Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 20. (szerkesztve) Necessary Bond preview, egyelőre sajnos elég gyenge minőségben http://www.youtube.com/watch?v=CF14ClORguQ KisKósa, de hiszen az általad említett személy szerepelt a mostani részben is. Nem ebben a részben Pilf Mukmuk szerepelt, a tesója. Pilf a piros, Pikk a kék-sárga. Szerkesztve: 2012. November 20. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Kösz a videót. Kicsit Nal Huttás beütése van a helynek a fényviszonyok miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Nem ebben a részben Pilf Mukmuk szerepelt, a tesója. Pilf a piros, Pikk a kék-sárga. Rá nem is emlékeztem. Talán tényleg ideje lenne újranéznem az első két évadot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Necessary Bond preview, egyelőre sajnos elég gyenge minőségben Köszi. úgy néz ki utolérik őket, pedig már úgy tünt lerázták a (kevésbé részeg) kalózokat. Egyébként jól érzem, hogy a legutóbbi részből nem készült a szokásos 175 megás avi? Eddig mindegyiket az AFG-nevű formáció szállította, de most nem találok ilyet, csak mp4-et a 2HD-től. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Na Huyang újra egyben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Jó kis, feszültséggel teli előzetes. Megint egy komolyabb részt várok ez, és a története alapján is. Egyébként az évad eleje mindig könnyedebb, lazább, hogy aztán totál szétcsapják az embert. Én a A Sunny Day in the Void -t várom nagyon, mert ez a rész állítólag tisztelgés lesz Möbius, a híres francia rajzoló előtt, aki egy rakat képregény mellett az Idő Urai -t is ellátta minden jó anyaggal. Szóval ez egy különleges rész lesz, de ezt már Filoni is mondta a Celeben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Így már én is nagyon várom! Ezeket nem tudtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Sejtettem, hogy hasonlóan fog folytatódni, de nagyon várós... Na Huyang újra egyben Hell, yeah!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Úgy tűnik, hogy a 100. epizód a nagy szünet után jön egyből. Vajon hova rakhatták a Point of no Return-t? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 20. És a Clovis szálat? Most úgy néz ki, hogy lesz még a Mandalore szál (3), plusz a Clovis szál (4) és az Ahsoka szál (3) rész. Ez barátok között is 10 rész. Plusz még van kettő, ez így összesen 20. Két epizód még hiányzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 20. És a Clovis szálat? Most úgy néz ki, hogy lesz még a Mandalore szál (3), plusz a Clovis szál (4) és az Ahsoka szál (3) rész. Ez barátok között is 10 rész. Plusz még van kettő, ez így összesen 20. Két epizód még hiányzik. Itt valami nem stimmel... Most várunk a kilencedik részre. Aztán 4 rész Artu-Gregor akció, az már tizenhárom. Ahhoz a te 10 részed 23, ami már egyel több, mint amennyi egy évadba belefér Vagy van valami konkrét infód erre a három szálra vonatkozóan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 20. (szerkesztve) A Clovis és az Artu szál is 3 részes. Az ehetivel együtt 9 rész lesz meg, kell még 13. Clovis 3, R2 3, Maul 3, Ahsoka talán 3 és egy egyedülálló rész, ami valószínűleg a Point of no Return lesz. (ezért is rakhatták arrébb) Szerkesztve: 2012. November 20. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Itt valami nem stimmel... Most várunk a kilencedik részre. Aztán 4 rész Artu-Gregor akció, az már tizenhárom. Ahhoz a te 10 részed 23, ami már egyel több, mint amennyi egy évadba belefér Vagy van valami konkrét infód erre a három szálra vonatkozóan? Rosszul számolod az a baj. Merr-Sonn viszont pont eltalálta. Lehet, hogy Ahsokás szál négy részes lesz. Az a Point of no Return nagyon izgalmas cím ám! Vajon mire vagy kire vonatkozhat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Alig várom a Clovis-szálat. Már nagyon hiányolok egy politika-centrikus történetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 20. (szerkesztve) A Clovis és az Artu szál is 3 részes. Az ehetivel együtt 9 rész lesz meg, kell még 13. Clovis 3, R2 3, Maul 3, Ahsoka talán 3 és egy egyedülálló rész, ami valószínűleg a Point of no Return lesz. (ezért is rakhatták arrébb) Rosszul számolod az a baj. Merr-Sonn viszont pont eltalálta. Lehet, hogy Ahsokás szál négy részes lesz. Az a Point of no Return nagyon izgalmas cím ám! Vajon mire vagy kire vonatkozhat? Én legutóbb még azt hallottam, hogy az Artu-szál négy részes lesz. Hol olvastátok, hogy csak trilógia lesz? A Maul-Death Watch szál meg akár hogy is nézem sehogy nem fér bele egy trilógiába, hiszen bele kell férnie Maul és Vizsla találkozásának, Maulék konfrontálódásának a Huttokkal, aztán hogy összeállnak a Fekete Nappal, és csak utána kezdődhet a Mandalore-i polgárháború, ami minimum két epizódot megkövetel. Akárhogy osztom-szorzom, ez alsó hangon is négy epizód, egy trilógiába szerintem csak iszonyú összecsapottan férne bele. Szerkesztve: 2012. November 20. