Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Necessary Bond preview, egyelőre sajnos elég gyenge minőségben

http://www.youtube.com/watch?v=CF14ClORguQ

KisKósa, de hiszen az általad említett személy szerepelt a mostani részben is. :)

Nem ebben a részben Pilf Mukmuk szerepelt, a tesója. Pilf a piros, Pikk a kék-sárga.

Szerkesztve: - Werebazs

Hozzászólás ideje:

Nem ebben a részben Pilf Mukmuk szerepelt, a tesója. Pilf a piros, Pikk a kék-sárga.

Rá nem is emlékeztem. :) Talán tényleg ideje lenne újranéznem az első két évadot.

Hozzászólás ideje:

Necessary Bond preview, egyelőre sajnos elég gyenge minőségben

Köszi.

úgy néz ki utolérik őket, pedig már úgy tünt lerázták a (kevésbé részeg) kalózokat.

Egyébként jól érzem, hogy a legutóbbi részből nem készült a szokásos 175 megás avi?

Eddig mindegyiket az AFG-nevű formáció szállította, de most nem találok ilyet, csak mp4-et a 2HD-től.

Hozzászólás ideje:

Jó kis, feszültséggel teli előzetes. Megint egy komolyabb részt várok ez, és a története alapján is. Egyébként az évad eleje mindig könnyedebb, lazább, hogy aztán totál szétcsapják az embert. :) Én a A Sunny Day in the Void -t várom nagyon, mert ez a rész állítólag tisztelgés lesz Möbius, a híres francia rajzoló előtt, aki egy rakat képregény mellett az Idő Urai -t is ellátta minden jó anyaggal. Szóval ez egy különleges rész lesz, de ezt már Filoni is mondta a Celeben.

Hozzászólás ideje:

Sejtettem, hogy hasonlóan fog folytatódni, de nagyon várós...

Na Huyang újra egyben :D

Hell, yeah!!!

Hozzászólás ideje:

És a Clovis szálat? Most úgy néz ki, hogy lesz még a Mandalore szál (3), plusz a Clovis szál (4) és az Ahsoka szál (3) rész. Ez barátok között is 10 rész. Plusz még van kettő, ez így összesen 20. Két epizód még hiányzik. :)

Hozzászólás ideje:

És a Clovis szálat? Most úgy néz ki, hogy lesz még a Mandalore szál (3), plusz a Clovis szál (4) és az Ahsoka szál (3) rész. Ez barátok között is 10 rész. Plusz még van kettő, ez így összesen 20. Két epizód még hiányzik. :)

Itt valami nem stimmel... Most várunk a kilencedik részre. Aztán 4 rész Artu-Gregor akció, az már tizenhárom. Ahhoz a te 10 részed 23, ami már egyel több, mint amennyi egy évadba belefér :hmm: Vagy van valami konkrét infód erre a három szálra vonatkozóan?

Hozzászólás ideje:

A Clovis és az Artu szál is 3 részes. Az ehetivel együtt 9 rész lesz meg, kell még 13. Clovis 3, R2 3, Maul 3, Ahsoka talán 3 és egy egyedülálló rész, ami valószínűleg a Point of no Return lesz. (ezért is rakhatták arrébb)

Szerkesztve: - Merr-Sonn

Hozzászólás ideje:

Itt valami nem stimmel... Most várunk a kilencedik részre. Aztán 4 rész Artu-Gregor akció, az már tizenhárom. Ahhoz a te 10 részed 23, ami már egyel több, mint amennyi egy évadba belefér :hmm: Vagy van valami konkrét infód erre a három szálra vonatkozóan?

Rosszul számolod az a baj. :) Merr-Sonn viszont pont eltalálta. Lehet, hogy Ahsokás szál négy részes lesz.

Az a Point of no Return nagyon izgalmas cím ám! Vajon mire vagy kire vonatkozhat? :hmm:

Hozzászólás ideje:

A Clovis és az Artu szál is 3 részes. Az ehetivel együtt 9 rész lesz meg, kell még 13. Clovis 3, R2 3, Maul 3, Ahsoka talán 3 és egy egyedülálló rész, ami valószínűleg a Point of no Return lesz. (ezért is rakhatták arrébb)

Rosszul számolod az a baj. :) Merr-Sonn viszont pont eltalálta. Lehet, hogy Ahsokás szál négy részes lesz.

