Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Márpedig az börtön volt, elhiheted, nézd csak meg újra. Nem az volt, hanem a Jedi templom. Jól emlékeztem. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Nem az volt, hanem a Jedi templom. Jól emlékeztem. Tényleg, én is most néztem meg. Annyira biztos voltam benne, hogy ott vannak. De attól még Aurra odakerült. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Hozzászólás ideje: 2011. December 14. De attól még Aurra odakerült. Épp ez az, hogy a jelek szerint nem. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Tényleg, én is most néztem meg. Annyira biztos voltam benne, hogy ott vannak. De attól még Aurra odakerült. De ha Bane megtudta onnan szöktetni Aurát, akkor minek kellett a túszejtés Ziro kiszabadításához? Oké, az igaz, hogy Aura egy szellőzőcsövön is átfér, Ziro-nak meg nehezére esne egy ilyen mutatvány, de akkor is... Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Én sem értem. De ez a hivatalos álláspont jelenleg, hiszen Filoni is ezt mondta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Hozzászólás ideje: 2011. December 14. De ha Bane megtudta onnan szöktetni Aurát, akkor minek kellett a túszejtés Ziro kiszabadításához? Oké, az igaz, hogy Aura egy szellőzőcsövön is átfér, Ziro-nak meg nehezére esne egy ilyen mutatvány, de akkor is... Főleg ha Aurra sose volt abban a börtönben. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Főleg ha Aurra sose volt abban a börtönben. Egyszer járt ott, amikor Ziro felbérelte őt Legalábbis Ahsoka második látomása szerint, de persze lehet, hogy nem volt pontos Viszont hogyha nem oda vitték Aurát, akkor honnan szöktette meg őt Bane? A Jedi templomból? Másodszor is betört oda? Na neeeee... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Viszont hogyha nem oda vitték Aurát, akkor honnan szöktette meg őt Bane? A Jedi templomból? Másodszor is betört oda? Na neeeee... De ki mondta, hogy Aurrát megszöktette bárki is? Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Hozzászólás ideje: 2011. December 14. De ki mondta, hogy Aurrát megszöktette bárki is? Filoni maga Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Ez számomra is hiányosság, nekem kevés az, hogy "megszökött", pedig nagyon valószínű, hogy többet nem fogunk megtudni erről. Hasonló a lenne a helyzet, ha Filoni minden konkrétum nélkül azt nyilatkozná, hogy Boba, Bossk, Poggle és a többiek megszöktek a börtönből, többet nem lesz róla szó, a következő részben pedig már szabadok lennének. Gondolom az se jönne be az embereknek. Hiába volt már szöktetős sztori, engem pl. nagyon érdekelt volna, miként is jutott ki Aurra. Az Eval Plans remekül be tudta volna ezt mutatni, a 2 droid zöldséges kalandja helyett... Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. (szerkesztve) De ki mondta, hogy Aurrát megszöktette bárki is? Jaaa, gondolom arra gondolsz, hogy a sorozatban nem mondta ki senki, ééértem. Végülis kit érdekel mit mond az, aki az egész The Clone Wars projektet vezeti. De igen, a sorozatban valóban nem mondta senki egy szóval sem. De valahogy meg kellett onnan szöknie. Vagy külső segítséggel, vagy anélkül. A rajongói kérdésekre Filoni úgy válaszolt, hogy Cad Bane szöktette meg Aurra Singet még a Hostage Crisis előtt, ennyi. A Jedi Templom pedig nem börtön, szóval valószínűleg nem ott tartották fogva, csupán átmenetileg vitték oda kihallgatni, vagy valami. Ebből a szempontból Darth Sky-al értek egyet. Szerintem is sokkal jelentősebb esemény lett volna Aurra Sing szökése, mint a két droid bevásárlókörútja. Persze mondhatnád azt, amit szoktál, hogy ugyan ez kit érdekel, meg hasonlók, de azért valamilyen szinten fontos. Az olyan néző, aki nem olvas mindennek utána, az nem tudhatja, Aurra Sing hogy került oda. Mi igen, gondolom azért mert az ő karaktermodellje már készen volt és gondolták felhasználják. Ha teszem azt a következő részben felbukkanna Wat Tambor akkor azért benned is megfogalmazódna a kérdés, hogy hééé, őt nem kapták el? Mit keres itt? Hogyan jutott ki? Szerk.: Todo 360-nál ugyanez volt a helyzet. A Holocron Heistben megsemmisült. Amikor pedig ismét felbukkant ne mond, hogy téged kicsit sem érdekelt, hogy került elő újra. Egy átlag néző nem olvassa az episode guide-ot, tehát sohasem tudja meg, hogy Todót Anakin építette újjá és tőle szökött meg. Bane hajójára ugyanez vonatkozik, a Childen Of The Force-ban lefoglalták, de Bane elszökött, hogy került vissza hozzá? Gyanítom, hogy Todo vitte el neki, de érted, mire akarok kilyukadni. Szerkesztve: 2011. December 15. - KisKósa Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. (szerkesztve) Ezért mondtam, hogy ez a dolog Sing-gel és -jó hogy mondod KisKósa- Todo-val is "be lett nézve". Egy kis lustaság(pl.:karaktermodellek igen) és már meg is van a baki. De javítható lenne még mindig; Így, hogy Bosskra és Bobára visszatérnek, káromkodna egyet Bane, hogy "ej már megint, mint mikor Aurra-ért jöttem", "Todo, te meg gyere már másodszor nem bizos, hogy