Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Lehet, de nem ez az egyetlen lávabolygó.

Örülnék neki, ha az Ep3-ig nem bolygatnák ezt a helyszínt. Szimbolikus jelentése van, nekem már a 2x03-ban sem jött be az, hogy Anakin és Ahsoka idelátogattak. Ha Kenobi és Skywalker nem utaznak a bolygóra, egy fokkal elfogadhatóbb, de Mustafart jobb lett volna meghagyni az Ep3-ban debütáló helyszínnek. Számtalan ígéretes potenciális bolygó van a messzi-messzi galaxisban, amikből lehet gazdálkodni.

Hozzászólás ideje:

Gondolom azért választották a Mustafart a 02x03-ban Palpi titkos létesítményéhez mert az amolyan Sithes-feelingű gondoljunk csak a Mortison a Sötét oldal gödörjére az is lávás.

Hozzászólás ideje:

Lehet, de nem ez az egyetlen lávabolygó.

Örülnék neki, ha az Ep3-ig nem bolygatnák ezt a helyszínt. Szimbolikus jelentése van, nekem már a 2x03-ban sem jött be az, hogy Anakin és Ahsoka idelátogattak. Ha Kenobi és Skywalker nem utaznak a bolygóra, egy fokkal elfogadhatóbb, de Mustafart jobb lett volna meghagyni az Ep3-ban debütáló helyszínnek. Számtalan ígéretes potenciális bolygó van a messzi-messzi galaxisban, amikből lehet gazdálkodni.

Ez igaz, bár jómagam sosem gondoltam bele a szimbolikus jelentésébe, amíg nem látogattam a fórumot. Tényleg olyan, mint Anakin pokla.

Viszont az is tény, hogy a TCW-ben nagyon ritkán látsz két nagyon hasonló felszínű bolygót.

Gondolom azért választották a Mustafart a 02x03-ban Palpi titkos létesítményéhez mert az amolyan Sithes-feelingű gondoljunk csak a Mortison a Sötét oldal gödörjére az is lávás.

Eléggé az, állítólag Darth Maul is ott nevelkedett, amikor Palpatine magához vette.

Hozzászólás ideje:

Lola Sayu lávatengereit azért változtatták citromsárgásra, hogy elüssön Mustafartól. Ennek ellenére, pl. dzsungelbolygóból sem csak az Yavin 4 és hófedte bolygóból sem csak a Hoth létezik. Remélem, egy új helyszínre látogatunk el az említett jelenetben.

Hozzászólás ideje:

Lola Sayu lávatengereit azért változtatták citromsárgásra, hogy elüssön Mustafartól. Ennek ellenére, pl. dzsungelbolygóból sem csak az Yavin 4 és hófedte bolygóból sem csak a Hoth létezik. Remélem, egy új helyszínre látogatunk el az említett jelenetben.

Ez tény, én sem tagadom, csak a TCW-nek nem kenyere az önismétlés.

Hozzászólás ideje:

Ez nagyon jó, köszi. :) Embo cool faktora szokás szerint az egekben van.

Az ott Clovis? Nagyon úgy néz ki, de nem vagyok benne biztos.

Hozzászólás ideje:

Már csak a párbeszédből rá lehet jönni

Anakin:"It wasn't you I wanted to save." (Nem téged akartalak megmenteni)

Ezt nem igazán sikerült kivennem, de köszönöm szépen. :) Így már biztos.

Szerk.: Pedig milyen egyszerű meghallani, csak nem arra figyeltem oda. >.<

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

:o Kemény legény ez az Embo :D Nem hiába az egyik kedvenc fejvadászom. Pedig a második évadban még úgymond jófiú volt :D Snowboard :P

Most sem rossz fiú, csak annak dolgozik, aki megfizeti. :P

Hozzászólás ideje:

Így van Embo egyáltalán nem gonosz hanem ő rá lehet mondani hogy igazi fejvadász. Cad Banenel ellentétben nem érdekli ki béreli fel csak a pénz számít :D

Hozzászólás ideje:

Épp ettől fejvadászok. A többséget nem érdekli, kinek az oldalán áll, amíg az megfizeti. Így ebben a kategóriában jófiú/rosszfiú sem igazán létezik.

Egyébként köszi a részletet, a látvánnyal és az akciójelenetekkel idén sem lesz gond az ízelítő szerint.

Hozzászólás ideje:

A béke és igazság őrei (Jedik) meg képesek szövetségre lépni egy rabszolgatartásról elhíresült bűnszervezettel(Hutt Kartel), szóval ennyit a háborúbeli moralizálásról.

Hozzászólás ideje:

Remek előzetes! :) Viszont meglep Clovis visszatérése. Nem úgy hagytuk ott legutóbb, hogy biztosan halál várt rá Cato Neimoidia-n? Fura lesz őt megint ebben a társaságban látni.

Hozzászólás ideje:

Biztos vagyok benne, hogy nem ilyen egyszerű a dolog. Clovis nem hiszem, hogy az a fajta, aki csak úgy meg tudott volna szökni Lott Dod elől, itt valami más van a háttérben. Clovis szerintem biztos, hogy hazudik, vagy megpróbálja átverni a főszereplőket. The Rise Of Clovis a cím. Tudom, ez önmagában akár mit jelenthet, de ezt a szóhasználatot, ha belegondoltok nem egy negatív szereplő felemelkedésekor szokták használni? Valami felettébb gyanús, vagy Dod irányítja a háttérben a szálakat és elintézte, hogy azért bízzanak meg benne, hogy szökevénynek hiszik, aminek a hitelességéhez Embo még jobban rátesz egy lapáttal. Embo, aki futás közben, fél kézzel egy olyan puskával pont úgy talált el egy robogót, pont azon az egy ponton a Bounty Huntersben, hogy az túltöltődjön és felrobbanjon, itt pedig csak tüzel vaktában? (Azt hittem Anakin felnyársalja szegény Marrokot, de szerencsére nem tette.) Habár, a TCW-ben ritkák az olyan odab*szós fordulatok, (Talán egyedül a Carnage Of Krell egyik jelenete volt kivétel) általában minden az, aminek látszik és lehet, hogy én komplikálom túl.

Hozzászólás ideje:

Ezek szerint túlélte. :)

Embo, aki futás közben, fél kézzel egy olyan puskával pont úgy talált el egy robogót, pont azon az egy ponton a Bounty Huntersben, hogy az túltöltődjön és felrobbanjon, itt pedig csak tüzel vaktában?

Azért azt a hajót egy lövéssel leszedte.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Azért azt a hajót egy lövéssel leszedte.

Az igaz. >.<

Jó hogy visszatér Lott Dod is, remélem meghal a sorozatban. :) Mindig is érdekelt az ő sorsa.

Az még egyáltalán nem biztos, hogy ő is szerepel majd, de nem kizárt. :)

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó előzetes. Azt hittem Anakin kettévágja Embo "kutyáját". :D

A fejvadászok meg közönségese gyilkosok ,olyanok mint a bérgyilkosok, pénzért ölnek. Azaz a rossz oldalon állnak.

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó előzetes. Azt hittem Anakin kettévágja Embo "kutyáját". :D

A fejvadászok meg közönségese gyilkosok ,olyanok mint a bérgyilkosok, pénzért ölnek. Azaz a rossz oldalon állnak.

De a háború szempontjából nem állnak senki oldalán és tényleg csak nézőpont kérdése. Sugi és Seripas sem volt rossz, de csak azért, mert őket többnyire a jók oldalán láttuk harcolni, holott nem változtak egy percig sem. Embo is csak az utóbbi időben lett "rossz" karakter, mióta Dooku felbérelte.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.