Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Huhh Te jó ég mik lesznek itt! Még fel se fogtam....atyavilág! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Tényleg mindenre választ fogunk kapni. Valóban meglepő! Nem hittem volna! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Most már hótziher, hogy megvárom az angol szinkront, ezt első kézből kell átélni, látvánnyal, szöveggel, mindennel együtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Na ez lesz az igazi lezárása a sorozatnak. Yoda Mortis szintű szála a legvárósabb! De a többi se kutya. Windu vs. Talzin? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. (szerkesztve) És csúcs, hogy a pont nemrég belinkelt és újratárgyalt korai német ep2 trailer zenéje szól alatta. Ami azt hiszem hogy az Endori csata egyik zenéjének bővített változata. Na ez lesz az igazi lezárása a sorozatnak. Yoda Mortis szintű szála a legvárósabb! De a többi se kutya. Windu vs. Talzin? Na ez a legcsúcsabb! Egyáltalán, hogy az utóbbi szerepel, de hogy ki ellen?! És mi lesz a vége? Szerkesztve: 2014. Február 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Úgy látom nagyon esélyes, hogy a rebesgetett Mark Hamill szinkronizálta Sith hatalmasság valóban szerepelni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. (szerkesztve) Ja és ugye rosszul láttam a Yoda vs. Sidious-t Szerkesztve: 2014. Február 24. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. (szerkesztve) Egyébként esélyes, hogy a Yoda arc az a történeti szál ami hatással lesz az EPVII -re is. Rohadtul meg fogják piszkálni a sith -eket! Esélyes, hogy az egész régi eredettörténetüket kukázzák és most kapjuk az újat amit a filmek is nagyban felhasználnak majd. Yoda vs. Sidious megvolt? Szerkesztve: 2014. Február 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Yoda vs. Sidious megvolt? Ja, de el sem merem kezdeni találgatni, hogy az meg mi és minek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Türelem csoli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Ez a trailer kőkemény! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Csak jövőhétig kell kibírni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. A jó édes... Ez őrjítő volt!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. A leginkább üdítő számomra... ...Talzin feltűnése. Rá egyáltalán nem számítottam. Baromi rejtélyes karakter, jó lesz, ha tisztább képet kapunk vele kapcsolatban. De a többi is nagyon érdekes. Ha jól vettem ki, Yoda előre látja a 66-os parancsot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. (szerkesztve) Én is erre gondoltam Sky. Biztos, hogy a Mortis -on is látott helyzet lesz mert Sidious -al is harcol Yoda. Bár ez még nem jelenti azt, hogy egyből tudja, hogy Palpi = Sidi. Szerkesztve: 2014. Február 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Azt hiszem az angoloknak van erre egy igen találó kifejezésük, ami magyarra fordítva igen hülyén hangzik, szóval ha megbocsátotok: HOLY SHIT!!!! :yes: Filoni nem tréfált mikor azt mondta, hogy a legjobb még hátra van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. (szerkesztve) Én is erre gondoltam Sky. Biztos, hogy a Mortis -on is látott helyzet lesz mert Sidious -al is harcol Yoda. Bár ez még nem jelenti azt, hogy egyből tudja, hogy Palpi = Sidi. Viszont Yodának el is kell felejtenie utána mindent, mint Anakinnak Mortison. Csak jövőhétig kell kibírni Az első 3 részhez már van magyar felirat. Már beszéljük meg őket. Szerkesztve: 2014. Február 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Akkor mégis leadják, helyes ?? Hetek óta tudható. Tényleg nem vagy képben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Több mint valószinü hogy kifog derülni a .. klónsereg megrendelésének rejtélye is. Mármint hogy hogyan zajlott. Syfo Dyas is egy rejtélyes karakter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. ?? Hetek óta tudható. Tényleg nem vagy képben. De képben vagyok csak vártam még hátha valami közbejön és csúszik a dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Na, az angolok tudnak rendes előzetest csinálni, nem úgy mint a super rtl. Egyébként, lehet tudni, hogy most szombaton a super rtl melyik történetszálat adja? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. De képben vagyok csak vártam még hátha valami közbejön és csúszik a dolog. Akkor bocsánat, nekem úgy tűnt mintha ez új infó lenne számodra. Bocs még egyszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. A leginkább üdítő számomra... ...Talzin feltűnése. Rá egyáltalán nem számítottam. Baromi rejtélyes karakter, jó lesz, ha tisztább képet kapunk vele kapcsolatban. De a többi is nagyon érdekes. Ha jól vettem ki, Yoda előre látja a 66-os parancsot? Aki szemfüles az még azt is láthatja, ahogy Sidious végez Fistoval. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Huuu, a Yodás szál talán a legjobb lesz az egész TCW-ben! Naggyon várom! Jó lenne a stílusos búcsú. Sajnos nem látom jelét annak, hogy Ahsokáról bármit is meg fogunk tudni. Cad Baneről sem hiszem, hogy megjelenik, pedig ha jól tudom, szó volt róla, hogy a hajója benne lesz a hatodik évadban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Egy egész fejvadászos szálról csicseregtek, de úgy látszik az valamiért talonba került. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2014. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 25. A Yoda vs Sidious szerintem is egy Mortis féle látomás lesz. Qui-Gonn nagyon állat. Amikor azt mondja Yodának, hogy gyere a Dagobahra, az szerintem pont olyan, mint amikor Obi-Wan Lukeot küldi ugyanoda. A Coruscant Gárdás csaták is jók lesznek. Vajon az a szellem-sith-szörny mi lehet? Dagobah hangulata nagyon bejövős, nem is beszélve a négy "moira"-ról. Nagyon remélem, hogy nem akarják elterölni a sothek erdetét és történetét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2014. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 25. Nem hiszem, egyszerűen csak választ kapunk arra, hogy mi is az a hely, ahova Luke betér a Birodalom visszavágban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2014. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 25. Oh, és végre teljes lett a Jedi tanács Koleman Kcajt már egy pillanatra láthattuk az utolsó részben. És a trailerben feltűnt Oppo Rancisis, akit a GT féle Cw- ből ismerhetünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 25. (szerkesztve) Szép, látványos előzetes. A Korriban-Morriband "problémáról" Máshol nagyon paráznak ettől, de én nem értem mi a gond. Már az eddigi források is több Sith őshazát említenek meg. Ott volt eddig Korriban, Ziost, Dromund Kaas, Kesh… (és még lehet, hogy van egy pár, amiről nem tudunk) most kapunk mellé még egy ilyen világot, Moriband névvel. Ennyi. Nem kell mindenben ellentmondást látni. Az ilyen dolgok, amelyek a legsimábban összeilleszthetőek. A Régi Köztársaságban és a az ősi időkben teljesen egészéban az a szép, hogy óriási időintervallumot ölelnek fel, kevés az innen származó történet, sok a hiányos információ, itt bőven hozzá lehet tenni dolgokat még. (Szerk: Korribant Xim idejében Pesegamnak is hívták. Szóval lehet, hogy a Morriband csak újabb neve lesz a bolygónak. ) Szerkesztve: 2014. Február 25. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 25. Akkor bocsánat, nekem úgy tűnt mintha ez új infó lenne számodra. Bocs még egyszer. Semmi gond Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.