Az a Point of no Return nagyon izgalmas cím ám! Vajon mire vagy kire vonatkozhat? :hmm:

Én legutóbb még azt hallottam, hogy az Artu-szál négy részes lesz. Hol olvastátok, hogy csak trilógia lesz? A Maul-Death Watch szál meg akár hogy is nézem sehogy nem fér bele egy trilógiába, hiszen bele kell férnie

Maul és Vizsla találkozásának, Maulék konfrontálódásának a Huttokkal, aztán hogy összeállnak a Fekete Nappal, és csak utána kezdődhet a Mandalore-i polgárháború, ami minimum két epizódot megkövetel.

Akárhogy osztom-szorzom, ez alsó hangon is négy epizód, egy trilógiába szerintem csak iszonyú összecsapottan férne bele.

Szerkesztve: - Werebazs

Hozzászólás ideje:

Én is úgy tudom az epizódokat, ahogy Merr-Sonn felvázolta.

Furcsa ez a sok rendezkedés (már megint máshogy jönnek az epizódok, mint ahogy múltkor írták), ennyi macera még nem volt a sorrendek körül, legalábbis nem tudok róla. Remélem, több értelme lesz, mint a Revival előrehozásának. Jobb lett volna, ha az ifjoncok után teszik be a testvéreket, a Mandalore (sokak által legjobban várt) szál pedig lehetett volna finálé. De ki vagyok én, hogy kételkedjek Filoniék munkájában? :P

Hozzászólás ideje:

A Maul-Death Watch szál meg akár hogy is nézem sehogy nem fér bele egy trilógiába, hiszen bele kell férnie

Maul és Vizsla találkozásának, Maulék konfrontálódásának a Huttokkal, aztán hogy összeállnak a Fekete Nappal, és csak utána kezdődhet a Mandalore-i polgárháború, ami minimum két epizódot megkövetel.

Akárhogy osztom-szorzom, ez alsó hangon is négy epizód, egy trilógiába szerintem csak iszonyú összecsapottan férne bele.

Na igen, ezt diktálná a logika, de ha a zabrak történetszálról van szó, akkor tudjuk, hogy nem mennek a szomszédba egy kis kapkodásért ( pl.: monster), vagy majdnem, hogy felesleges mozzanatokért

(pl.: brothers). /nem a két említett rész egészére értendő az elmarasztalás/

Hozzászólás ideje:

Megjött az epizód guide és dobom a képeket:

Ody tudom egy kicsit sötétedős felül, de neked lett volna szíved levágni Ahsoka montráljait?

Ha találsz jobbat, szólj!

Egyébként nézzétek meg a elő-galériát, az utolsó képre azt hittem, hogy a

Slave I roncsait látom

de asszem nem, pedig mekkora lenne!?

epguide509.jpg

necessary bond.jpg

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Szerintem ez az eddigi legjobb ep.guide kép, nekem nagyon bejön.

Van javulás annyi szent, az Onderonosok jórészt nem tetszettek, ellenben a Young Jedisek mind jók.

Negyed óránként váltakozó háttérképként jelenleg ezek "dolgoznak" nálam. :D

Hozzászólás ideje:

Azért remélem nem az lesz, hogy

Ahsoka legyőzi Grievous-t. Azok után, hogy a tábornok a múltkor legyőzte Obi-Wan-t, ez elég... "furcsa" lenne :lol:

Most már egyébként egy kicsit én is izgulok, hogy vajon az ifjak mind túlélik-e ezt az epizódot :yeah:

Hozzászólás ideje:

Grivi miután lerombolta Hondo erődjét, bizonyára önszántából távozik, nem azért mert megijesztette pár ifjonc. Ahsoka meg úgyse tudja legyőzni, ez még Obi feladata :D Viszont elég okos húzás lenne, ha az egyik ifjonc meghalna, hisz ezzel kellő drámaiságot adna az arc-nak.

Hozzászólás ideje:

A Maul-Death Watch szál meg akár hogy is nézem sehogy nem fér bele egy trilógiába, hiszen bele kell férnie

Magába a Maul szálba tartozott a Revival is, mert az R2 trilógia után jött volna a 3 másik Maulos résszel.

Hozzászólás ideje:

Magába a Maul szálba tartozott a Revival is, mert az R2 trilógia után jött volna a 3 másik Maulos résszel.

Tudom, de úgy érzem, hogy a Revival-on kívüli események legalább négy részt megkövetelnek. Csak azt nézd meg, hogy hány szálat ismerünk már most belőle:

A Sith fivérek és a Death Watch találkozása és szövetsége, utána az összetűzés a Huttokkal, tárgyalás a Fekete Nappal, Mandalore megtámadása, Obi-Wan és Satine, az Akadémiai tanoncok, Maul és Vizsla, Obi-Wan és Bo-Katan és persze Sidious és a fivérek összecsapása.

Ez baromi sok ahhoz, hogy három epizódba legyen belepréselve.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.