Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Egy szép nagy kép a következő részből. Y-Wingek várhatók. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. (szerkesztve) Felkerült a netre az első két epizód 720p HD változata. Rapid linket még nem találtam, de torrentről már szedem. Ha valaki talál rapid linket, akkor ide szúrja már be, legyen olyan kedves. Szerkesztve: 2008. Október 7. - Zééé Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. (szerkesztve) Felkerült a netre az első két epizód 720p HD változata. Rapid linket még nem találtam, de torrentről már szedem. Ha valaki talál rapid linket, akkor ide szúrja már be, legyen olyan kedves. Egy epizód 558 MB 720p HD-ben. Igen, igen, már nekem is megvan. A www.rlslog.net-en kell keresni a linket, a standard verziónál. 43. komment, The Joker. Szerkesztve: 2008. Október 7. - kolmilan Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. RAPID LINK AZ ELSŐ EPIZÓDHOZ HD-BEN! http://rapidshare.com/files/151401058/swtcw1012hd.part1.rar http://rapidshare.com/files/151414961/swtcw1012hd.part2.rar http://rapidshare.com/files/151431952/swtcw1012hd.part3.rar Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. RAPID LINK AZ ELSŐ EPIZÓDHOZ HD-BEN! http://rapidshare.com/files/151401058/swtcw1012hd.part1.rar http://rapidshare.com/files/151414961/swtcw1012hd.part2.rar http://rapidshare.com/files/151431952/swtcw1012hd.part3.rar (Gyorsan kiraktad, Zééé. Elismerésem. ) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Igen, igen, már nekem is megvan. Tegnap óta már nekem is, a torrentek gyorsabbak Álomszép képe van HD-ben. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. (szerkesztve) Jól van...akkor mindenki tudott róla...csak a fórumra nem írta ki senki. Enye-benye...hát milyen közösség az olyan ami egy ilyen nagyszerű dolgot nem ad a nép tudtára? Szerkesztve: 2008. Október 7. - Zééé Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Tegnap óta már nekem is, a torrentek gyorsabbak De nem nekem. Álomszép képe van HD-ben. Na persze, az én gépem csak a narrátor első mondatáig bírta... Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Zééé tény, hogy ebben a topicban nem esett róla szó, de a feliratos topicban már tegnap este beszéltünk a HD verzióról, és Dzséjt jóvoltából már HD-hez is van felirat. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. De nem nekem. Na persze, az én gépem csak a narrátor első mondatáig bírta... kolmilan milyen a géped konfigurációja? Talán ez a link segíthet a lejátszásban, egy próbát megér! http://hdkalauz.extra.hu/ (Bocs az offért!!) Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. kolmilan milyen a géped konfigurációja? Talán ez a link segíthet a lejátszásban, egy próbát megér! http://hdkalauz.extra.hu/ (Bocs az offért!!) Áhh... így se jó. 2.2 ghz helyett 1.5-ös a gépem. (Megpróbáltam, de akadozott.) De azért köszi. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. (szerkesztve) A 3. epizód előzetese! Szerkesztve: 2008. Október 8. - Ody Mandrell Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. Sajnos a jelenlegi pót-videokártyám miatt nekem se mennek a HD videók, de pár napon belül egy másik gépen még megpróbálom. Amúgy nekem is gyorsabb megoldás a rapidshare, 1mbyte-al jön minden(1500 forint, és napi 50 gb? totálisan megéri). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. Nagyon jó a harmadik rész előzetese! Jó kis űrcsatának nézünk elébe. Dzséjt és oldie oda lesznek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. A hivatalos oldalon is megtekinthető a Shadow of Malevolence előzetese. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. Nagyon jó a harmadik rész előzetese! Jó kis űrcsatának nézünk elébe. Dzséjt és oldie oda lesznek. Viccelsz??? Tudod, hogy ki vagyok éhezve azokra az Y-szárnyúakra, hogy végre csata közben is láthassam őket? Szerintem örömkönnyeket fogok hullatni ha feltűnnek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. Viccelsz??? Tudod, hogy ki vagyok éhezve azokra az Y-szárnyúakra, hogy végre csata közben is láthassam őket? Szerintem örömkönnyeket fogok hullatni ha feltűnnek. Osztom a vénember véleményét. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. Oldie! Klubnap után rohanj haza nézni! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. Oldie! Klubnap után rohanj haza nézni! Oh, asszem lesz ennél nekem élvezetesebb programom is. :) De azért tuti, hogy jó párszor meg fogom nézni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. (szerkesztve) Részlet az epizódból Szerkesztve: 2008. Október 8. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. Ez a hír is azt mutatja, hogy remek kezdést produkált a CW! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. Ráadásul ahogy olvasom a Cartoon Network eddigi legnagyobb premier-rekordja 2.9 milliós volt... a CW múlt hét pénteken pedig 4 millió nézőt vonzott be ami elég szép rekord-javitás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. Írnak róla valahol? Nézegetem a sorozatjunkie-t, de winnie mindenről ír csak épp erről nem. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. Magyar oldalakon még én se futottam össze vele. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. (szerkesztve) Írnak róla valahol? Nézegetem a sorozatjunkie-t, de winnie mindenről ír csak épp erről nem. Eltört az ujja. Pont a középső. Bejegyzést is írt róla. Bár már levették neki. Szerkesztve: 2008. Október 8. - kolmilan Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Egy cikk a sorozat effektjeiről. 1-2 dolog kiderült belőle. Eddig 50(durván két évadnyi) forgatókönyv van meg a tervezett 100-ból, és 22 epizód van teljesen elkészítve. Egy rész elkészítése kb. 12 hétbe telik. Nem tudom hogy mennyire újdonság. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Vannak érdekes dolgok a cikkben. Elhangzik, hogy lesz egy külön epizód, ami csak a Szentáus munkáját mutatja be. Illetve hogy lesz rész, amiben egyetlen lövés vagy robbanás sem lesz (a szövegből ugy tünik mintha ez a kettő nem egy és ugyanazon epizód lenne). Illetve lesz egy rész ami Grievous szemszögéből fog játszodni végig. Ezek nagyon érdekes ötletek. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. De akkor ezek szerint az évadok között lesz szünet is. Tekintve ugye az elkészítés időszakát. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Vannak érdekes dolgok a cikkben. Elhangzik, hogy lesz egy külön epizód, ami csak a Szentáus munkáját mutatja be. Illetve hogy lesz rész, amiben egyetlen lövés vagy robbanás sem lesz (a szövegből ugy tünik mintha ez a kettő nem egy és ugyanazon epizód lenne). Illetve lesz egy rész ami Grievous szemszögéből fog játszodni végig. Ezek nagyon érdekes ötletek. Ezek tényleg nagyon érdekesek. Úgy tűnik kihasználják arra a sorozatot, hogy megmutassák, milyen az élet ilyen-olyan szemszögből a Galaxisban. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.