Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Szép! Nagggyon szép. Belekötni meg mindenbe bele lehet Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. És mindez csak 2008 őszétől lesz a tv-ben. Szuper. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Köszi Tibi a linket! Csak 2008 őszén? Egyre jobban bejön ez a stílus. A látvány űberfrankó lesz! Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Csak 2008 őszén? A trailer után volt egy kérdezz-felelek a készítőkkel, ők mondták. Meg mondtak még másokat is, itt írnak róla: http://starwarsblog.wordpress.com/ Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Thanks master Tibur Hát, ha valamit megtanulhatott az egyszeri Star Wars rajongó két film között, az a türelem. Most újra várhatunk, türelmesen, jönnek majd a képek, az infók, s mire elkészül, talán már az élőszereplős sorozatnak is nekiállnak. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Ha még olyan sokáig dolgoznak rajta, akkor lehet, hogy addigra még jobban fog kinézni? Mindenesetre az űrcsatával már most sem lehet betelni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Akkor várunk türelmesen, több, mint egy évig még Ha lenne újabb rész, az úgyis jövőre lenne esedékes Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Ha még olyan sokáig dolgoznak rajta, akkor lehet, hogy addigra még jobban fog kinézni? Mindenesetre az űrcsatával már most sem lehet betelni Az űrcsata valóban döbbenetesen jó! Micsoda robbanások, és kamera mozgás! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. A trailer után volt egy kérdezz-felelek a készítőkkel, ők mondták. Meg mondtak még másokat is, itt írnak róla: http://starwarsblog.wordpress.com/ Érdekes dolgokat irnak... az elözetes alapján faltól falig akciót várna az ember, de amellett karakter-központúságot is igérnek, s Lucas mint iró részt is vesz a sorozatban. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. A leglényegesebb infók: - Lucas nagyon mélyen belefolyt a dolgokba, a történet miatt együtt dolgozott a forgatókönyvírókkal. - 22 perces részek - ep4-et idéző hangulat - elvileg nem lesznek benne túlzások, a jedik csak azokra képesek, mint amit a filmben láttunk tőlük (pl. ne számítsunk arra, hogy Mace egyedül szétver ököllel egy droidsereget) - inkább filmekként, semmint animációs rajzfilmekként kezelik a részeket - kiderülnek dolgok Grievous múltjáról (de pl. ilyen fontos esetekben Lucas mondta nekik a dolgokat) - 2008 őszétől indul - sok filmbeli háttérszereplőnek fontosabb szerep jutott - HD formátumban adják majd a részeket Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. - HD formátumban adják majd a részeket Na oldie...új tesztanyag születik hamarosan. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Nyam... hát remélem is, hogy komolyabban veszik, mint a rajzfilmet. Felőlem teljesen újra is írhatják azt, mintha nem is létezett volna. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Tibur, köszi, hogy beírtad a lényeget, ezek alapján igen ígéretesnek tűnik a sorozat Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Váá, betették az összefoglalómat a hírekbe!! Ha ezt tudom, szebb körmondatokat alkotok... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Na oldie...új tesztanyag születik hamarosan. Na igen, az tuti, de tartok tőle, hogy így marha nehéz lesz a magyar tv-kben tudni. Bár remélem technikai és jogi útjai nem lesznek annak, hogy ne csak a HD adók előfizetésével rendelkezők tudják élvezni a sorozatot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Váá, betették az összefoglalómat a hírekbe!! Ha ezt tudom, szebb körmondatokat alkotok... Remélem nem baj, hogy beraktalak. Még átogalmazhatod! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Váá, betették az összefoglalómat a hírekbe!! Ha ezt tudom, szebb körmondatokat alkotok... Nem kell ezt cifrázni A lényeg ott van és ez a lényeg Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Na igen, az tuti, de tartok tőle, hogy így marha nehéz lesz a magyar tv-kben tudni. Bár remélem technikai és jogi útjai nem lesznek annak, hogy ne csak a HD adók előfizetésével rendelkezők tudják élvezni a sorozatot. Én arra gondoltam, hogy kiadják majd BR-en. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Én arra gondoltam, hogy kiadják majd BR-en. Persze, persze...tuti lesz belőle, de nem ártana gondolniuk a hülye csoróra is akinek még évekig nem telik HD cuccosra Asszem beérném sima DVD-vel is Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Én meg mással is, amíg jobb nem lesz Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Én meg mással is, amíg jobb nem lesz Ezt részletezd légyszíves :) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Nekem is nagyon bejön, amit eddig láttunk, de ezt már leírtam. Azt most már tudom, hogy 22 percesek lesznek a részek, de mennyi lesz belőlük? Donát Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Nekem is nagyon bejön, amit eddig láttunk, de ezt már leírtam. Azt most már tudom, hogy 22 percesek lesznek a részek, de mennyi lesz belőlük? Donát Elvileg sok-sok évad, gyakorlatilag max 3, hiszen ennyi ideig tartott a Clone Wars. De mintha mondtak volna olyat is, hogy egy másik animációs sorozat is készül, csak az a régi trilógiáról. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Évadonként itt is olyan 24 rész, mint az amcsi sorozatoknál, vagy itt kevesebb epizódot jelent egy évad? Donát Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Biztosan 20 körül lesz egy évad. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Érdekes lesz majd a történet is... Az ok, hogy Clone Wars, de konkrétan? Sok rész lesz, így ez mindenképpen sarkallatos pont. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Egyáltalán meg fogja vásárolni valamelyik magyar tv-társaság a sorozatot?A rajzfilmet sem vették meg. A másik ami feltünt, hogy Anakin gépe képes fénysebességre gyűrű nélkül.Ez hogy lehet?Az EP3-ban erre még nem voltak képesek a gépek. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Szerintem csak bizonyos gépek nem voltak képesek rá... Obi-Wan például Griveous gépével feltehetően hypertérbe kellett ugorjon ahhoz, hogy eljusson Organa gépéhez, de gyűrű ott se volt. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. (szerkesztve) Egyáltalán meg fogja vásárolni valamelyik magyar tv-társaság a sorozatot?A rajzfilmet sem vették meg. A rajzfilmet megvette a magyar Cartoon Network, majd nem sokkal később az RTL Klub is. A szinron is minőségi volt, legalábbis az eredeti magyarhangok foglalkoztatása miatt mindenképp. Szerkesztve: 2007. Május 28. - Tibur55 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.