Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hogyhogy mostanában előbb van 1080p-s verzió, mint 720-as? Megvárom, nem gond, csak furcsa...

Annyit nem ér meg nekem a minimális képminőség javulása, hogy a nagyobb fájlméretre vetemedjek. Hely- és lemezpazarlás. :)

Ez óriási tévedés. Mióta az új monitorom van ami full hd-s csak 1080p-st nézek. Ehhez képest a 720 p nem jó minőség. Egyszerűen látni. Az 1080p tűéles a 720p nem. A mai 1-2-3 terrabyte-os vinyókon meg bőven van hely.

Hozzászólás ideje:

Ez óriási tévedés. Mióta az új monitorom van ami full hd-s csak 1080p-st nézek. Ehhez képest a 720 p nem jó minőség. Egyszerűen látni. Az 1080p tűéles a 720p nem. A mai 1-2-3 terrabyte-os vinyókon meg bőven van hely.

Jelenleg laptopot használok, aminek kijelzőjén annyira minimálisnak látom a különbséget 720p és 1080p között, hogy nem éri meg az x MB-al nagyobb fájlt leszedni. Nálam a 720p is gyönyörűen fest. Egyébként jelenleg a laptopom eladásán fáradozom, aminek árából felpörgethetem a számítógépem. Addig sajnos nem futja ilyen-olyan TB-os merevlemezekre, se 600 DVD-re, amire kiírom a részeket. De nem szeretnék tovább OFF-olni...

Hozzászólás ideje:

Ahogy Sky mondja: rendes képernyőn a 720p és a 1080p között különbséget csak a fájl méretében lehet találni ;D

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Ahogy Sky mondja: rendes képernyőn a 720p és a 1080p között különbséget csak a fájl méretében lehet találni ;D

De mi a rendes képernyő? Ma már szinte csak full hd-sakat lehet kapni.

Hozzászólás ideje:

Ott hol? Nekem nem találja a kereső...

Bocsi a 720-asra gondoltam...

Egyébként én ha tehetem mindig tv-be nézem a részeket. Full HD-s LED tv-n nagyon lehet látni a különbséget, a képminőség és a hangzás szempontjából pedig teljesen más élményt ad (már már mozis feeling), ezért nekem megéri leszedni így, egy hibája van csak, hogy az mkv-t nem ismeri fel a tv, tehát nem tudja lejátszani, így mindig hozzá kell kötni a laptop-ot, de így is megéri... Az viszont igaz, hogy számítógépen vagy laptop-on nem látni annyira sok különbséget...

Amúgy nekem tetszett a rész nagyon :)

Hozzászólás ideje:

De mi a rendes képernyő? Ma már szinte csak full hd-sakat lehet kapni.

Akkor fogalmazzunk úgy, hogy a nem mostanában vett képernyőn. Tudod, olyanon amit te is csak nemrég cseréltél le. Na van olyan aki még rá van kényszerülve a régi technológiára, és azokon bezony a 720 és a 1080 között nincs difi.

Hozzászólás ideje:

Akkor fogalmazzunk úgy, hogy a nem mostanában vett képernyőn. Tudod, olyanon amit te is csak nemrég cseréltél le. Na van olyan aki még rá van kényszerülve a régi technológiára, és azokon bezony a 720 és a 1080 között nincs difi.

Ok így már ok.

Hozzászólás ideje:

Ha már Darth Maul, kaptunk egy új klipet. ;)

Zsír. Legalább megtudtam, hogy a trailerből származó hangzatos mondatok egy része milyen párbeszédből származik.

Hozzászólás ideje:

Van már guide a 14. részhez, de kép csak estére lesz.

Nekünk nem új, de nem kis spoiler van a guide képen... :D

Mintha ezek nem is törődnének a témával.. :hmm:

Hozzászólás ideje:

Várom a képet. Amúgy melyik spoilerre gondolsz? :)

Savage új karjára, ami már az első trailerben sem volt titok..,érthetetlen nem?

És íme a képek(mault beáldoztam, reklamálni lehet, de nem érdemes...:):

epguide:

epguide514.jpg

háttér-méret:

eminence.jpg

és az új történeszál-poszter se maradjon ki:

s5_maul_hero.jpg

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Én is frissítettem már a 2 évados részekkel, és ma éjjel folytatom a kapcsolódó történeteket mind Mandalore, mind Dathomir témában egészen a Florrum-ig.

De jól elmondtam bolygókkal, mi? :D

A lényeg; bár nagyon ágálltam ellene, de ma már azon a szinten vagyok, hogy igazán tudom élvezni és várom a történetetet, hogy hova ível.

Ody büszke vagy rám? ;)

Szerkesztve: - csoli1138

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.