is van szó. Aztán Johnsson felhívta ha volt valami kérdése. Szóval nem magától írt egy folytatást Rian (ettől féltem ezelőtt), hanem kapott egy sztori vázat JJ -től és kidolgozta. Remélem minden klappolni fog a későbbiekben is. Szerkesztve: 2015. November 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Rian-tól meg az ep.8-tól nem is tartok igazán. Kifejezetten kiváncsi vagyok mit fog összeütni. Viszont a Jurassic World nálam csak egy jó popcorn meg nosztalgia mozi, de egy hajszállal se több. Picit ijesztő, hogy annak a rendezője csinálja az ep.9-et. Remélem sokan fogják majd Trevorrow kezét: Kennedy, Abrams és Rian is ott lesz gondolom hogy tényleg ütős fináléba fusson a trilógia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 10. KEnnedy egy interjúban ódákat zengett Trevorrow -ról, és már nagyon régóta szeretne vele együtt dolgozni. Ha ő lát benne spirituszt akkor hajrá. Én is láttam a Jurrassic -ot és tetszett. Őszintén megvallva annál többet amit Colin kihozott belőle szerintem nem igazán lehet. De biztos ott lesznek mellette a többiek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.