Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. És Wayne Pygram nem jöhet szóba? Vagy akkor már hallanunk kellett volna felőle? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Szerintem már hallottunk volna róla, de az a helyzet, hogy Wayne Pygram utoljára az ep3-ban szerepelt moziban, és évek óta már nem is forgat. 2013-ban volt utoljára egy nagyon kicsi szerepe egy ausztrál TV filmben, 2010-ben egy kicsi szerepe egy ausztrál sorozat egyik epizódjában - de igazán jelentős szerepet hét éve nem vállalt semmiben. Eleve, ő Ausztráliában él, tudomásom szerint a filmjei és sorozatai nagy része ott készült. Az ep3-ba is ezért kerülhetett be, ellenben a Rogue One-t a Pinwoodban forgatják, Ausztráliának a közelébe sem mentek. Persze, utaztatni lehetne, de akkor már egyszerűbb egy brit színészt választani egy amúgy is brit által életre hívott szerepre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Még mindig forgatják? Hogy fog ez elkészülni a bemutatóra? Biztos csinálják a trükköket is, de fura, hogy még mindig a forgatásnál járnak csak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Még 12 hónapjuk van, nehogy már ne legyen elég a trükkök elkészítésére, mert tököm bököm magam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. (szerkesztve) Jaj, hát nem csak a trükkökből áll egy film. Vágás, zene, utóforgatás ha kell. 12 hónap? 11 a bemutatóig. ELőtte legalább 3 héttel illene végezni vele, szóval bő 10 hónap van mindenre maxiumum. Szerkesztve: 2016. Január 13. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Jajj, istenem, tíz hónap, hát tolják már el a bemutatót, mert ennyi aztán tényleg nem elég... Ne legyen már megint ez a téma. Az ep7 előtt is ment a jajongás, hogy ennyi idő, meg annyi idő nem elég, erre nézd már, lett a premier napjára egy komplett filmünk. Igen, van még zene, vágás, hangok, a röfik megetetése, az ebéd elkészítése, a budi kipucolása, stb. De ezeket ugye nem egymás után, havonta egy leosztásban csinálják, hanem egymással párhuzamosan. Tíz hónap még mindig majdnem egy teljes év, szóval ne sopánkodjunk már emiatt megint feleslegesen. Az ep7-nél is hülyeség volt, most is az. Felteszem a Disney-nél és a Lucasfilmnél értenek valamicskét a filmkészítéshez, és van egy faszányos ütemtervük, amit nem kell felrúgni, ha csak rá nem esik Harrison Fordra az ajtó. Ja, várjunk csak, ezek még azután sem rúgták fel. Hogy mik vannak? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Ok, biztos kész lesz, csak én aggódok feleslegesen. Csak ezt a kefés stílusodat hagyhatnád el, mert ilyenkor az ember legszívesebben felrúgna műholdnak. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Az a legrosszabb az egészben, hogy mindig igaza van! (vagy majdnem mindig) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Azt le lehet úgy is írni, hogy a másikat nem nézzük szellemi roggyant óvodásnak, vagy olyannak mint akit éppen a s*gébből rántott elő. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Majd a sírban elhagyom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Kiderült, hogy Christopher McQuarrie, aki egyébként elég híres script doktornak számít Hollywood -ban, átdolgozta a film forgatókönyvét nem sokkal a forgatás előtt. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Január 26. Hozzászólás ideje: 2016. Január 26. Kosztümök a filmhez (bár sok újat nem mutatnak) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 27. Valóban nem. Szerintem mind láttuk már korábban is, csak akkor a színészeken voltak. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Február 10. Hozzászólás ideje: 2016. Február 10. Vége a forgatásnak és Igerék már láttak is belőle részleteket. "Nagy meglepetés": tetszik nekik Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 10. Mi is várjuk a részleteket. Remélem nyáron már jönni fog egy teaser legalább. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 10. Hozzászólás ideje: 2016. Február 10. Én már tavasszal is el tudnék viselni egyet. Csak, hogy valami halvány képet fessünk erről az egészről, mert mindent egybevéve, nekem még nagyon megfoghatatlan. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 10. Én se tudom igazán hova tenni. Mit is várhatunk ettől a filmtől mind stílusban mind mondanivalóban. Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2016. Február 10. Hozzászólás ideje: 2016. Február 10. Én is nagyon várnék egy kisebb előzetest. Épp csak annyit amennyiből kiderül milyen hangulatú filmet is várhatok. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Én nagyon bízom benne, hogy április május környékén kapunk egy előzetest. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Hasonlóan szeretnék mondjuk egy fél perces-egy perces kis teaserecskét tavasszal Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Ilyen ütemmel tényleg kaphatunk tavasszal valamit. És már megy az EPVIII forgatása. Beindult a futószalag. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. EPVII-nél már 1 évvel előtte jött...itt most miért nem jön még mindig? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. (szerkesztve) Csak tipp, de talán azért mert még megy a TFA a mozikban? Szerintem nyárnál előbb nem lesz semmi. Szerkesztve: 2016. Február 11. - Ody Mandrell Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Amúgy azt nem értem, hogy régen volt egy olyan cikk, hogy nem jön trailer róla amíg az új M:I-t be nem mutatják, mert megtévesztheti a nézőket a hasonló cím, kötöttek is valami megállapodást a Paramount-tal ez ügyben. Na nekem ez azt sugallta, hogy akarják ők promózni a Rogue One-t, de aztán mégse jött semmi. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. EPVII-nél már 1 évvel előtte jött...itt most miért nem jön még mindig? Szerintem most tudatosan másképp építik fel az egész kampányt. Egyrészt még tart az Ep.7 vetítése is, nem is hoz rossz számokat, a levegőben pedig még pláne benne van a film. Közben "sunyiban" fut a Rebels is, bár ez annyira talán nem befolyásolja ezt. Viszont az Ep.7 erős hype-ot kapott, a csapból is SW folyik, a kenőmájastól kezdve a gumicsizmán át az akciós tejig minden tele van ezzel, ami azért már elég irritáló tud lenni. Maga a SW brand forog eleget, külön a Rogue One promójára eddig annyira nincs szükség. Az érdemi infókat meg majd elkezdik adagolni, ha az Ep.7 már jobban lecseng, a RO meg közeledik. Ez egy Stories film lesz, ezeknek pedig könnyen lehet, hogy visszafogottabbak lesznek a Disney-nél. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Mi van, ha a trailer az ep7 BD-n lesz rajta, vagy azzal egy időben jön ki? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Persze, csigázz még jobban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Szeptember 30 -án lesz a Force Friday. Ekkor kezdenek el ömleni a Rouge One termékek és talán lesz előzetes is. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Lesz az hamarabb Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Február 15. Hozzászólás ideje: 2016. Február 15. Annál azért mindenképp hamarabb kell jönnie valaminek. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.