Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Obi megkapta a mesteri rangot Az ep3-ban, az ep2-ben még mezei Jedi, pláne az ep1-ben, mikor padawanjáúl fogadta Anakint. És mielőtt azt hoznád ellenérvnek, hogy Kenobit már az ep2-ben is mesternek szólították, megelőzőcsapásként mondom, hogy az ifjak Anakint is mesternek szólítják az ep3-ban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Igen, Obi csak egy mezei Jedi az EPII-ben. A CW-ben meg ilyen kis turpisságok lehetnek, hogy Anakinnak titokban van egy tanítványa. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Az ep3-ban, az ep2-ben még mezei Jedi, pláne az ep1-ben, mikor padawanjáúl fogadta Anakint.És mielőtt azt hoznád ellenérvnek, hogy Kenobit már az ep2-ben is mesternek szólították, megelőzőcsapásként mondom, hogy az ifjak Anakint is mesternek szólítják az ep3-ban. Viszont Kenobira csakis és kizárólag azért bízták Anakint, mert ez volt Qui-Gonn végakarata, és tiszteletben akarták tartani. Emellett Obi-wan legyőzött egy Sith lovagot, így mezei Jediként nehezen kezelhető, már a padawan fogadáskor is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Most nézem a CW 3D poszterét, és a sötét háttérben ő áll. Biztos valami rejtett karakter lesz...Anakin megint különutakon jár? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Az ep3-ban, az ep2-ben még mezei Jedi, pláne az ep1-ben, mikor padawanjáúl fogadta Anakint.És mielőtt azt hoznád ellenérvnek, hogy Kenobit már az ep2-ben is mesternek szólították, megelőzőcsapásként mondom, hogy az ifjak Anakint is mesternek szólítják az ep3-ban. Már a Klónokban is mesterként szólította őt Anakin. Nekem továbbra sem tetszik, hogy Anakin mesteri rang nélkül tanítványt fogadott/fogadhatott. Tény és való, Obi elég hamar megkapta a padawani besorolás után a mesteri rangot, de az ő helyzetében már másról beszélünk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Már a Klónokban is mesterként szólította őt Anakin. Persze, mert ő volt a mestere. Komolyra fordítva a szót, tényleg az volt, mert Yoda is így szólítja az EPII végén. De ez OFF már. A Clone Wars EU-nak minősül, így belefér ez a padawan dolog. Így elsőre nekem is furcsa....keveset tudunk róla. Talán ha több infó lesz... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. (szerkesztve) Jabba fiának Rotta lesz a neve. Állítólag Lego-ban is kapható lesz, sőt már kép is van róla a neten. Amit én láttam az borzalmas minőségű volt. Dzséjt nem találkoztál még vele? Azért beszúrom a rossz felbontású képet: Szerkesztve: 2008. Január 30. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Nem, még nem. A Clone Warsos legok csak a második félévben jönnek, és emiatt még csak kevéset tudni róluk. Egész pontosan, egy vadászgépet, meg Anakin Jedi vadásza van eddig meg (ez utóbbi már kapható). Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Nekem nem tetszik ez a felállás. Egyetértek! Ezek a titkos, relytélyes tanítványok nem hoznak lázba. Néztem a wookie-n Vader életrajzát meg Sidiét, hát a 2 sith droktrinát simán letojták. Annyi tanítványuk volt, hogy szinte a fél Birodalom csak sith tanítványokból, sötét, szürke, kék és egyéb jedikből állt. FÚJ! Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Most nézem a CW 3D poszterét, és a sötét háttérben ő áll. Biztos valami rejtett karakter lesz...Anakin megint különutakon jár? Én Padme helyében féltékeny lennék! Egyébként Anakin nagyon pörgős, tehát nappal jedi, általában Obi-val lóg, éjjel Padmé-val van, ne firtassuk.......Mikor iktatja be relytett tanítványát? Ez a sunyi fejű izé csak rombolja az összképet. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Mikor iktatja be relytett tanítványát? Biztos a zsebében hordja. Hát igen, már nincs olyan Sith akinek ne lenne titkos tanítványa.Ott volt Dooku-nak Asajj Ventress, Anakinnek ez a nyúlványfejű, Sidiousnak is biztos volt, Vadernek pedig a videojátékban van. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Ez roppant érdekes.Az nem stimmel vele, hogy Anakin a háborúban mindíg aóObi-wannal harcolt.Hogy tudta tanítani a padawanját, hogy Kenobi nem tudott róla? Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Lehet, hogy épp az lesz a sorozatban, hogy mindenki tud Anakin tanítványáról. Lehet, hogy teljesen legálisan lesz a sorozatban Padawanja Anakinnek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Lehet, hogy épp az lesz a sorozatban, hogy mindenki tud Anakin tanítványáról.Lehet, hogy teljesen legálisan lesz a sorozatban Padawanja Anakinnek. Szerintem is inkább ez a lehetséges. