Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Obi megkapta a mesteri rangot :)

Az ep3-ban, az ep2-ben még mezei Jedi, pláne az ep1-ben, mikor padawanjáúl fogadta Anakint.

És mielőtt azt hoznád ellenérvnek, hogy Kenobit már az ep2-ben is mesternek szólították, megelőzőcsapásként mondom, hogy az ifjak Anakint is mesternek szólítják az ep3-ban.

Hozzászólás ideje:
Az ep3-ban, az ep2-ben még mezei Jedi, pláne az ep1-ben, mikor padawanjáúl fogadta Anakint.

És mielőtt azt hoznád ellenérvnek, hogy Kenobit már az ep2-ben is mesternek szólították, megelőzőcsapásként mondom, hogy az ifjak Anakint is mesternek szólítják az ep3-ban.

Viszont Kenobira csakis és kizárólag azért bízták Anakint, mert ez volt Qui-Gonn végakarata, és tiszteletben akarták tartani. Emellett Obi-wan legyőzött egy Sith lovagot, így mezei Jediként nehezen kezelhető, már a padawan fogadáskor is.

Hozzászólás ideje:

Már a Klónokban is mesterként szólította őt Anakin.

Nekem továbbra sem tetszik, hogy Anakin mesteri rang nélkül tanítványt fogadott/fogadhatott. Tény és való, Obi elég hamar megkapta a padawani besorolás után a mesteri rangot, de az ő helyzetében már másról beszélünk.

Hozzászólás ideje:
Már a Klónokban is mesterként szólította őt Anakin.

Persze, mert ő volt a mestere. :) Komolyra fordítva a szót, tényleg az volt, mert Yoda is így szólítja az EPII végén. De ez OFF már.

A Clone Wars EU-nak minősül, így belefér ez a padawan dolog. Így elsőre nekem is furcsa....keveset tudunk róla. Talán ha több infó lesz...

Hozzászólás ideje:

Jabba fiának Rotta lesz a neve. Állítólag Lego-ban is kapható lesz, sőt már kép is van róla a neten. Amit én láttam az borzalmas minőségű volt. Dzséjt nem találkoztál még vele? :)

Azért beszúrom a rossz felbontású képet:

at-te.jpg

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Nem, még nem. A Clone Warsos legok csak a második félévben jönnek, és emiatt még csak kevéset tudni róluk. Egész pontosan, egy vadászgépet, meg Anakin Jedi vadásza van eddig meg (ez utóbbi már kapható).

Hozzászólás ideje:
Nekem nem tetszik ez a felállás.

Egyetértek! Ezek a titkos, relytélyes tanítványok nem hoznak lázba. Néztem a wookie-n Vader életrajzát meg Sidiét, hát a 2 sith droktrinát simán letojták. Annyi tanítványuk volt, hogy szinte a fél Birodalom csak sith tanítványokból, sötét, szürke, kék és egyéb jedikből állt.

FÚJ!

Hozzászólás ideje:
Most nézem a CW 3D poszterét, és a sötét háttérben ő áll. Biztos valami rejtett karakter lesz...Anakin megint különutakon jár? :clap:

Én Padme helyében féltékeny lennék! Egyébként Anakin nagyon pörgős, tehát nappal jedi, általában Obi-val lóg, éjjel Padmé-val van, ne firtassuk.......Mikor iktatja be relytett tanítványát? Ez a sunyi fejű izé csak rombolja az összképet.

Hozzászólás ideje:
Mikor iktatja be relytett tanítványát?

Biztos a zsebében hordja. :clap:

Hát igen, már nincs olyan Sith akinek ne lenne titkos tanítványa.Ott volt Dooku-nak Asajj Ventress, Anakinnek ez a nyúlványfejű, Sidiousnak is biztos volt, Vadernek pedig a videojátékban van.

Hozzászólás ideje:

Ez roppant érdekes.Az nem stimmel vele, hogy Anakin a háborúban mindíg aóObi-wannal harcolt.Hogy tudta tanítani a padawanját, hogy Kenobi nem tudott róla?

Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy épp az lesz a sorozatban, hogy mindenki tud Anakin tanítványáról.

