Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 28. Hozzászólás ideje: 2012. November 28. Ráadásul mind a három másik részből. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 28. Hozzászólás ideje: 2012. November 28. Ráadásul mind a három másik részből. Ez biztos? Eszerint a legrégebbi, leghosszabb (kamerás) lenne a zárórészből? Ami feltehetőleg a jan 5: missing in action lesz? Jól gondolom? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 28. Hozzászólás ideje: 2012. November 28. Az eligazítós és kommandós klip elvileg ugyanabból a részből vannak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 28. Hozzászólás ideje: 2012. November 28. Ez biztos? Eszerint a legrégebbi, leghosszabb (kamerás) lenne a zárórészből? Ami feltehetőleg a jan 5: missing in action lesz? Jól gondolom? Te mindig ki akarod találni a végeredményt. Mit tudom én melyik részből és mikor lesznek. Szerintem a Gregor -os a második részből van, az űrhajós jelenet pedig a harmadikból. De, hogy mi a címük és mikor lesznek azt még szerintem a jó isten se tudja. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. November 28. Hozzászólás ideje: 2012. November 28. Érdekes most ez így... mert én még csak most néztem meg a hétvégi részt, közben már mindjárt itt van a következő, de jó lesz ez is Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Hozzászólás ideje: 2012. November 29. (szerkesztve) És hála az ep guide előzetesnek, megjött a negyedik preview is Ez a parwan őrült doki mekkora már! Szerkesztve: 2012. November 29. - Werebazs Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Hozzászólás ideje: 2012. November 29. És még a basic-et is beszéli. Most komolyan a Jedik hány ilyen szedett-vedett alakot fognak még belevonni az akcióba? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Te mindig ki akarod találni a végeredményt. Mit tudom én melyik részből és mikor lesznek. Szerintem a Gregor -os a második részből van, az űrhajós jelenet pedig a harmadikból. De, hogy mi a címük és mikor lesznek azt még szerintem a jó isten se tudja. Jólva na..azt írtad január 5-én indul a Maul szál. De közben felröppent, hogy ez a droidos trilógia. Akkor a Missing in action mégiscsak ide tartozik! Ilyen követhetetlen évadunk még nem volt. Tisztább volt mindig a sorrendiség..jó hogy találgat az ember... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Hozzászólás ideje: 2012. November 29. És hála az ep guide előzetesnek, megjött a negyedik preview is Ez a parwan őrült doki mekkora már! Óriási ez a parwan, igazi droid buzi lehet. Úgy tűnik a szokásosnál is különösebb karakterekkel találkozhatunk ezúttal. Jólva na..azt írtad január 5-én indul a Maul szál. De közben felröppent, hogy ez a droidos trilógia. Akkor a Missing in action mégiscsak ide tartozik! Ilyen követhetetlen évadunk még nem volt. Tisztább volt mindig a sorrendiség..jó hogy találgat az ember... Mindig csak eggyel előre tekints, ne rohanj. Várom az guide képet. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Ez a fickó engem valamiért... ...Q-ra emlékeztet a James Bond filmekből, legalábbis a beosztását illetően. R2-D2-t jól kipofozták. Pimp My Droid! Dee Bradley Baker ezúttal is könnyedén felismerhető nem-klón szerepben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Hozzászólás ideje: 2012. November 29. (szerkesztve) Kis bemutató az új ezredesről. A neve Meebur Gascon, és már a Gronosisi csata óta a Köztársaságot szolgálja. A mérete nem túl nagy (33 centiméter), de ez alapján óriási hiba lebecsülni. Kemény mint a carbonite. Nagyon kíváncsi leszek rá. Szerkesztve: 2012. November 29. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Hozzászólás ideje: 2012. November 29. (szerkesztve) Várom az guide képet. Megjöttem! Úgy tűnik ez a történetszál is kapott egy poszterfélét a tcw oldalán, meg tudnám ezt szokni! Dobom ezt, és természetesen a guide képet meg a nagyméretű változatát is: Szerkesztve: 2012. November 29. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Köszi csoli! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Köszi csoli! Szívesen. Közben a középsőt cseréltem, mert rájöttem ,hogy rosszul volt levágva...siettem. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Sosem gondoltam volna, hogy az a mély és parancsoló hang, ami a trailerben elhangzik, amikor Gregort szólítja fel a harcra, egy 33 centiméteres kis töpszlié. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Hozzászólás ideje: 2012. November 29. De keményen vezényel az biztos. Igazi katona feelingje van, a mérete ellenére. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Ezért volt jó a Köztársaság. A legfelsőbb hadvezetésbe is befért mindenki, fajra és nemre való tekintet nélkül. Ha Gascon túl is élte a Klónháborút, a Birodalom megszületésekor biztos nem maradt munkája. Ha egyáltalán le nem tartóztatták koholt vádak alapján. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Hozzászólás ideje: 2012. November 29. (szerkesztve) Akkor Gascon fog utazni M5-BZ-ben? Zsííír Ja és A Wookie leírása szerint CC-8826, azaz Neyo is szerepelni fog :yes: Ő lőtte le hátulról Stass Alliet a Saleucamin. Már csak Bacara parancsnok hiányzik az ismertek közül Szerkesztve: 2012. November 29. - Merr-Sonn Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Szokás szerint epizódképek a folytatásból: Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Nini, egy szuper taktikai droid Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Hozzászólás ideje: 2012. November 29. A Wookie leírása szerint CC-8826, azaz Neyo is szerepelni fog :yes: Ő lőtte le hátulról Stass Alliet a Saleucamin. Már csak Bacara parancsnok hiányzik az ismertek közül Még hiányzik Jag is, Plo Koon gyilkosa is. Őt utálom a legjobban, megölte a kedvenc Jedimet. