Ugrás a kommentre

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 28. - 20:41, Ody Mandrell írta:

Az előzőt láttad már? ;)

Persze, még tegnap. Természetesen írok majd róla. Holnapra tervezem. Annyira letaglózott és annyira átértékelt pár dolgot bennem ez a 22 rész hogy még mindig csak azon agyalok hogy hogyan lehet ennyire zseniális a történet kitalálója.

Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 28. - 21:22, Ody Mandrell írta:

Goood...GOOOOOOOD. :evil: Látom gyűlnek a Maul rajongók. :lol:

Ne tudd meg hogy Maul a múltkori szánalmasból mekkora istenné lett a szememben. :D Megint neked volt igazad, hogy nem egy részből kell itélni.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2013. 01. 28. - 21:21, Ody Mandrell írta:

Zééé! Ez ott van a rész topikjában. :) Ráadásul a trivia szekcióban látható a kép, semmi extra nincs benne. :)

Akkor törölheted! :hehe:

Szerkesztve: - Zééé
Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 28. - 21:30, Ody Mandrell írta:

Zééé! Lehet, hogy ennek látja kárát a TCW?

A 3D konvertálás elmaradását azzal magyarázni, hogy készülnek az új részek.....srácok, hát a konvertálást NEM IS a Luacasfilm végezte, hanem egy külsős cég, a Prime Focus!!!

PrimeFocus

Ekkora hazugságot benyomni, hogy a konvertálás hátráltatná a munkát. Lfaxt hátráltatná, egyszerűen nem finanszírozza meg a Disney a többletkiadást. Egyébként egyedül John Knoll látogatott el a Prime Focushoz az ILM-től, hogy ellenőrizze a 3d konvertálás munkálatait. Ha pedig a TCW kaszát kap, az is azért lesz, hogy 2014-ben már az új animációs sorozatot futtassák. Mondjuk kettőt együtt az már drága mulatság, főleg, hogy egy TCW rész majdnem 2 millió dollár. De ezen ráérünk agyalni, miután lezajlott ez európai celebratyi. De ilyet, hogy a 3d munkálatai hátráltatnák az új rész munkálatait....ilyet kamázni.... :cry:

Hozzászólás ideje:

A hír igy szól: elhalasztják a 3D bemutatót mert az új trilógiára akarnak fókuszálni. Minden bizonnyal ez azt jelenti hogy nem akarják a 3D releasek marketing-kampányával elvenni a szelet az ep.7 kampányáról. Azt akarják, hogy ez legyen az egyetlen mozis SW amit a népek várnak. Plusz valoszinüleg a 3D-sitésre szánt pénz az ep.7-re megy amiben van azért logika (ha pedig igy van akkor csak a szin igaz van megirva a hirben). Arról pedig nincs szó hogy egyáltalán nem lesz 3D-s SW újrabemutató. Csak nem idén (sőt valoszinüleg nem ebben az évtizedben). Mondjuk amilyen ratyi volt néha a 3D Baljós talán nem is baj ha várnak.

Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 29. - 10:38, Zééé írta:

A 3D konvertálás elmaradását azzal magyarázni, hogy készülnek az új részek.....srácok, hát a konvertálást NEM IS a Luacasfilm végezte, hanem egy külsős cég, a Prime Focus!!!

PrimeFocus

Ekkora hazugságot benyomni, hogy a konvertálás hátráltatná a munkát. Lfaxt hátráltatná, egyszerűen nem finanszírozza meg a Disney a többletkiadást. Egyébként egyedül John Knoll látogatott el a Prime Focushoz az ILM-től, hogy ellenőrizze a 3d konvertálás munkálatait. Ha pedig a TCW kaszát kap, az is azért lesz, hogy 2014-ben már az új animációs sorozatot futtassák. Mondjuk kettőt együtt az már drága mulatság, főleg, hogy egy TCW rész majdnem 2 millió dollár. De ezen ráérünk agyalni, miután lezajlott ez európai celebratyi. De ilyet, hogy a 3d munkálatai hátráltatnák az új rész munkálatait....ilyet kamázni.... :cry:

Na nehogy már arra a hígf*s kinézetű Detours -ra cseréljék a TCW -t, mert menten kifutok a világból. :roll:

Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 29. - 17:07, Ody Mandrell írta:

Na nehogy már arra a hígf*s kinézetű Detours -ra cseréljék a TCW -t, mert menten kifutok a világból. :roll:

Én nézném azt is, de Robot Chicken már előtte az össz. poént szerintem.

Hozzászólás ideje:

Újabb hírek. Nem szerepel a CN 2013-2014 -es beharangozójában a TCW! Ezzel biztossá vált, hogy nem fogja tovább sugározni a csatorna. A forrás azonban biztosra veszi, hogy a sorozat a Disney XD -n folytatja pályafutását. Legyen így. :)

2013. 01. 29. - 17:07, Ody Mandrell írta:

:lol: Olyan xarul vagyok, de ez most nagyon ott van! :rock:

Nálam is a TCW a rulez, még az EPVII-et sem kívánom annyira, mint a TCW-ből még 10 szezont....minimum!

