LordGravon Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Ezt nem hiszem el! David Tennant a TCW-ban? Érdekes, épp nemrég olvastam, hogy maga Dave Filoni is DW rajongó, Tennant meg SW. El is gondolkoztam, hogy talán végre esély lehet egy DW-s utalásra is az SW-ben, mert már volt E.T.- től kezdve Star Trek-ig minden, erre tessék! Nemhogy utalást kaptunk, de magát a Doktort! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Végre lecserélték Mault a tcw adatlapon a következőre, parancsoljatok és kaptok egy bónuszt is tőlem természetesen fórumszürkével az ifjakról: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Az előző rész is nagyon jó volt, de így Tennant-el...hát ez már örömfaktor a javából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Ha minden fénykard készítésénél ott volt ez a droid akkor az azt jelenti hogy kb 9000 éves Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Ha minden fénykard készítésénél ott volt ez a droid akkor az azt jelenti hogy kb 9000 éves Pedig "David" csak 900 volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. De kudar... első szabály: A Doktor hazudik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Újabb részlet a folytatásból: http://www.youtube.com/watch?v=62eliKbHpxM Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. A száját kendővel eltakaró weequay továbbra is nagyon királyul néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Filoni azt írta, még mindig keményen dolgoznak a TCW-n. Ez azért nem rossz hír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Ez eddig Hondo évada. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Honnan szedhették az az ishi tib-et? Nagyon várom a TCW legnagyobb arcának talán legnagyobb szereplését Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Filoni azt írta, még mindig keményen dolgoznak a TCW-n. Ez azért nem rossz hír. Most olvasom a blogon, és hála égnek úgy tűnik minden rendben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Biztató, hogy a Disney égisze alatt továbbra is zajlanak a 6. évad munkálatai. Így kaszától nem tartanék. Ha valóban tisztelettel akarnak bánni George hagyatékával, továbbá megtartani egy hasznot hozó projektet, értelmetlen lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Engem inkább az szomorít el, mikor látom, hogy a Disney már salátát is ad el, Verdás, meg Csipkerózsikás borítással. Szomorú lennék, ha megjelenne a SW-s sütőpor, meg a SW-s mák, megértem, hogy fontos a pénz, de mindennek megvan a maga határa, ebből a szempontból Walt nem éppen a józan észre hallgat, a méltóság helyett a fejést választja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 8. (szerkesztve) Engem inkább az szomorít el, mikor látom, hogy a Disney már salátát is ad el, Verdás, meg Csipkerózsikás borítással. Szomorú lennék, ha megjelenne a SW-s sütőpor, meg a SW-s mák, megértem, hogy fontos a pénz, de mindennek megvan a maga határa, ebből a szempontból Walt nem éppen a józan észre hallgat, a méltóság helyett a fejést választja. OFF Ezt csak addig lehet csinálni, amíg van rá kereset. Ha mint SW fan látod hogy van SW chips és inkább azt veszed meg mint a Chio-t, akkor Te vagy a hibás. Viszont ha senki nem venné meg, akkor egy idő után nem jönnének ki új cuccok, de valaki mindig megveszi ezért jönnek ki az új cuccok. Szerkesztve: 2012. November 8. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 8. (szerkesztve) Test of Strenght epguide kép-adag: szerk.: Ahsoka másodlagos kardja az állóképeken pofátlanul sárgás. Ezek a kis huncutok szembe mennek Lucassal! Előbb ez és még itt van a wookie is! Szerkesztve: 2012. November 8. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. November 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 8. Engem inkább az szomorít el, mikor látom, hogy a Disney már salátát is ad el, Verdás, meg Csipkerózsikás borítással. Szomorú lennék, ha megjelenne a SW-s sütőpor, meg a SW-s mák, megértem, hogy fontos a pénz, de mindennek megvan a maga határa, ebből a szempontból Walt nem éppen a józan észre hallgat, a méltóság helyett a fejést választja. OFF Szemben az eddigi nagyon visszafogott merchandisinggal ami az SW-t jellemezte, ugye? Csak mert már jelent meg korábban hivatalos Star Wars szakácskönyv is... ON Bár volt szó róla, azért be is vágom ide, hátha valaki lemaradt róla. Filonitól ez azért elég biztatóan hangzik: "For those of you who are fans of The Clone Wars, do not worry. We have many stories left to tell, and every one of them came directly from George himself." Plusz mint irja ő elég sokáig dolgozott a Disney-nek már korábban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 8. Képek a 7. részből: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 8. Most nézem hogy ennek a droidnak professzori rangja van. Ez szép párhuzam a "Doktorral" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 8. A 2. kép nagyon aranyos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 8. Nagyon felcsigáztak az előzetesek... szerencsére már csak két nap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 8. (szerkesztve) Hú, lesz itt megint sw érzés rendesen! Gyakorlógömb "spádéval meg humbuggal"? Csak a kalózokat sokallom, remélem jól fogják megoldani, hogy megint ők. Szerkesztve: 2012. November 8. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 8. (szerkesztve) Furcsák az első fénykardok! Irgalmatlanul várom a folytatást! Talán választ kapunk Luke fura fénykardjára is az EPIV elején. szerk.: Ahsoka másodlagos kardja az állóképeken pofátlanul sárgás. Ez mindig is ilyen volt. Szerkesztve: 2012. November 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 8. Az első képre gondolsz? Szerintem az csak gyakorlókard. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 8. Van a robotos előzetesben egy hiba. Amikor Ahsoka beszél a droiddal, nem mozog a szája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 8. Ahsoka csak annyit mond, hogy "Yes sir" és akkor mozog a szája. A következő mondatot már a kis rodiai mondja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 9. (szerkesztve) Furcsák az első fénykardok! Irgalmatlanul várom a folytatást! Talán választ kapunk Luke fura fénykardjára is az EPIV elején. Ez mindig is ilyen volt. 1; csodálnám, hisz ott csak technikai megvalósítással van a bibi. Hiszen az Anakin kardja amúgy is, vagy gondolod a kristály érzékeli a használó erőben való jártasságát és aszerint formál pengét? Egyébként fura a de a korai ep4 verziók miatt sokáig úgy hittem a kardokra, hogy valamilyen szinten színváltósak. Mert kétségkívül nem olyan Luke pengéje sajnos sem az első aktiváláskor, sem a Falconon, mint ahogy Anakin elhagyta azt. Olyan ciánkékesfehér színű, nem olyan szép kék.. 2; így van, ilyen mióta van, csak Jacksonnak aszonta Lucas hogy: "a jóké kék vagy zöld, a rosszaké piros. ilyen egyszerű." (az igaz, hogy ez a beszélgetés úgy folytatódott, hogy Jackson: -"lila nincs?" Lucas: -"te kaphatsz lilát") Mondjuk én erre kapnék szívesen választ Jackson egóján kívül, hogy az sw univerzum mit találhat ki arra, hogy csak 1 lila van. (az EU mond erre valami okosat?) Az első képre gondolsz? Szerintem az csak gyakorlókard. szerintem is.. Szerkesztve: 2012. November 9. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Az EU-ban több lila és sárga (a kedvencem) fénykard is felbukkan, sőt valahol láttam már fehéret is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Az EU-ban több lila és sárga (a kedvencem) fénykard is felbukkan, sőt valahol láttam már fehéret is. Ezekkel tisztában vagyok, nem egészen erre voltam kíváncsi, hanem Windu konkrét esetére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Tudtommal nincs rá konkrét magyarázat... Lucas szerint a rossz fiúknak vörös, a jó fiúknak kék vagy zöld pengéjük van (bár akadnak kivételek, pl.: Grievous, Vizsla), ennyi az egész. Samuel felvetette, hogy nem lehetne-e az övé rendhagyóan lila, amire az öreg rábólintott. Az EU-ban nem ilyen egyedi a lila penge, még citrom- vagy narancssárga is létezik. Az más kérdés, hogy ezeket Lucas nem erősítette meg. Szerintem Ahsoka shotojával is hasonló a helyzet. Rendhagyóan sárgás árnyalatú (inkább sárgászöld), amire megint rengeteg magyarázat lehet, de nem tartom valószínűnek, hogy a TCW-ben foglalkozni fognak vele. Ilyen és kész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.