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Megjött jó minőségben is a következő rész előzetese http://www.youtube.com/watch?v=VxZ1uQlby4k Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Na Huyang újra egyben Nagyon helyes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Én is úgy tudom az epizódokat, ahogy Merr-Sonn felvázolta. Furcsa ez a sok rendezkedés (már megint máshogy jönnek az epizódok, mint ahogy múltkor írták), ennyi macera még nem volt a sorrendek körül, legalábbis nem tudok róla. Remélem, több értelme lesz, mint a Revival előrehozásának. Jobb lett volna, ha az ifjoncok után teszik be a testvéreket, a Mandalore (sokak által legjobban várt) szál pedig lehetett volna finálé. De ki vagyok én, hogy kételkedjek Filoniék munkájában? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Képek a folytatásból. Várható volt, hogy ez következik, mégsem tűnik rossznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Köszi Sky, ígéretes és megjött a szokásos második preview is http://www.youtube.com/watch?v=Ppgjr6SZ0bk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 21. A Maul-Death Watch szál meg akár hogy is nézem sehogy nem fér bele egy trilógiába, hiszen bele kell férnie Maul és Vizsla találkozásának, Maulék konfrontálódásának a Huttokkal, aztán hogy összeállnak a Fekete Nappal, és csak utána kezdődhet a Mandalore-i polgárháború, ami minimum két epizódot megkövetel. Akárhogy osztom-szorzom, ez alsó hangon is négy epizód, egy trilógiába szerintem csak iszonyú összecsapottan férne bele. Na igen, ezt diktálná a logika, de ha a zabrak történetszálról van szó, akkor tudjuk, hogy nem mennek a szomszédba egy kis kapkodásért ( pl.: monster), vagy majdnem, hogy felesleges mozzanatokért (pl.: brothers). /nem a két említett rész egészére értendő az elmarasztalás/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Sky, az első és második kép odab*sz! 1.: A várva várt revans! 2.: Hondo egy karddal vezeti a csatát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Aztaa Vörös szemű MagnaGuardok, kalózkéssel aprító Hondo, alkoholista Pikk MukMuk, Ahsoka-Grivi rematch, mi lesz itt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 21. (szerkesztve) Megjött az epizód guide és dobom a képeket: Ody tudom egy kicsit sötétedős felül, de neked lett volna szíved levágni Ahsoka montráljait? Ha találsz jobbat, szólj! Egyébként nézzétek meg a elő-galériát, az utolsó képre azt hittem, hogy a Slave I roncsait látom de asszem nem, pedig mekkora lenne!? Szerkesztve: 2012. November 21. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Szerintem ez az eddigi legjobb ep.guide kép, nekem nagyon bejön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Szerintem ez az eddigi legjobb ep.guide kép, nekem nagyon bejön. Van javulás annyi szent, az Onderonosok jórészt nem tetszettek, ellenben a Young Jedisek mind jók. Negyed óránként váltakozó háttérképként jelenleg ezek "dolgoznak" nálam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Azért remélem nem az lesz, hogy Ahsoka legyőzi Grievous-t. Azok után, hogy a tábornok a múltkor legyőzte Obi-Wan-t, ez elég... "furcsa" lenne Most már egyébként egy kicsit én is izgulok, hogy vajon az ifjak mind túlélik-e ezt az epizódot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Grivi miután lerombolta Hondo erődjét, bizonyára önszántából távozik, nem azért mert megijesztette pár ifjonc. Ahsoka meg úgyse tudja legyőzni, ez még Obi feladata Viszont elég okos húzás lenne, ha az egyik ifjonc meghalna, hisz ezzel kellő drámaiságot adna az arc-nak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 21. A Maul-Death Watch szál meg akár hogy is nézem sehogy nem fér bele egy trilógiába, hiszen bele kell férnie Magába a Maul szálba tartozott a Revival is, mert az R2 trilógia után jött volna a 3 másik Maulos résszel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Magába a Maul szálba tartozott a Revival is, mert az R2 trilógia után jött volna a 3 másik Maulos résszel. Tudom, de úgy érzem, hogy a Revival-on kívüli események legalább négy részt megkövetelnek. Csak azt nézd meg, hogy hány szálat ismerünk már most belőle: A Sith fivérek és a Death Watch találkozása és szövetsége, utána az összetűzés a Huttokkal, tárgyalás a Fekete Nappal, Mandalore megtámadása, Obi-Wan és Satine, az Akadémiai tanoncok, Maul és Vizsla, Obi-Wan és Bo-Katan és persze Sidious és a fivérek összecsapása. Ez baromi sok ahhoz, hogy három epizódba legyen belepréselve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.