Bomaar: lehet, hogy igazad van, de szerintem csak a pénz dolgozik most is.

Szerkesztve: - Zééé
Hozzászólás ideje:

Én szívből remélem, hogy ez a sorozat úgy lesz befejezve, ahogy akarták. Se nem elkapkodva, se nem félbehagyva.

Nagyon szomorú lennék. Jártam már így a Terminátorral és a "V"-vel is. Érdekelt, kísértem, aztán gatya...

Ezt már a hatodik naptári év, hogy kísérem és a mindennepjaim és az sw hobbi része. Szezonban egyértelmű mi van, hisz benne vagyunk. ;)

De szezonon kívül, ugye gyűjtöm a szinkronost, újranézések stb...ismerős nektek is?

Ne adja az ég, hogy kib@sszanak velünk! Ámen!

Hozzászólás ideje:

Azért szerintem a Lucasfilmnek is van abba beleszólása, hogy ki és mit kaszál el. És aligha hiszem, hogy most lőnék le, amikor a csúcson van (bár nézettségi adatokat nem ismerek, de nem igazán olvastam még olyat, hogy padlón lenne). Jól menő szériát meg nem szokás kaszálni.

2013. 01. 29. - 18:54, Merr-Sonn írta:

Ha úgy marad meg a sorozat, hogy nem veszít a stílusából és nem butítják le a kilenc éves amerikai gyerek szintjére, akkor megnyugszok :)

Az a Disney channel. :) A Disney XD az idősebbeknek szól már. Ott még azt is el tudom képzelni, hogy mutatják a durvább jeleneteket is.

Itt egy előzetes a TRON -ból. Mindenki döntse el maga, hogy ez mennyire dedós. ;)

SZERK: ráadásul nyáron van a premier. :) Szóval lehet abban a plakátban valami amit alább belinkeltem. :) Az elméletem a következő. Mivel már nyáron indulna a sorozat, és még nincs kész sok rész a hatodik évadból, így átvitték a Clovis szálat oda, hogy legyen mivel kezdeni.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

Van benne ráció, de elsőre elég kreténül néz ki, hogy egyből jön a 6. évad. Szerintem baromi bizonytalan ez az egész. Én pesszimistán állok hozzá és akkor nem ér majd csalódás.

Az biztos, hogy az új animációs sorozat (és ez lesz a Disney igazi nagy dobása), nagyobb publicitást fog kapni. Csak gondoljatok bele, egy új Star Wars sorozat, ami elsőként a Disney csatornán debütál...hűűűhaaaa. Ez megér egy nagy marketinges össznépi bratyizást. Ezzel szemben a TCW egy bejáratott brand, de már fárad a sorozat. Ezt nem én mondom, csak azért írtam, hogy ezt akár a Disney is gondolhatja. Gyorsan letudják a TCW-t és jöhet egy friss marketing kampány és 2014-ben a Brand NEW Star Wars TV series only on Disney. Pfff.....legrosszabb felállás. Meg ez a 3D kaszálás....ja nem kaszálás, csak eltoljuk sohanapjára, mert most mindenki irgalmatlanul az új részen fog dolgozni....bleeeeh, persze. :para:

Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 29. - 19:57, Zééé írta:

Van benne ráció, de elsőre elég kreténül néz ki, hogy egyből jön a 6. évad. Szerintem baromi bizonytalan ez az egész. Én pesszimistán állok hozzá és akkor nem ér majd csalódás.

Az biztos, hogy az új animációs sorozat (és ez lesz a Disney igazi nagy dobása), nagyobb publicitást fog kapni. Csak gondoljatok bele, egy új Star Wars sorozat, ami elsőként a Disney csatornán debütál...hűűűhaaaa. Ez megér egy nagy marketinges össznépi bratyizást. Ezzel szemben a TCW egy bejáratott brand, de már fárad a sorozat. Ezt nem én mondom, csak azért írtam, hogy ezt akár a Disney is gondolhatja. Gyorsan letudják a TCW-t és jöhet egy friss marketing kampány és 2014-ben a Brand NEW Star Wars TV series only on Disney. Pfff.....legrosszabb felállás. Meg ez a 3D kaszálás....ja nem kaszálás, csak eltoljuk sohanapjára, mert most mindenki irgalmatlanul az új részen fog dolgozni....bleeeeh, persze. :para:

Ez mennyire biztos? Mármint hogy új sw animációs sorozatot készít a Disney?

Hozzászólás ideje:

Te miről beszélsz Zééé? :) Milyen brand new SW sorozat? A Detours még viccnek is rossz, nem egy zászlóshajónak a Disney XD -re. :lol: Ne legyen már ennyire üldözési mániád. A csúnya gonosz Disney majd beszünteti... Inkább örül, hogy megkaparintja végre. Majd meglátjuk, de én elnézve a Disney XD felhozatalát, optimista vagyok. Ez a sorozat pont oda illene.

Találtam egy interjút Filonival az egyik német oldalon, amit többé-kevésbé sikerült lefordítanom. Tartalmaz apróbb spoilereket is, szóval aki érzékeny rá, annak csak óvatosan. ;)

Spoileres tartalom megtekintése

Szerkesztve: - Darth Sky

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.