Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. nyilván, de hol van Vader sziluettje? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. (szerkesztve) Ha még most se látod akkor felejtős a dolog. Nem, nem látom. És nem nem is értem.. Donát is nevet már, én meg ráncolom a h omlokom.. Szivattok? Szerkesztve: 2015. Április 19. - csoli1138 Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Nem, nem látom. És nem nem is értem.. Donát is nevet már, én meg ráncolom a homlokom.. Szivattok? Arról van szó, hogy Anakin árnyéka olyan, mintha a majdani Vader-é (páncéllal) lenne. Ennek oka tulajdonképp egy kis optikai csalódás és egy nagy adag kreativitás a készítők részéről. Anakin frizurájában hátul lóg az a valami (nem a padawan-tincs, hanem a másik) és az vet furcsa árnyékot. Szerintem legalábbis ez lesz itt a téma. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Ez olyan, mint az Illuminati ha bele akarod látni benne lesz ha nem, nem. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Lehet..Én többször meglátom Vader jegyeit Anakinban, mikor a sötét tónusú jedi ruháját látom, vagy a vállánal a köpeny esését, főként mikor háttal van, nagyszerű, hogy ezekre figyeltek. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. A poén, h az a tincs már Obi-Wan fején is ott volt az Ep1-ben. Előrelátás a készítők részéről, vagy az adta az ötletet? Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. A poén, h az a tincs már Obi-Wan fején is ott volt az Ep1-ben. Előrelátás a készítők részéről, vagy az adta az ötletet? Szerintem inkább később jöhettek rá, az Ep.2-nél. Lehet tényleg meglátta vki, hogy hasonló árnyékot vet vhol ez a haj és beugrott neki, hogy stílusos lenne betenni a filmbe. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. nyilván, de hol van Vader sziluettje? Nyugi, én sem látom. Régen is hallottam már hogy itt Vader sziluettje rajzolódik ki, de mindenre hasonlit az árnyék csak Vaderre nem. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Lassan olyan lesz ez, mint a kék-fehér-arany-fekete ruha. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Nyugi, én sem látom. Régen is hallottam már hogy itt Vader sziluettje rajzolódik ki, de mindenre hasonlit az árnyék csak Vaderre nem. hálisten! .. Lassan olyan lesz ez, mint a kék-fehér-arany-fekete ruha. Na attól @gyf@szt kaptam..Számomra az sem színváltós..(nálam az arany-fehér és jónapot...) Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Na attól @gyf@szt kaptam..Számomra az sem színváltós..(nálam az arany-fehér és jónapot...) Na igen, az egy ritka nagy hatásvadász baromság volt. Itt legalább tényleg arról van szó, hogy valaki vagy látja az ott lévő árnyékban Vader-t vagy nem. Nem mondjuk Paint-ben valaki odaügyeskedte az árnyék helyett a vödörfejű kollégát egy az egyben. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Nem mondjuk Paint-ben valaki odaügyeskedte az árnyék helyett a vödörfejű kollégát egy az egyben. Ja! micsoda kontár munka volt az a posztereken.. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Most már én is láttam hogy tudtam mikor kell nézni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Ugye, hogy hasonlít Frenkie? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Ugye, hogy hasonlít Frenkie? Persze, teljesen. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 7. Pedig nem is.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Tegnap volt a film a viasat3 -mon és az elején már nem volt ott a FOX logó, hanem az új fanfár és kezdés. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Az AXN-en is így volt mindegyik film esetében kivéve az Egy új reményt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Október 4. Hozzászólás ideje: 2016. Október 4. Van valami fura ebben a videóban, de vajon mi? http://www.youtube.com/watch?v=WFjQUUcDPj4 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 4. Hozzászólás ideje: 2016. Október 4. Hogy a veje halálának zenéje is tök jól passzol ide? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 4. Hozzászólás ideje: 2016. Október 4. (szerkesztve) Illik rá. Esküszöm egy másodpercre még nem is tudtam, hol a hiba! Dzséjt! Csak unokavő..ha van olyan? Szerkesztve: 2016. Október 4. - csoli1138 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 4. Hozzászólás ideje: 2016. Október 4. Illik rá. Esküszöm egy másodpercre még nem is tudtam, hol a hiba! Dzséjt! Csak unokavő..ha van olyan? Miért? Anakinnak a veje Han, legalábbis utolsó információim szerint Leia nem az unokája. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Október 6. Hozzászólás ideje: 2016. Október 6. Tényleg nagyon passzentos az a mjuzik ama jelenet alá. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 7. Hozzászólás ideje: 2016. Október 7. (szerkesztve) Miért? Anakinnak a veje Han, legalábbis utolsó információim szerint Leia nem az unokája. Akkor félreértés. Én Shmi-ből indultam ki, hiszen Ő hal meg a jelenetben. Szerkesztve: 2016. Október 7. - csoli1138 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. A hajót féltette. Gondolom még élénken élt a fantáziájában a 10 évvel azelőtti eset, és az, hogy milyen nehéz volt ott hagyni azt az átkozott porfészket. Igen, de tíz évvel azelőtt azért volt nehéz elmenni, mert a hajónak nem volt hiperhajtóműve, de maga a hajó a Tatooine-on nem volt veszélyben. Jól is nézett volna ki, ha abban lett volna, miután a királyi testőrség tagjai és egy Jedi padawan is volt ott. Meg őszintén szólva, ha valaki el akarja lopni a hajót, R2-val együtt viszi el. Azért R2 nem éppen egy droideka. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Igen, de tíz évvel azelőtt azért volt nehéz elmenni, mert a hajónak nem volt hiperhajtóműve, de maga a hajó a Tatooine-on nem volt veszélyben. Jól is nézett volna ki, ha abban lett volna, miután a királyi testőrség tagjai és egy Jedi padawan is volt ott. Meg őszintén szólva, ha valaki el akarja lopni a hajót, R2-val együtt viszi el. Azért R2 nem éppen egy droideka. De legalább értesíthető őket, ha meg akarják lovasítani. Azért nem olyan messzire parkoltak le. (bár parkolhattak volna közelebb is, szó mi szó.) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Meg a hajón is mondhatták volna R2-nak, hogy maradjon ott. De mondok egy merészebbet: becsukhatták volna a rámpát. A Star Warsban miért hagyja mindenki nyitva a hajók rámpáját? Nem csoda, hogy a Falcont is ellopták Hantól. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 4. Ne feledjétek, holnap jön az EPII az RTL Klubon. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. November 4. Hozzászólás ideje: 2017. November 4. Talán megint a Blu-Ray verziót veszik elő mint a múlt héten a TPM esetében. Akkor a CG Yodás verziót adták nem pedig a bábosat. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.