albundy Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. bithumen Ott hol? Nekem nem találja a kereső... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. ...egy kis ízelítő az évad hátralévő részeiből. Lesz adrenalin löket rendesen. á kiskésit! mi lössz itt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Point of No Return web-dl 720p verzió, a kávéson Ody... Köszi a linket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Hogyhogy mostanában előbb van 1080p-s verzió, mint 720-as? Megvárom, nem gond, csak furcsa... Annyit nem ér meg nekem a minimális képminőség javulása, hogy a nagyobb fájlméretre vetemedjek. Hely- és lemezpazarlás. Ez óriási tévedés. Mióta az új monitorom van ami full hd-s csak 1080p-st nézek. Ehhez képest a 720 p nem jó minőség. Egyszerűen látni. Az 1080p tűéles a 720p nem. A mai 1-2-3 terrabyte-os vinyókon meg bőven van hely. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Ez óriási tévedés. Mióta az új monitorom van ami full hd-s csak 1080p-st nézek. Ehhez képest a 720 p nem jó minőség. Egyszerűen látni. Az 1080p tűéles a 720p nem. A mai 1-2-3 terrabyte-os vinyókon meg bőven van hely. Jelenleg laptopot használok, aminek kijelzőjén annyira minimálisnak látom a különbséget 720p és 1080p között, hogy nem éri meg az x MB-al nagyobb fájlt leszedni. Nálam a 720p is gyönyörűen fest. Egyébként jelenleg a laptopom eladásán fáradozom, aminek árából felpörgethetem a számítógépem. Addig sajnos nem futja ilyen-olyan TB-os merevlemezekre, se 600 DVD-re, amire kiírom a részeket. De nem szeretnék tovább OFF-olni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. (szerkesztve) Ahogy Sky mondja: rendes képernyőn a 720p és a 1080p között különbséget csak a fájl méretében lehet találni ;D Szerkesztve: 2013. Január 13. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Ahogy Sky mondja: rendes képernyőn a 720p és a 1080p között különbséget csak a fájl méretében lehet találni ;D De mi a rendes képernyő? Ma már szinte csak full hd-sakat lehet kapni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Ott hol? Nekem nem találja a kereső... Bocsi a 720-asra gondoltam... Egyébként én ha tehetem mindig tv-be nézem a részeket. Full HD-s LED tv-n nagyon lehet látni a különbséget, a képminőség és a hangzás szempontjából pedig teljesen más élményt ad (már már mozis feeling), ezért nekem megéri leszedni így, egy hibája van csak, hogy az mkv-t nem ismeri fel a tv, tehát nem tudja lejátszani, így mindig hozzá kell kötni a laptop-ot, de így is megéri... Az viszont igaz, hogy számítógépen vagy laptop-on nem látni annyira sok különbséget... Amúgy nekem tetszett a rész nagyon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. De mi a rendes képernyő? Ma már szinte csak full hd-sakat lehet kapni. Akkor fogalmazzunk úgy, hogy a nem mostanában vett képernyőn. Tudod, olyanon amit te is csak nemrég cseréltél le. Na van olyan aki még rá van kényszerülve a régi technológiára, és azokon bezony a 720 és a 1080 között nincs difi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2013. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 14. Bocsi a 720-asra gondoltam... Az sincs a Bithun.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 14. Akkor fogalmazzunk úgy, hogy a nem mostanában vett képernyőn. Tudod, olyanon amit te is csak nemrég cseréltél le. Na van olyan aki még rá van kényszerülve a régi technológiára, és azokon bezony a 720 és a 1080 között nincs difi. Ok így már ok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 14. Amúgy nekem tetszett a rész nagyon Várjuk az összefoglalódat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 15. Szép trió. Meglepő, hogy Vizsla van a középpontban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 15. Végre nézhető minőségben is kijött a Maul -os videó, hiszen már nem szaggat. http://www.youtube.com/watch?v=34_ICNwuDBQ&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 15. Vizsla kardján még mindig ámuldozok. Fantasztikus fegyver Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 15. Én is alig várom már, hogy újra halljam a hangját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 16. Ha már Darth Maul, kaptunk egy új klipet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 16. Ha már Darth Maul, kaptunk egy új klipet. Zsír. Legalább megtudtam, hogy a trailerből származó hangzatos mondatok egy része milyen párbeszédből származik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 16. Kicsit le vagyok maradva.... akkor a héten már jön a Maul-szál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 16. Kicsit le vagyok maradva.... akkor a héten már jön a Maul-szál? Így van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 16. Így van. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 16. Aki látott minden előzetest, annak nem lesz benne sok újdonság, de itt vannak a képek a következő részből... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 17. Van már guide a 14. részhez, de kép csak estére lesz. Nekünk nem új, de nem kis spoiler van a guide képen... Mintha ezek nem is törődnének a témával.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 17. Várom a képet. Amúgy melyik spoilerre gondolsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 17. (szerkesztve) Várom a képet. Amúgy melyik spoilerre gondolsz? Savage új karjára, ami már az első trailerben sem volt titok..,érthetetlen nem? És íme a képek(mault beáldoztam, reklamálni lehet, de nem érdemes...: epguide: háttér-méret: és az új történeszál-poszter se maradjon ki: Szerkesztve: 2013. Január 17. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 17. Köszi csoli, jó ez így. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Végre jön a nagy leszámolás. Már alig várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Én is nagyon várom a holnapi részt, ma asszem megnézem az első Mandalore részeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. (szerkesztve) Én is frissítettem már a 2 évados részekkel, és ma éjjel folytatom a kapcsolódó történeteket mind Mandalore, mind Dathomir témában egészen a Florrum-ig. De jól elmondtam bolygókkal, mi? A lényeg; bár nagyon ágálltam ellene, de ma már azon a szinten vagyok, hogy igazán tudom élvezni és várom a történetetet, hogy hova ível. Ody büszke vagy rám? Szerkesztve: 2013. Január 18. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.