visszatalálsz hozzám" Nem is lenne karakter-idegen, mert szokott morogni Bane és én is elégedettebb lennék egy fél mondatos epguide-beli utalásnál. Persze mit várok én azoktól akik Argyus és Slick árulását kommentálják a részben, Krell Jedi-tábornokét meg nem... Szerkesztve: 2011. December 15. - csoli1138 Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Filoni kommentárja a Mon Cala trilógiához http://www.starwars.com/watch/battle_of_mon_cala_commentary.html Remélem a többi szálho is lesz Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Filoni kommentárja a Mon Cala trilógiához http://www.starwars.com/watch/battle_of_mon_cala_commentary.html Remélem a többi szálho is lesz Említ pár érdekességet, például hogy láthatunk még karkarodonokat, méghozzá a szárazföldön, még ebben az évadban. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Említ pár érdekességet, például hogy láthatunk még karkarodonokat, méghozzá a szárazföldön, még ebben az évadban. Azt mégis hogy kell elképzelni? Az uszonyaikkal vonaglanak a parton, vagy esetleg van belőlük kétéltű alfaj is? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Azt mégis hogy kell elképzelni? Az uszonyaikkal vonaglanak a parton, vagy esetleg van belőlük kétéltű alfaj is? Alapból kétéltűek, hiszen egy űrutazó népről beszélünk. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. (szerkesztve) Azt mégis hogy kell elképzelni? Az uszonyaikkal vonaglanak a parton, vagy esetleg van belőlük kétéltű alfaj is? Ha jobban megnézed lábuk van, csak képesek úgy kifordítani a derekukat és összezárni a lábaikat, hogy cápa farokúszó-szerű legyen. Kábé olyanok lehetnek szárazon, mint egy ember búvártalpban. Az mindenesetre tuti, hogy nem mindennapi látvány lesz Szerkesztve: 2011. December 15. - Werebazs Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Azt mégis hogy kell elképzelni? Az uszonyaikkal vonaglanak a parton, vagy esetleg van belőlük kétéltű alfaj is? Elképzeltem ahogy vonaglanak egy helyben a parton: Gyere ide, megöllek! Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Ha jobban megnézed lábuk van, csak képesek úgy kifordítani a derekukat és összezárni a lábaikat, hogy cápa farokúszó-szerű legyen. Kábé olyanok lehetnek szárazon, mint egy ember búvártalpban. Az mindenesetre tuti, hogy nem mindennapi látvány lesz Hát ha olyan ügyetlenül totyognak mint a kacsák, akkor biztosan. De szerintem csak háttérszereplők lesznek. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. (szerkesztve) Hát ha olyan ügyetlenül totyognak mint a kacsák, akkor biztosan. De szerintem csak háttérszereplők lesznek. 1:47-től képzeld a helyükre Tamson-t és a bandáját OFF Amúgy jó az avatarod Egész pontosan mi/ki is ez? Szerkesztve: 2011. December 15. - Werebazs Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. 1:47-től képzeld a helyükre Tamson-t és a bandáját OFF Amúgy jó az avatarod Egész pontosan mi/ki is ez? Jájjj, nagyon beteeeg. >.< Mármint az enyém? Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. (szerkesztve) Jájjj, nagyon beteeeg. >.< Ugye? Mármint az enyém? Igen Szerkesztve: 2011. December 15. - Werebazs Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Igen Válaszoltam rá a megfelelő topikban. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Mi van ha Aurra Sing magától lépett le, még mielőtt a börtönbe szállították volna? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Mi van ha Aurra Sing magától lépett le, még mielőtt a börtönbe szállították volna? Az is egy megoldás, de még mindig Dave Filoni verziója a leghitelesebb, amit eddig kiadtak. Mondjuk elég baromság. Megszökteti Aurrát a börtönből csak azért, hogy aztán visszamenjenek együtt Ziróért? Ennyi erővel akár már ha ott vannak őt is elvihették volna. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. (szerkesztve) Filoni kommentárja a Mon Cala trilógiához http://www.starwars.com/watch/battle_of_mon_cala_commentary.html Remélem a többi szálho is lesz A végén pedig Mault reklámozza, hogy milyen jó lesz. Szerkesztve: 2011. December 15. - Ody Mandrell Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. (szerkesztve) A végén pedig Mault reklámozza, hogy milyen jó lesz. Nem értem mit paráztok folyton Maul-on Nem érünk rá akkor gyászolni miatta a TCW-t, ha már tudjuk, hogy valóban, fizikailag is feltámasztják? Szerkesztve: 2011. December 15. - Werebazs Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Nem értem mit paráztok folyton Maul-on Nem érünk rá akkor gyászolni miatta a TCW-t, ha már tudjuk, hogy valóban, fizikailag is feltámasztják? Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Ezt kifejtenéd bővebben? Mert én pl. teljesen egyetértek ebben Werebazzsal. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Nem értem mit paráztok folyton Maul-on Nem érünk rá akkor gyászolni miatta a TCW-t, ha már tudjuk, hogy valóban, fizikailag is feltámasztják? Teljesen egyetértek. Még most is azt mondom hogy nem fogják feltámasztani. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.