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Még hiányzik Jag is, Plo Koon gyilkosa is. Őt utálom a legjobban, megölte a kedvenc Jedimet. ...Parancsra. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 1. Hozzászólás ideje: 2012. December 1. ...Parancsra. Ez civilizált körülmények között nem mentség. Neked megparancsolnák holnap hogy nyírj ki egy csapat óvodást megtennéd? Sajnos ez a leghazugabb mentegetőzés arról hogy az elkövető valójában tömeggyilkos beállítottságú. Különben mi is lesz a következő részben? Mit fognak a robotok csinálni? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. December 1. Hozzászólás ideje: 2012. December 1. Ez civilizált körülmények között nem mentség. Neked megparancsolnák holnap hogy nyírj ki egy csapat óvodást megtennéd? Sajnos ez a leghazugabb mentegetőzés arról hogy az elkövető valójában tömeggyilkos beállítottságú. Ugyan... hisz "a klónok jóval kevésbé önállóak mint a mintaegyed...feltétlen engedelmesség jellemzi őket...minden parancsot végrehajtanak". Ugyan ezt az dolgot a tcw igyekszik felrúgni, de a mozifilmekben így volt, így Jag, Cody és a többiek viselkedése teljesen logikus. Szóval "civilizált körülmények közt" igazad lenne, de ez a star wars és akikről beszélünk, azok önállótlanított klónok. Nem tömeggyilkos beállítottságúak, hanem katonák. Gondolom a tcw miatt feledkeztél meg erről. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 1. Hozzászólás ideje: 2012. December 1. Gondolom a tcw miatt feledkeztél meg erről. Tulajdonképpen igen. Bár az EP3-ban sem volt Cody rossz ember, elég jól elbratyizott Kenobival. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. December 1. Hozzászólás ideje: 2012. December 1. Ez civilizált körülmények között nem mentség. Neked megparancsolnák holnap hogy nyírj ki egy csapat óvodást megtennéd? Sajnos ez a leghazugabb mentegetőzés arról hogy az elkövető valójában tömeggyilkos beállítottságú. Ha pedig nem teljesítik a parancsot, akkor pedig kivonják őket a forgalomból, mint hibás egyedek. Egész egyszerűen nincs más választásuk. Hülye példa, de ugyanez volt a náci Németországban és az akkori Szovjetunióban. Ha a parancs ellenére nem ölöd meg azt, akit kell, akkor téged ölnek meg. Tulajdonképpen igen. Bár az EP3-ban sem volt Cody rossz ember, elég jól elbratyizott Kenobival. Ennek ellenére hidegvérrel kiadta a tűzparancsot, amikor megérkezett a 66-os parancs. Cody jó katona, de kevésbé jó barát, szerintem. A TCW-ben erre azért odafigyeltek, hogy afféle rideg, katona-beállítottságú személyiség legyen. Annak ellenére, hogy jóban van Kenobival, nincs meg az a fajta baráti köteléke vele, mint ami pl. Rex és Anakin között megvan. Afféle "jóban vagyok a kollégáimmal" típus. Neki a szolgálat az első. Cody valószínűleg nem hallgatta el volna Cut Lawquane-t. Ezért is lesz érdekes majd az, ha eljutunk a 66-os parancshoz a sorozatban, mert van egy olyan gyanúm, hogy Rex nem akarja majd végrehajtani. (Gyanítom, hogy Ahsokával lesz, hogy ha a lány túléli addig.) Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. December 1. Hozzászólás ideje: 2012. December 1. (szerkesztve) A klónok azt hitték, árulókat nyírtak ki parancsra, és úgy tudom Frenkie, a te (szélsőséges) értékrendedbe az árulók igenis golyót (ez esetben lézert) érdemelnek. Szerkesztve: 2012. December 1. - Nabopolasszar Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 1. Hozzászólás ideje: 2012. December 1. A klónok azt hitték, árulókat nyírtak ki parancsra, és úgy tudom Frenkie, a te (szélsőséges) értékrendedbe az árulók igenis golyót (ez esetben lézert) érdemelnek. Nem minden esetben. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. December 1. Hozzászólás ideje: 2012. December 1. (szerkesztve) ... Ezért is lesz érdekes majd az, ha eljutunk a 66-os parancshoz a sorozatban, mert van egy olyan gyanúm, hogy Rex nem akarja majd végrehajtani. (Gyanítom, hogy Ahsokával lesz, hogy ha a lány túléli addig.) Te komolyan hiszel benne, hogy a sorozat belenyúlik majd a 3.rész idővonalába? Én kizártnak tartom, de kétségkívűl jó teóriák ezek, már csak azért is, mert a film elején látható csaták még a klónháborúhoz tartoznak. Szerkesztve: 2012. December 1. - csoli1138 Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. December 1. Hozzászólás ideje: 2012. December 1. Te komolyan hiszel benne, hogy a sorozat belenyúlik majd a 3.rész idővonalába? Én kizártnak tartom, de kétségkívűl jó teóriák ezek, már csak azért is, mert a film elején látható csaták még a klónháborúhoz tartoznak. Pusztán felvázoltam egy esetleges végkifejletet. De előfordulhat, hogy nem fog belenyúlni, esetleg Ahsokával hamarabb is történik valami. Főleg, ha belegondolunk, hogy a sorozat eleje sem közvetlenül az EPII. után kezdődik. Én örülnék egy ilyen montázsnak, hogy melyik mellékszereplővel mi történt az EPIII. idején, a 66-os parancs kiadásakor, bár ilyenre szinte semmi esély nincs. Van egy olyan gyanúm, hogy... ...Ahsoka sötét döntése valószínűleg az 1313. szinten játszódó történetszálban fog bekövetkezni, ahol láthatjuk Ventresszel harcolni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.