Lehet, hogy teljesen legálisan lesz a sorozatban Padawanja Anakinnek.

Hozzászólás ideje:
Szerintem is inkább ez a lehetséges.

Még mindig nem vágom...............Mikor Anakin rendet vág a jedi templomban, akkor a saját tanítványát is hűvösre teszi? Ez elég szomorú......

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Még mindig nem vágom...............Mikor Anakin rendet vág a jedi templomban, akkor a saját tanítványát is hűvösre teszi? Ez elég szomorú......

Vagy a tanitvány meghal a sorozatban és akkor nincs kavarás: Anakin padawant kapott az ep.2 és az ep.3 között és még ebben az intervallumban el is vesziti (ha már Obi-Wan kaphatott tanitványt "csak mert Qui-Gon azt kérte", akár Anakin is kaphat egyet hisz ő a kiválasztott és gondolhatják ugy hogy majd ez jót tesz neki... ha egy ilyen ötletet a filmekbe dobánának be mondjuk felhúznám a szemöldököm, de ez EU és ez imho még simán belefér).

Hozzászólás ideje:
Kudarmubat. Kicsit lemaradtál a dolgokról.....

Sry sry. Kicsit fáradt vok... ;):) De azért még tetszik! :clap:

Hozzászólás ideje:
Vagy a tanitvány meghal a sorozatban és akkor nincs kavarás: Anakin padawant kapott az ep.2 és az ep.3 között és még ebben az intervallumban el is vesziti (ha már Obi-Wan kaphatott tanitványt "csak mert Qui-Gon azt kérte", akár Anakin is kaphat egyet hisz ő a kiválasztott és gondolhatják ugy hogy majd ez jót tesz neki... ha egy ilyen ötletet a filmekbe dobánának be mondjuk felhúznám a szemöldököm, de ez EU és ez imho még simán belefér).

Megnéztem Vader-nek 13 húdetitkos tanítványa volt.......Szegény Palpi, bár őt se kell félteni, a maga hét tanítványával. Jézusnak meg tizenkettő na bumm.

Azt nem értem, hogy a tanítványok miért nem fogtak össze és a sok lúd, disznót győz alapon megölik mindkettő sith-et????????????

Hozzászólás ideje:
Orki! Ez azért nem könyv szintű EU....

Hanem inkább képregény vagy számítógépes játék szintű :D A könyvekben azért nem ugrálnak elő minden bokorból a Vader tanítványok :D Legalább is tudtommal.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Hanem inkább képregény vagy számítógépes játék szintű  :D A könyvekben azért nem ugrálnak elő minden bokorból a Vader tanítványok  :D Legalább is tudtommal.

Pedig Palpatine-nak nemcsak titkos tanitványa, de az egyik könyvben egy három-szemü mutáns fia is van, aki a papa halála után átakarja venni a galaxis felett az uralmat. :D

Hozzászólás ideje:

Jaja, voltak ilyen baromságok :D

Szerintem a könyvek, képregények és játékok (hmmm... hirtelen semmi jelentősebb EU nem jut eszembe) együtt hozták a sok baromságot (is) :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Bomarr: Azokat a Junior könyveket szerintem inkább hagyjuk :D

Hát mondjuk szerintem nem csak a Junior könyvekben vannak furcsaságok. Ott van például a Koréliai rajtaütés, amiben Luke magától értetődően alakot vált (ha jol rémlik azért, hogy segitsen Landonak csajozni), vagy ott van a Kristálycsillag, amiben Vader titkos tanitványa Hethrir újra akarja alkotni a Birodalmat, vagy a 'Történetek a fejvadászokról', amiben kiderül, hogy a II. Halálcsillag központi számitógépét suttyomban egy IG-88-as bérgyilkosdroid vezérelte, aki túljárt a birodalmiak eszén. Vagy ott a New Jedi Order, ami előhalászta a legnagyobb sci-fi közhelyet és beletolta az SW-be az "über-faj a másik galaxisból" sémát... bár ezek "felnőtt" könyvek, de nálam hasonló szinten vannak, mint Palpatine három-szemü fia :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.