Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Megváltoztatták a sorrendet? Én nem bánom,különösen örülök neki Tetszik ez a Young Jedi-os szál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. (szerkesztve) Nagyon várom az epguide képet. Ne várj tovább: Szerkesztve: 2012. Október 25. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Nagyon köszönöm Csoli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Vá de jó Ahsoka és Lux arckifejezése is nagyon sokatmondó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Pedig már rákészültem a Clovis-szálra. Gondolom Maulékat igyekeznek minél később ellőni, mert sokaknál még mindig ő a legnagyobb attrakció a sorozat idei évadjában... Mindegy, várom az ifjoncokat, a meglepetésvendégre pedig kíváncsi vagyok, akit beharangoztak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. a meglepetésvendégre pedig kíváncsi vagyok, akit beharangoztak. Ez most nem ugrik be. Spoilerbe kérem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. (szerkesztve) Ez most nem ugrik be. Spoilerbe kérem! Azért meglepetésvendég, mert nem tudni, ki az. Gondolom nem kispályás, akárkit nem szoktak beharangozni. Talán Mark Hamill, de ez csak pletyka. Szerkesztve: 2012. Október 25. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2012. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 26. Azért meglepetésvendég, mert nem tudni, ki az. Gondolom nem kispályás, akárkit nem szoktak beharangozni. Talán Mark Hamill, de ez csak pletyka. Az Insiderben azt írják, hogy ő nem lesz még ebben az évadban... Pedig milyen jó lenne ^^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 26. Én örülök hogy a négy padawanos részt betették. Nagyon kíváncsi vagyok Yoda tanításaira Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 26. Fogalmam sincs, miért szaggat ennyire, de aki nagyon nem bírja a tesók nélkül, annak talán megteszi... http://www.youtube.com/watch?v=0PON1GqADK8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 26. Köszi Sky. Amúgy ez így nézhetetlen, de hát ez van. Maulék nem adják fel az alvilág leigázásának nagyszabású tervét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2012. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 26. Csúcsszuper a videó. Egy pillanatra ezt hittem, hogy Embonak annyi és Maul belevágja a bicsakot. Ez a videó minden másodpercében spoileres....mert olyan rohadt lassú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 26. Legalább nem kell kikockázni, minden felfogható elsőre. Bár ahogy hallom, a hang nagyjából oké, míg a kép nem csak szaggat, de ugrál is előre, de ez van. Ezt csak a hardcore fanok tudják értékelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 26. Én örülök hogy a négy padawanos részt betették. Nagyon kíváncsi vagyok Yoda tanításaira Én is rohadtul örülök és várom! Mellékszereplő végre ismét föszerepben. Az első évad egyik nagy erőssége volt ez.(Yoda, Luminara, Fisto...) Szóval nem kis Deja vu-m van, remélem nem fogok csalódni. De ez a téma és Illum is..nem lesz gond! Pozitív leszek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 26. Te jó ég- Embo, Sugi, Dengar, Latts Razzi védik a Hutt Tanácsot. Mi lesz itt ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 26. Nekem tetszett a videó, nem volt élvezhetetlen, olyan volt mintha lassítottba nézné az ember Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2012. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 26. Hu, a meglepivendég engem is érdekelne!!! Hamillnak nem örülnék túlságosan, sose volt a kedvenc figurám Luke, őt meg pláne nem tartom egy A kateegóriás színésznek, a lezüllött pályája is erre enged következtetni. Akit el tudnék képzelni az Liam Neeson Qui-Gon szellemeként, mert ő már volt a Mortis trilógiában ugyan, de itt pl el lehetne mondani, hogy lépett vele Yoda először kapcsolatba, de el tudom képzelni azt is, hogy kivételesen Frank Oz adja a hangját Yodának. De legjobban valami régi trilógiás karakternek örülnék, mint amilyen Ackbar, Tarkin, Greedo, Bossk vagy Dengar volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. (szerkesztve) Hu, a meglepivendég engem is érdekelne!!! Hamillnak nem örülnék túlságosan, sose volt a kedvenc figurám Luke, őt meg pláne nem tartom egy A kateegóriás színésznek, a lezüllött pályája is erre enged következtetni. Akit el tudnék képzelni az Liam Neeson Qui-Gon szellemeként, mert ő már volt a Mortis trilógiában ugyan, de itt pl el lehetne mondani, hogy lépett vele Yoda először kapcsolatba, de el tudom képzelni azt is, hogy kivételesen Frank Oz adja a hangját Yodának. De legjobban valami régi trilógiás karakternek örülnék, mint amilyen Ackbar, Tarkin, Greedo, Bossk vagy Dengar volt Látszik, hogy nem tudod kiről beszélsz. Hamill egy olyan frenetikus szinkron színész, aki kenterbe veri a TCW teljes szereplőgárdáját (James Arnold Taylor-t, Sam Witwer-t, Dee Bradley Baker-t és Corey Burton-t is beleértve). Hogy mást ne mondjak ő volt a 90-es évek Batman rajzfilmsorozatában a Joker (és sokkal jobb Joker, mint a magyar szinkronhangjai, ami azért tényleg nem kis teljesítmény) valamint Ozai, a Tűz ura, az Avatár: Az Utolsó Léghajlító-ban. Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy milyen szerepet fog kapni, ha tényleg feltűnik a sorozatban Mintha valami olyasmit olvastam volna Filoni-tól, hogy eddig csak azért nem kérték fel, mert nem volt olyan szerep, amit elég grandiózusnak tartott Hamill-hez. Szerkesztve: 2012. Október 27. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. (szerkesztve) Látszik, hogy nem tudod kiről beszélsz. Hamill egy olyan frenetikus szinkron színész, aki kenterbe veri a TCW teljes szereplőgárdáját (James Arnold Taylor-t, Sam Witwer-t, Dee Bradley Baker-t és Corey Burton-t is beleértve). Hogy mást ne mondjak ő volt a 90-es évek Batman rajzfilmsorozatában a Joker (és sokkal jobb Joker, mint a magyar szinkronhangjai, ami azért tényleg nem kis teljesítmény) valamint Ozai, a Tűz ura, az Avatár: Az Utolsó Léghajlító-ban. Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy milyen szerepet fog kapni, ha tényleg feltűnik a sorozatban Mintha valami olyasmit olvastam volna Filoni-tól, hogy eddig csak azért nem kérték fel, mert nem volt olyan szerep, amit elég grandiózusnak tartott Hamill-hez. Talán kéne egy Joker-szerű őrült szepi főgonosz. A "tisztelgés" úgysem idegen a tcw-tól más filmek felé.. Szerkesztve: 2012. Október 27. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Talán kéne egy Joker-szerű őrült szepi főgonosz. A "tisztelgés" úgysem idegen a tcw-tól más filmek felé.. Az lenne csak az ironikus, ha a hatodik évadtól Hamill szinkronizálná Palpatine-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Bizony, Hamill nem kispályás a szinkronszakmában. Bár sokat nem hallottam tőle, az Arkham Asylum játékban hallottam, mit művelt Jokerként és az aztán tényleg nem semmi. Nálam egyelőre Sam Witwer a csúcs, bár annyira nem változatos a hangja, ha azt nézzük, a Fiú és Darth Maul hangszínében nincs sok különbség, ebből a szempontból Corey Burton sokkal jobb, de Witwer annyi életet tud adni a karakterekbe, hogy csak na. De ha feltűnne Hamill, kíváncsi lennék, milyen durva lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Ncore-on megtalálható a friss epizód. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Egyelőre csak a sima van fenn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Már van 720 -as is, keressétek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Hammil sikeres lett a popkultúrában, mégha Hollywood nem is kért belőle (vagy Ő nem kért Hollywoodból!). Sok fatökű színész van a vásznon, akiknek inkább krumplit kéne pucolniuk. Kedvencem Pátiszón Róbert a Tájlájtból...sem szinészi kvalitása, sem férfias kiállása nincsen, egy nagy nulla, egy csinált sztár, akinek a képét csókolgathatják az agyamputált lányok. Hammil saját képregénysorozattal is büszkélkedhet (The Black Pearl), a Wing Commander PC játékban ő volt Blair az űrvadász, amivel végérvényesen bevéste a nevét az elektronikus szórakoztatóiparba. Emellett híres szinkronszínés, Jockert mindenki a személyével (jobban mondva a hangjával) azonosítja, ahogy azt lentebb már leírták. Filmszínészként nem lett befutott...ami annyit jelent, hogy nem lett mainstream, nem futtatták, mert azt azért tudni kell, hogy a Hollywood és nem a nézők döntik el, hogy kit avanzsálnak sztárrá, ahhoz pedig le kell feküdni a pénznek, el kell kurvulni nem is kicsit, szipákolni kell a fehér port a partykon, be kell lépni a szcientológia egyházba, jóba kell lenni Tom Cruissal és nem árt ha biszexuális is az ember. Hollywood egy nagyon mocskos dolog, sok könyv született már róla, hogyan keletkeznek ott a sztárok. Szerintem nem szégyen, hogy Mark Hammil más téren érvényesült. Egyébként a Star Wars-ban szuperül játszik, legalább annyira hiteles, mint Michael J. Fox a Vissza a Jövőbe trilógiában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Tipping Points 720p HDTV http://rapidgator.net/file/52769025/star.wars.the.clone.wars.s05e05.720p.hdtv.x264-2hd.mkv.html http://ul.to/w0pk6oa2/star.wars.the.clone.wars.s05e05.720p.hdtv.x264-2hd.mkv Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Állítólag a mai rész odab*sz keményen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. a bithorlon mar felirattal vannak fent >( Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. A mai rész angol felirattal? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Állítólag a mai rész odab*sz keményen! Akinek eddig tetszett, az imádni fogja, akinek meg annyira nem tetszett, annak valószínűleg most fog. Szerintem még a kritikusabb szemléletűeknek is, még akkor is, ha ez az írásukból nem feltétlenül látszik majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.