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Szerintem is inkább ez a lehetséges. Még mindig nem vágom...............Mikor Anakin rendet vág a jedi templomban, akkor a saját tanítványát is hűvösre teszi? Ez elég szomorú...... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Még mindig nem vágom...............Mikor Anakin rendet vág a jedi templomban, akkor a saját tanítványát is hűvösre teszi? Ez elég szomorú...... Vagy a tanitvány meghal a sorozatban és akkor nincs kavarás: Anakin padawant kapott az ep.2 és az ep.3 között és még ebben az intervallumban el is vesziti (ha már Obi-Wan kaphatott tanitványt "csak mert Qui-Gon azt kérte", akár Anakin is kaphat egyet hisz ő a kiválasztott és gondolhatják ugy hogy majd ez jót tesz neki... ha egy ilyen ötletet a filmekbe dobánának be mondjuk felhúznám a szemöldököm, de ez EU és ez imho még simán belefér). Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. New Character!!!! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Le vagy maradva Ody már egyszer betűzte a képét a csajnak. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Kudarmubat. Kicsit lemaradtál a dolgokról..... Sry sry. Kicsit fáradt vok... De azért még tetszik! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Néha jó visszaolvasni kicsit, mi volt a topikokban. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Vagy a tanitvány meghal a sorozatban és akkor nincs kavarás: Anakin padawant kapott az ep.2 és az ep.3 között és még ebben az intervallumban el is vesziti (ha már Obi-Wan kaphatott tanitványt "csak mert Qui-Gon azt kérte", akár Anakin is kaphat egyet hisz ő a kiválasztott és gondolhatják ugy hogy majd ez jót tesz neki... ha egy ilyen ötletet a filmekbe dobánának be mondjuk felhúznám a szemöldököm, de ez EU és ez imho még simán belefér). Megnéztem Vader-nek 13 húdetitkos tanítványa volt.......Szegény Palpi, bár őt se kell félteni, a maga hét tanítványával. Jézusnak meg tizenkettő na bumm. Azt nem értem, hogy a tanítványok miért nem fogtak össze és a sok lúd, disznót győz alapon megölik mindkettő sith-et???????????? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Orki! Ez azért nem könyv szintű EU.... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Legalábbis reméljük. Ezzel az "Anakinnek tanítványa van" dologgal bennem erőteljes kételyeket támasztottak ezügyben. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Orki! Ez azért nem könyv szintű EU.... Hanem inkább képregény vagy számítógépes játék szintű A könyvekben azért nem ugrálnak elő minden bokorból a Vader tanítványok Legalább is tudtommal. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Hanem inkább képregény vagy számítógépes játék szintű A könyvekben azért nem ugrálnak elő minden bokorból a Vader tanítványok Legalább is tudtommal. Pedig Palpatine-nak nemcsak titkos tanitványa, de az egyik könyvben egy három-szemü mutáns fia is van, aki a papa halála után átakarja venni a galaxis felett az uralmat. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Jaja, voltak ilyen baromságok Szerintem a könyvek, képregények és játékok (hmmm... hirtelen semmi jelentősebb EU nem jut eszembe) együtt hozták a sok baromságot (is) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Bomarr: Azokat a Junior könyveket szerintem inkább hagyjuk Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Mondjuk azok kifejezetten gyerekeknek készültek, ha jól rémlik. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Bomarr: Azokat a Junior könyveket szerintem inkább hagyjuk Hát mondjuk szerintem nem csak a Junior könyvekben vannak furcsaságok. Ott van például a Koréliai rajtaütés, amiben Luke magától értetődően alakot vált (ha jol rémlik azért, hogy segitsen Landonak csajozni), vagy ott van a Kristálycsillag, amiben Vader titkos tanitványa Hethrir újra akarja alkotni a Birodalmat, vagy a 'Történetek a fejvadászokról', amiben kiderül, hogy a II. Halálcsillag központi számitógépét suttyomban egy IG-88-as bérgyilkosdroid vezérelte, aki túljárt a birodalmiak eszén. Vagy ott a New Jedi Order, ami előhalászta a legnagyobb sci-fi közhelyet és beletolta az SW-be az "über-faj a másik galaxisból" sémát... bár ezek "felnőtt" könyvek, de nálam hasonló szinten vannak, mint Palpatine három-szemü fia Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Bár semmi köze a 3D-s sorozathoz, azért jó, hogy ezekről 'lemaradtam'. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.