Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Mi a véleményed az első Star Wars teaserről? 52 felhasználó szavazott

1. 1. Mi a véleményed az els? Star Wars teaserr?l?

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem az Ep IV-V-VI-ból lesznek majd képek, amolyan felvezetésként, majd utána jönnek az új TIE vadászok, a Falcon, Ridley meg a többiek. :)

Hozzászólás ideje:

Én arra számitanék, hogy mivel az új filmben eleve vannak régi trilógiás elemek (Falcon, Tie) ezért nem lesz idézés a trilógiából. Már csak azért sem, mert a legtöbb néző nem fan és nem vágja kivülről a régi filmek összes képkockáját. Igy ha a régi trilógiával nyitunk és aztán láttunk Falcont meg Tie vadászokat -ahogy a leirások szólnak- akkor nem fogják tudni hogy mi van a régi filmekből és mi az újból.

Hozzászólás ideje:

Szerintetek ha az új trailer első 80 másodpercében az öreg Jar Jart mutatnák, amint forgócsigát egyensúlyoz az orrán, az mennyi hozna a konyhára?

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a kiválasztott mozikban történő vetítés az első parasztvakítás, amivel közel 100 milliárd Star Wars rajongó figyelmét keltették fel 1 másodperc alatt.

Persze, hogy minden mozi agyba-főbe fogja játszani, csak lesz pár nap eltérés. Először bedobják a gránátalmát a kiválasztott 5 moziban, utána pedig mindenki mindenhol meg tudja majd nézni.

Azért csinálják ezt, mert mutatni akarják, ahogy sorokba tömve kígyóznak a rajongók a kiválasztott pár mozi előtt. Ez a színház azoknak szól, akik még kevésbé aktívak. Kell a híradóba a vágókép és a narráció, hogy 10 millió ember áll tömött sorokban XY város mozija előtt, hogy láthassa az ÚJ STAR WARS FILM trailerét.

Ennyi és hapci.

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Nagyon várom már, annyira nehéz elképzelni, hogy új Star Wars-os filmjeleneteket látok majd, ahogy nézem sokan vagytok még így vele, ezért is lesz nagy vízválasztó ez a trailer :)

Örülök, hogy 88 másodperces lesz, abba sok minden belefér, még akkor is ha esetleg lesznek bevágások a korábbi részekből.

Hozzászólás ideje:

No akkor bőven van mire várnunk. :rock:

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

88 mp az iszonyú sok. Azt hittem először csak valami nagyon pár mp-es jön majd.Annó az EP3nál volt olyan is, és azt is vagy 1000x megnéztem. :)

Hozzászólás ideje:

Egyszerre rohadtul örülök, hogy kijön egy ilyen hosszú teaser, (bár ez inkább trailer )de talán még jobb lenne ha inkább csak csöpögtetnék. :D

Aztán lehet hogy visszaemlékezős lesz, és a 80%a a régi részekből lesz összevágva, és lesz egy 18 mp új jelenet. :D

Hozzászólás ideje:

88 másodperc nem kevés. És ilyen hype mellett ütösnek kell lennie!

Nem lehet olyan; hogy "régi részek montázs" majd a fél percig a "levágott kéz", "majd falcon" gif és "logó"..

Legalábbis reméljük! ;)

Én nagyon örülnék ha csak újdonság lenne. Persze az "elsötétülő képek stílus" is komoly képkocka spórolás és hossz növelés is egyben.

Remélem nagyon jó lesz és itt is felforr a Florrum; Fórum.. :D

Hozzászólás ideje:

Tessék már visszaolvasni, pár hsz-szel korábban tettem be.

Ééés? :P Akkor én már nem linkelhetem be? :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Akkor még az sw.hu fórumán zizegtetek. A teaser után mindenki elégedett volt akkor? :)

60 second 'STAR WARS: THE FORCE AWAKENS' teaser reportedly airing during one of the three NFL games TOMORROW!

https://twitter.com/SuperheroFeed/status/537645370260856832/photo/1

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Valami chat felületen zizegtünk akkor. Azt tudom, hogy nem volt mindenki elégedett, valaki kifogásolta, hogy a végzet hegye ott van Mustafarom, mások azt kifogásolták, hogy Palpatine-ról már a trailerben kiderül, hogy ő Darth Sidious. Valami ilyesmin rugóztak akkor a mindent értő fanboyok.

Hozzászólás ideje:

Akkor még az sw.hu fórumán zizegtetek. A teaser után mindenki elégedett volt akkor? :)

60 second 'STAR WARS: THE FORCE AWAKENS' teaser reportedly airing during one of the three NFL games TOMORROW!

Nos akkor lehet, már holnap kapunk egy tv rippet! :clap::yes:

Valami chat felületen zizegtünk akkor. Azt tudom, hogy nem volt mindenki elégedett, valaki kifogásolta, hogy a végzet hegye ott van Mustafarom, mások azt kifogásolták, hogy Palpatine-ról már a trailerben kiderül, hogy ő Darth Sidious. Valami ilyesmin rugóztak akkor a mindent értő fanboyok.

Azért az is igaz, hogy szinte mindenki nagyon izgatott volt. :) Fanyalgók meg mindig is lesznek.

Hozzászólás ideje:

Most akkor hogy is állunk a másodpercekkel? Mégsem 88 sec lesz?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.